Şimdi Ara

LANDİRENZO DESTEK PLATFORMU (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.526
Cevap
81
Favori
255.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • Merhaba arkadaşlar
    Forum kullanıcıları veya landirenzo destek platformu kullanıcılarından yardım rica ediyorum. Aracım citröen C3 picasso 1.4 VTİ, aldığımda 64.000 km deydi ve üzerinde landirenzo kit vardı ilk yılı problemsiz geçirdik ancak şuan km 96.000 ve rolantide müthiş bir titreme, benzinden gaza geçişte yığılma, çekişte müthiş bir düşüş var. Erzincan da yaşıyorum aracı aldığımdan bu yana landirenzo yetkili bayide sadece gaz filtresi değiştirildi. Son yaşadığım problemleri aktarıp bakım yaptırmak istediğimde iç filtreyi bile sökmek istemedi ustamız, bahanesi VTİ motorların problemli olduğu ve ayarlarından anlamadığı oldu. Ustaya söyleyecek sözüm yok çünkü bir kez map sensörü arızası için Ankara ve İstanbuldan bir iki bayi ile görüşüp araca uzaktan bağlanmak suretiyle teşhis koyabildiler. Sözü fazla uzatmayacağım, sizlerden ricam bölgede kite bakım yapacak usta bulabilir miyim bulamazsam ne yapmalıyım. Sırf lpg bakımı için sürekli şehir dışına çıkmak çok mantıksız geliyor, son çare olarak kiti komple değiştirmeyi düşünüyorum. Bu konudaki bilgi ve tecrubelerinizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum...




  • tanersexen4 T kullanıcısına yanıt
    Erzincan'da Landirenzo Bayii
    Erzincan Otogaz
    Adres: MENGÜCEVİ MAH. YENİ SAN. SİTESİ 11.SK. NO:42 MERKEZ/ERZİNCAN
    Tel: 0(446)224 14 84
    Mail: erzincanotogaz@hotmail.com

    Bu servise gittiniz ve böyle bir sorunu yaşadıysanız, yapacak bir şeyimiz yok. Mecburen ya şehir dışına çıkmaya devam edeceksiniz, ya da kiti değiştireceksiniz. Ya da ustaya söyleyip yine uzak bağlantı ile İstanbul merkezi ((0216) 417 0095) arattırarak uzaktan ayarlarını kontrol ettireceksiniz. Şikayetlerinizden anladığım kadarıyla büyük ihtimalle yazılımsal olarak ECU programlamasının yenilenmesi gibi görünüyor. Ancak işe donanımlar girdiğinde; en büyük ihtimal yine map sensörü, enjektörler, regülatör, basınç sensörü, lpg ısı sensörü gibi görünüyor. Aracınız benzinde gayet normal ise; söylediklerimi dikkate almanız gerekecek.




  • Goruş ve onerileriniz için teşekkür ederim, bahsettiğiniz bayii Erzincan daki tek yetkili landirenzo bayisi ve evet bakım için elini bile sürmek istemeyen de yine o bayii. Ustası aynı zamanda da sahibi olan Ö... bey ile bahsettiğiniz çözüm onerilerinin bir tanesini bile denemek imkansız. İlk yaşadığım map sensoru arızasında kiti takan Ankara Olgun Lpg ile yaptığımız görüşmeler sonrası ustamız araca bakmaya ikna oldu, neyse anlaşılan bize kit değiştirme yolu gözüktü aksi halde benzinin el yaktığı kit bakımının neredeyse imkansız olduğu bu durumda yapacak fazla birşey yok sanırım. Sizce mevcut sistem uzerine hangi kiti uygulatabilirim ve tahmini masrafı ne olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanersexen4 T kullanıcısına yanıt
    Bence hemen pes etmeyin. Erzurumda iyi ustalar var. Önce size yakın şehirlerdeki Landirenzo servisleriyle telefonda görüşün, işini bilen bir usta bulduğunuzda götürüp şehir dışı da olsa yaptırın. Zira Landirenzo çok iyi bir kittir ve performansı ile sınıfındaki tüm sistemleri arkasında bırakır. Ayrıca sizin aracın motoru biraz farklı olduğundan yeni bir LPG kiti önerisinde bulunamayacağım. Benim tek önerim; Landirenzodan şaşmayın. Aracınızda kuvvetle muhtemel map sensörü arızası var gibi görünüyor.
  • coskunismail C kullanıcısına yanıt
    Görüş ve önerileriniz için tekrar teşekkür ederim Coşkun Bey, müsait bir zamanda Erzurum için araştırma yapıp iyi bir usta bulabilirsem gidip geleceğim. Sonuçları buradan paylaşırım. Umarım bir sonuç alabilirim
  • tanersexen4 T kullanıcısına yanıt
    İnşaAllah olumlu sonuç alırsınız. Merakla bekliyor olacağım.
  • ve ilk teşhis geldi

    Erzurum da yaşayan bi arkadaşım var, durumdan bahsedip yardım istedim. Sağolsun bugun dondu, iki landirenzo bayisi olduğunu ve birinin çok methini duyduğunu soyledi. Numarasını alıp aradım, ustamıza benzinde hiçbir problemim olmadığını ve lpg de yaşadığım sorunlardan bahsedip uygun bir zamnda Erzurum a gidebileceğimden bahsettim. Ve teşhis geldi: problemim kesinlikle enjektorlerdeymiş, zamanla tıkanıp arıza yapıyormuş. Temizlik dedim, enjektör temizliği diye birşey yok mu ustam? Aracımdaki enjektörler sokulup temizlenemiyormuş, balata spreyi yada depoya konulan katkılarla insanların kandırıldığından bahsetti uzun uzun ve enjektorleri değişeceğiz dedi!!! Ustam dedim fiyat? İşçilik dahil 650 olur dedi. Enjektörleri değiştirip bu bayii ağının derdini çekmek mi? Kiti değiştirip iyi bir usta edinmek mi bilemedim... yorum sizin, evet landirenzo gerçekten iyi bir kit ancak boyle bayilik boyle servis olmaz biri elini sürmez biri kökten çözer bi ortası yok sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tanersexen4 T kullanıcısına yanıt
    Anadolunun çoğu yerinde maalesef bu tür sorunları diğer LPG markalarından da yaşayanlar var. Belki Landirenzoda biraz daha yaygın yaşanıyor sadece.Enjektör temizliği olayı var tabi ki ama her yerde ve herkesin yapabildiği bir şey değil. İstanbul'da Florya otogaz var. 4 enjektörü 50 TL ye temizliyorlar. Temizletenlerden de olumlu geri dönüşler duydum. Enjektörleri söküp kargo ile yolluyorsun, onlar temizledikten sonra size yolluyorlar. Olay bu kadar. Belki 1 hafta bekleyeceksiniz ama büyük bir masraftan kurtulacaksınız. Tabi tek sorun enjektörler ise. Bu firmayla bir telefon görüşmesi yapmanızı tavsiye ederim.

    http://floryaotogaz.com/enjektor-temizleme




  • Arkadaslar toyota auris 1.6 benzin araca sahibim 300 km de arac yeni aldim. Ne zaman taktirmami onerirsiniz satis temsilcisi landirenzo markayi onerdi fiyat ne kadardir acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sby. S kullanıcısına yanıt
    Aracınızın kılavuzundaki rodaj zamanını doldurduktan sonra taktırın. Fiyat listesi yaklaşık bu şekilde




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunismail -- 8 Ekim 2017; 23:36:8 >
  • Merhaba. Astra J 1.4t aracımda landirenzo evo turbo kit takılı. Rölantide ve seyir halinde regulatör basıncı kaç olmalı? seyir halinde % + veya - kaç oranında değişmesi normaldir?
  • kolay gelsin .. plus modeli yeşil enjektör kullanıyorum ve aynı sıkıntıları yaşıyorum. yeşil enjektörlerin fiyatları nelerdir ayrıca piyasada internette alayım diye bi araştırma yaptım yeşil enjektör yerine turuncu kullanıldığını ve tane fiyatı 202 tl olduğunu gördüm. sanayide piyasa da baktığımda 4ünü 1000 tlden aşağı yapayım diyen birinide görmedim malesef. ürünlerin çok pahalı olması konya yapımı albien markalı ürünlere de yöneltmiyor desem yalan olur.

    siz ne önerirsiniz bu konuda yardım lütfen .
    turuncu enjektör mü alalım
    yeşil enjektörleri temeilzetelim mi
    piyasan yeşil enjektörleri 1000 tl ye alalım mı
    yan sanayi enjektör mü kullanalım ?

    teşekkürler
  • ahmetsuslu A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle enjektörleri temizletin derim. Çünkü 4 enjektörün hepsi bozulmuyor, belki 1 belki 2 tanesi sıkıntı çıkarıyor, onlar da temizlendiğinde eski halini alıyor. Eğer tamamen kurtarılamaz şekilde bozulmuşsa temizleme firması zaten onu değiştiriyor.
  • landirenzo plus yeşil enjektör temizletme olmuyormuş değiştireceksin dedi...

    buna uyumlu albien enjektör kullanan varmı acaba yardımcı olabilirmsiniz
  • ahmetsuslu A kullanıcısına yanıt
    Bu konuda hiç bir fikrim yok.
  • merhaba,

    arkadaşlar benim aracın yağ koyulan kutuda çatlama olmuş yağ koyunca sızıp gidiyor.

    kit henüz garanti kapsamında bunu ücretsiz değiştirmeleri gerekmez mi? değilse bu parçayı nereden satın alabilirim yardımcı olabilecek olan var mı?

    araç astra j 1.6 115bg olanlardan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnell -- 17 Ekim 2017; 12:12:19 >
  • gnell G kullanıcısına yanıt
    Garanti kapsamında ise, tabiki ücretsiz değiştirmeleri gerekir. Yetkili LPG servisine gidip sorununuzu çözebilirsiniz.
  • volvo v40 t3 152 hp lpg uyumlu mudur?
  • merhaba arkadaşlar. landirenzo enjektörleriyle benimde sorunum var galiba. Sorunu anlatayım. Araç sabahları ilk çalıştırmada sıkıntılı çalışıyor. Tekliyor titriyor ve öksürüyor. 1 dakika sonra eğer stop etmemişse normal düzende çalışmaya devam ediyor. Bazı arkadaşlarım benzinde bin bakalım ne olacak dediler. Bende 3 haftadır benzinde biniyorum maşallah saat gibi hiç bir şeyi yok. Lpg servisine gittim. Hocam enjektörlerin yapar dediler. Makineye bağlamadılar.enjektör ölçücü aletle ölçtüler ve enjektörlerimin 1 i çalışmıyor 2 çalışıyor 2si de verimsiz çalışıyor dedi. Temizlik olmaz değişecek dediler. Kaç para diye sorduğumda 1000 tl fiyat çektiler Bende şu an ne yapsam diye düşünüyorum. Acaba sorun gerçekten enjektör mü?
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.