Şimdi Ara

Landi Renzo lpg kiti kullananlar buraya... (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
636
Cevap
12
Favori
208.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar
    2010 model cruze aracım var.aracımda ateşleme problemi oldu bobin ve bujileri değiştirdim. şimdide lpgde arac 100 metre sonra bip bip edip benzine geciyor. landi servisine gösterdim. bilgisayarda 3. enjektör kısa devre diyor. cözüm ne diyorum 4 enjektör değişecek 700 tl diyor. enjektörler calışıyor dedim ki daha önce denedim switchleri değiştidigimde 3. enjektör calışıyor dedim. bu seferde abi enjektörler cok basıyor ondan değiştirmemiz lazım dedi usta. bende sen önce kısa devreyi bi cöz sonra cok basarsa değiştiriz dedim. ayrıca ecu beyin yada herhangi bir başka promblem gözükmüyor.aracı bırakmanız lazım. bıraksam 1000 tl den aşagı cıkmayacak eminim. nasıl bi markaysa başka bi yerede gösteremiyorum. kablosunu satın bana diorum yok satmıyorlar. daha önce başına gelen var mı? varsa nasıl cözdünüz?
    bu kadar fiyat verdikten sonra ben atikerle yada başka markayla değiştirmeyi düşünüyorum daha önce böyle bir uygulama yapan oldu mu? ruhsata işlenmeden bu değişim yapılabilir mi. ankaradayım bilgi verirseniz sevinirim.
    cok vaktim olmadıgı icin mesai sonrası 18 de gittigimde sadece bilgisayara baglayıp teşhis icin randevu veren ve bu işin 20 dakika oldugunu söyleyen o an acıp bakmayan randevu saatinde de sadece 2.5 dakikada 3 kere reset atabilen servise de cok teşekkür ediyorum.




  • doktorx10 D kullanıcısına yanıt
    Regülatör diyaframının yırtılması ya da sertleşmesi sonucu bu tür sorunlar çıkardığını tecrübe ile öğrenmiş bulunmaktayım. Muhtemelen regülatör kaynaklı bir sorun gibi görünüyor. Enjektörlerin sağlam olduğuna eminseniz regülatöre baktırın, kuvvetle muhtemel düzelecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunismail -- 8 Aralık 2016; 15:18:23 >
  • merhaba arkadaşlar

    aracım da benzinden lpg geç geçiyor, çok sıcakken stop etsem bile yine çok soğuk gibi bir kaç dakika sonra geçiyor gaza..
  • Aracınızın LPG sistemini bilgisayara bağlayarak kontrol edilmesi gerekiyor. LPG ısı sensörü ya da regülatör arızası olması kuvvetle muhtemel.
  • arkadaşlar merhaba bende bu tüpten kullanıyorum aracım clio 3 1.6 110 beygir otomatik benim tüp küçüklerden 32 litrelik ama toplasanız 26 lt filan alıyor ve hesapladığımda aracım tam dolu tüple ancak 195 km gidiyor sizce çok yakmıyormu ? Yoksa sizde klasik cevabımı vereceksiniz çok yakmasının sebebi otomatik olmasımı diyeceksiniz?
  • sivasta -25 derece soğukta aracımı çalıştırdım belirli bir mesafe sonra gaza geçecekken lpg bitti sinyali verdi araç ve geçemedi. nedendir? başına gelen var mı?


    sübap yağı donar mı sizce? donma sıcaklığı nedir? yağlama sistemi için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi screamtoronto -- 18 Aralık 2016; 20:23:23 >
  • ufukturk79 U kullanıcısına yanıt
    Otomatik olması yakıtı %10-20 arası artırır. Kullanım alışkanlığınız, trafikteki sıkışıklık, bölgenizdeki hava sıcaklığı gibi bir çok etken yakıt tüketiminizi etkiler. Benim aracım da otomatik ama şehir içinde 30 litre gazla 300 km civarı, şehir dışında ise yaklaşık 375 km mesafe alabiliyorum. Ayrıca yakıt tüketiminizi nasıl hesapladığınız da çok önemlidir. Benzine göre %40 civarı daha ucuza gidiyorsanız her şey gayet normaldir.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatsa52 -- 4 Ocak 2017; 20:14:38 >
  • Merhaba arkadaşlar 2009 seat ibiza 1.4 85 hp stylance ve 2014 Opel astra 1.6 115 hp j kasa edition aracım var ikisi de benzinli ve artık benzin iyice belimi bükmeye başladı. Konya'nın bir ilçesinde ikamet ediyorum. Ancak Ankara da cok yakın. Landi renzo kitlerin bu araçlara uygun olduğunu söylediler şimdiye kadar hep benzinli araç kullandım lpg hakkında doğru düzgün bir bilgiye sahip değilim araçların birine taktıracağım onceligim Opel fiyatlar ve lpg hakkında net bilgi verebilirseniz cok sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 170 BG SİDİ İNSİGNİA landirenzo lpg ayarlarından memnun olan arkadaşlardan rica etsem lpg ayarlarını paylaşabilirlermi ben bir randıman tutturamadım sizlerden ricam
  • bende astra j kasa 2012 1.4 turbo marka aracıma landırenzo yağlı sistem tüp taktırdım. yaklaşık 26 lt gaz almakta ilk önceleri 216-225 km arasında giderken zamanla gideilen km de azalma olmaya başladı. en son fulledikten sonra benzinle karşık 160 km gitti. bunun sebebi hakkında bilgisi olan var mı dır?.
  • musavir76 M kullanıcısına yanıt
    Servise gidip LPG ayarlarını kontrol ettirin. Ayrıca arızalı bir LPG bileşeni de(regülatör, enjektör, depo şamandırası vs.) bu duruma yol açabilir.
  • teşekkür ederim servise götürdüm. kontrol edecekler
  • Arkadaşlar Astra J 1.6 aracımda landrenzo yağlı sistem var. Montajı yapan firma "Şampiyon Marka 2T yağ" kullanıyordu. Hatta bana pahalı yağlar var ama hiç gerek yok 2t yağ kullanabilirsin dedi. Araçta yağ bittiğinde montajı yapan yere gittim, bu sefer 1 litresi 25 tl olan bir yağ kullandı. Sizler ne tür yağ kullanıyorsunuz. Bu konuda bilgisi olan var mı? Landi Renzo lpg kiti kullananlar buraya...




  • Arkadaşlar Astra J 1.6 aracımda landrenzo yağlı sistem var. Montajı yapan firma "Şampiyon Marka 2T yağ" kullanıyordu. Hatta bana pahalı yağlar var ama hiç gerek yok 2t yağ kullanabilirsin dedi. Araçta yağ bittiğinde montajı yapan yere gittim, bu sefer 1 litresi 25 tl olan bir yağ kullandı. Sizler ne tür yağ kullanıyorsunuz. Bu konuda bilgisi olan var mı? Landi Renzo lpg kiti kullananlar buraya...




  • iyi günler 20 derece biraz düşük min 30 ayarlanırsa kış aylarında daha iyidir landirenzo hakkında detaylı bilgiler aklınıza takılanlar sormak istedikleriniz için faydalı bir link tavsiye ederim size

    https://www.facebook.com/landirenzootogazsistemleri/
  • Hocam en güzeli 40 derece bütün sıkıntılara derman benzinden gaza geçişte ne titreme ne çekiş gücü kaybı ne arıza ışığı yakma sıkıntısı kalmıyor tecrübe ile sabit 😉

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar opel.corsa 2013 1.4 arabamda landirenzo kit var. Son zamanlarda benzinden lpg ye geçişte araba da rölanti düzensizliği oluyor belli bir süre sonra geçiyor. Izmır bilen için nilotogaz servisine götürurum enjektörler değişmeli dediler 950 tl fiyat çıkardılar. Siz ne düşünüyorsunuz direkt enjektörlerden mıdır? Enjektörleri değişmeden temizleme.vb işlem yapılır mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çaylak52 Ç kullanıcısına yanıt
    Enjektörlerden olabilir ve Landirenzonun enjektörleri temizlenemiyor maalesef. 950 TL enjektörlere para ödemek yerine LPG ye geçme ısısını 5-10 derece yükselttirin tam olmasa da düzelebilir. Bir de eskimiş buji, ateşleme bobini ve bobin kabloları da bu tür soruna yol açabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunismail -- 22 Ocak 2019; 16:40:40 >
  • coskunismail C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için biji değişimi yaptım düzelme yok bobinlere baktirayim kablosuna olmadı en son seçenek enjektör değişimi olacak acele.etmek istemiyorum. Şuan benzinde kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.