Şimdi Ara

LANCİA DELTA hakkında görüşleri burada paylaşalım.. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
10
Favori
189.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 40.000 bakımı pahalı değilmi 100.000 bakımı vs. düşünemiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The_BUTZ

    kısmetse bu hafta test sürüşüne çıkacağım ama kullanıcıların yorumları çok daha işime yarar

    Araç için 2 konu benim için önemli,
    -aracın sessiz olması
    -süspansiyon konforunun iyi olması

    bu iki konuda deltayı değerlendirebilir misiniz?


    eğer test sürüşüne çıkacaksınız kendiniz de duyacaksınız, araç dizel bir araba için gerçekten sessiz. yolun sesini alma konusunda ise başlarda bana kusursuz gelmişti ama şu sıralar farklı asfalt tiplerine göre içeri ses aldığını düşünüyorum. tabi bu bahsettiğim 150 km/h üzerindeki hızlarda geçerli. bu konuda servise götüreceğim. ama test sürüşünde otobanda yüksek hızlarda denerseniz kendiniz de deneyebilirsiniz.

    süspansiyonları ise sert denebilir. uzun yollarda çok konfor sağlıyor ancak bozuk şehir içi yollarda biraz sarsıntılı tahmin edeceğiniz gibi. italyan araçlarında böyle bir tercih yapıldığını duymuştum.




  • fuarda bu gün inceledim,

    Araç güzel hiç bir eksi bulamadım,

    1,6 multijet 120 HP. şu an 24,950 euro dan başlıyor
    yakıt t üketim değerleri çok iyi, performansı harika, torku 300

    1,4 150 bayağı mantıklı bir motor , perfomans arayanlar için uygunda fiyatı var 23,950 euro ,

    fiyatıda hesaplı donanımına göre, ama ikinci elde malesef çakılır kalır...

    bu aracı sıfır alıp 5 sene kullanmayı düşünmeli, aksi takirde zarar edeceğini düşünüyorum.

    Ncup tan 2008 yılında 5 yıldız almış. sağlam bi araç çok inceledim...

    ama malesef fuardaki standında pek görevli yoktu, incin top oynuyordu ...

    fuar lancia için başarısız olucak....

    Koç 'a duyrulur....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakansol -- 6 Kasım 2010; 21:52:29 >




  • mrb ben lancia delta almak istiyorum fakat ANKARA DA nerden temin edebilirim die ne kadar arasamda ya ist ya da izmire yönlendiriliyorum bu konuda bilgisi olan varsa cvp yazarsa sevinirim..
  • mrb ben lancia delta almak istiyorum fakat ANKARA DA nerden temin edebilirim die ne kadar arasamda ya ist ya da izmire yönlendiriliyorum bu konuda bilgisi olan varsa cvp yazarsa sevinirim..
  • arkadaşlar,

    2009 model 51000 km' de siyah renk Lancia Delta 1.4 TJet 150 ps araç kullanıcısıyım. İhtiyaç nedeni ile aracımı üzülerek satmak zorunda kaldım, arabamda kaza veya herhangi bir problem bulunmamaktadır. ilgilenen arkadaşlar 0532 562 48 35 no' lu cep telefonumdan bana ulaşabilirler.

    Abdullah BAYRAM
    Elektrik Mühendisi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: em_re_aydmr

    mrb ben lancia delta almak istiyorum fakat ANKARA DA nerden temin edebilirim die ne kadar arasamda ya ist ya da izmire yönlendiriliyorum bu konuda bilgisi olan varsa cvp yazarsa sevinirim..

    hocam ankara istanbul yolu üzerinde üstünler diye fiyat alfa ve delta satan yer var sasmaz göbeginin tam orda. http://www.ustunoto.com.tr/ burdan iletisim yerine baka bilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 7 Aralık 2010; 23:54:47 >
  • Ankarada bide benden alabilirsin:)
  • merhaba arkadaşlar

    lancia delta almayı düşünenlerden biride benim 1.4 120 hp düşünüyorum fakat lancia'nın sitesine girmeme rağmen izmitte bayii bulamadım (çünkü bayilerimiz sekmesinden girdiğimde açılmıyor sorun bendemi bilmiyorum) bu konuda yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

    birde 1.4 120 hp kullananlar aracın performansı hakkında bilgilerinizi paylaşırmısınız

    son olarakda siz olsanız alfa romeo giulietta mı alırsınız lancia deltamı aslında iki araç kardeş sayılır ama farklı özelliklere sahipler. benim için en önemli unsur performans ve buna bağlı olarak dayanıklılık.

    şuan kullandığım araç 2008 eski kasa lancer 1.6 100 hp olmasına rağmen mükemmel bir seriliğe sahip acaba bu araçlardanda bu performansı alabilirmiyim.

    biliyorum çok soru sordum ama şimdiden teşekkürler
  • İlk çıktığında tipi filan iyi gelmişti. Ama yüzü eskidi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tyler___durden

    İlk çıktığında tipi filan iyi gelmişti. Ama yüzü eskidi


    bir astra'dan bir focus'tan bir golf'ten hatta bir bmw'den mercedes'ten bahsetsek yüzü eskidiyi anlarım da

    söz konusu ayda yılda bir gördüğümüz bir delta olunca "yüzü eskidi" pek olmamış
  • Lancia Delta MTA almayı düşünüyorum ama sıfır almak pek mantıklı gelmiyor çünkü satarken çok zarar etmek istemiyorum. İkinci el beyaz yada fildişi rengi titanyum tavan delta almak istyorum varsa satmayı düşünenler görüşelim.
  • beyler düşünenler için şu an tüm birmot ve otoeksper lerde 2010 model dizel deltalar var...ben bir tanesini almayı düşünüyorum,fiyatlar fena değil..
  • Evet var ama hepsi siyah yada beyaz renk çift renk (titanyum tavan) yok.
  • güncel..
  • Merhabalar;
    Genel olarak Delta hakkındaki görüşlerinizi okudum. Otomatik vitesli Mini Cooper kullanıcısıyım. Araçtan genel olarak memnunum ancak, son zamanlarda yakıt tüketimi fazla, iç hacmi az gelmeye başladı. Lancia Delta'nın otomatik dizelleri hoşuma giden araçlar. Yalnız şanzıman ile sorun yaşayan arkadaşlar, tam olarak ne gibi sıkıntılar yaşıyorlar. Toyota MMTlerdeki gibi rampada devirsizlik, sarsıntılı geçişler mi? Bu sıkıntılar önemli derecede bir sorun mudur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: konggg

    Merhabalar;
    Genel olarak Delta hakkındaki görüşlerinizi okudum. Otomatik vitesli Mini Cooper kullanıcısıyım. Araçtan genel olarak memnunum ancak, son zamanlarda yakıt tüketimi fazla, iç hacmi az gelmeye başladı. Lancia Delta'nın otomatik dizelleri hoşuma giden araçlar. Yalnız şanzıman ile sorun yaşayan arkadaşlar, tam olarak ne gibi sıkıntılar yaşıyorlar. Toyota MMTlerdeki gibi rampada devirsizlik, sarsıntılı geçişler mi? Bu sıkıntılar önemli derecede bir sorun mudur?


    Lancia Delta kullanıcısı olarak diyebilirim ki hacim olarak böyle bir araç yok varda (skoda superb) :) hele ki arka koltuklar. Toyota rampada devirsizlik olaylarını bizzat yaşamadım ama internette ki videolarını gördüm o şekilde değil lancia sorunu aslında tam da sorun değil şöyle ki yarı otomatik araç olduğundan tam otomatik araç performansı vermiyor ki işte dediğim gibi normal banada başka normal değilmiş gibi geldi şu anda sıkıntım yok. rampada eger ciddi bir rampa ise f1 kollarından bir vites düşürmeniz araçtan önce size zaman kazandırıyor mesela. geçişler sarsıntılı değil sadece 1den 2 ye geçerken geçişi hissedersiniz fakat geri kalan viteslerde o kadar ciddi bir hissiyat yok. bu sıkıntılar çok büyük sorunlar değil sorun değil aracın dilinden anlayınca sıkıntı kalmıyor ona da dış tasarım ve etraftan bakan gözler eklenince unutuyorsunuz zaten. mini cooper ın motor kuvvetlerini bilmediğim için sizin ne kadar yabancılık cekeceğinizi de kestiremiyorum doğrusu. eyvallah.




  • Merhaba;
    Bende yaklaşık 4 aylık Lancia Delta HardBlack kullanıcısıyım. Bu aracı almadan önce çok marka model araştırdım.Bu özellikler ile örtüşen araçlar Lancia dan daha pahalı. Bu sınıfta olup ta bu fiyata yakın olan arabalardaki özelliklere baktığımda yanına bile yaklaşamadığını gördüm. Trafikte farkedilmek istiyorsanız alınacak bir araç. Daha önce VW Bora kullanıcısıydım, bu aracı aldıktan sonra çağ atladım diyebilirim. Yol tutuşu, yakıtı, konforu her şeyi ile aradaki farkı hissetim. Araçlarda genelde önde oturmak ayrıcalık gibi görünür fakat bu araçta durum gerçekten farklı. Arka koltuk konumlarını ayarladığınızda nerede ise evinizdeki koltuk oturuyomuş gibi hissediyorsunuz. Tabi ki ben genelde aracı kullandığım için bu zevkten mahrum kalıyorum. Vites sıkıntısını bende yaşamadım değil. Daha önce ki aracım manuel idi, bu araç yarı otomatik olduğundan yokuşta kalma yada tepki vermeme problemi oldu. Fakat yarı otomatik araçların tümünde, vites tasarımı gereği bu tür sorunlar olabiliyor. Daha önce toyota dizel MultiMode düşünmüştüm fakat onun vitesle ilgili ciddi problemleri olduğu için vazgeçmiştim. Bir müddet sonra aracın tepkilerini öğrenince, sorunsuz kullanmaya başlıyor insan.Motor olarak ise 1.6 olup 120 beygir ve 300 tork güç veren başka motor yok diye biliyorum. Performans açısından bu ciddi bir fark. Şu ana kadar araç ile yaşadığım bir problemim olmadı. Bundan sonrası içinde olmaz inşallah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep1Blue -- 3 Şubat 2011; 11:04:16 >




  • Almayı düşündüğüm araçların başında Lancia Delta var..

    Uzun zamandır araştırıyorum..

    Umarım yaza doğru temiz bir 2. el bulurumda alırım..

    Tabii şu vites konusunda çekincelirim yok değil, heleki arıza yapması durumuda başıma ne gibi masraflar açılır, yada daha sonra satarken uygun fiyata satabilirmiyim vs. bu konular biraz kafamı kurcalıyor..
  • Baba Zaman bende giuliettanın yanı sıra bir tanede lancia delta 1.4 turbo 150 hp lik model var.İnanın araçtan son derece memnunuz.Panaromik cam tavanı kesinlikle öneririm.Farklı gözükmek istiyorsanız stil paketinde sunulan 18 jant ve çift egzost çıkışını araca kesinlikle koyun derim çünkü piyasadaki lancia ların hemen hemen hepsi 205/55/16 lastikle geliyor ve bence bu büyüklükte bir araç için zayıf duruyor.225/40/18 ise tam bu araca göre.Biz böyle yaptık.Araç hem az hemde bu görüntüde olunca gözler hep üzerinizde oluyor.Aracım az yaksın diyorsanız kesinlikle dizel alın yok eğer ben performans istiyorum derseniz 1.4 150 hp son derece tatminkar.Fabrika verisi olan 210 km yi rahatlıkla gördüğü gibi daha yüksek hızlardada stabil.Yanlız biraz fazla yakıyor onuda belirtiyim.58 litre ile sehir içinde 480 km falan gidebiliyoruz ancak az kullandığımız için pek dokunmuyor..Bilgilerinize....




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.