Şimdi Ara

Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
13
Favori
13.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lana Del Rey'in en son sızdırılan şarkısını çok sevdim. Resmen yeni çıkacak albümün single'ı olabilecek güzellikte bence.



    Sanırım telif haklarına yakalanmaması için şarkı biraz hızlandırılmış, çok güzel bir şarkı ama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 12 Temmuz 2013; 18:04:22 >
  • Güzel şarkıları var.Seside farklı ve hoş
  • Beautiful Player mükemmel beyler arada bakamıyorum kusura bakmayın en kısa zamanda herkesi eklemeye çalışacağım.
  • Ovv yeni şarkılara biz göz atın derim . Tv in black&white
  • Lana Del Rey'in 15 Temmuzda yine 4 şarkısı düştü internete. Dördü de birbirinden güzel ama üzülüyorum kadına. Sızdırılan şarkılardan çok güzel albümler yapabilirdi.

    Şarkılar:
    Maha Maha
    Golden Grill
    Television Heaven
    Catch & Release

    Kaynak: http://www.mstarz.com/articles/16272/20130715/lana-del-rey-new-songs-2013-leak-maha-maha-golden-grill-television-heaven-and-catch-release-hit-the-internet-from-young-beautiful-singer-listen-audio.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 16 Temmuz 2013; 12:27:32 >




  • Hocam beni yazar mısın? Yeni nickimle birlikte Güzel bir fan club şahsen.Lana Del Rey'in stili ve sesi çok güzel.
  • ride ve summertime saddnes i tek geçerim
  • Oralardaysan benide ekle kardeş
  • burdaysan yaz la
  • ekle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Summertime saddnes ve ride super. Kendiside super

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onur üyesi olarak yaz.

    Aşığım
  • Yaz beni yaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackButler

     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye



    [size=8]Lana Del Rey Kimdir ?



     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye


    Elizabeth Woolridge Grant (d. 21 Haziran 1986, New York City), daha çok sahne adı olan Lana Del Rey ismi ile bilinen, Amerikan şarkıcı ve söz yazarıdır.
    [size=8]
    Yaşamı



    Grant, New York City'de dünyaya geldi; Lake Placid isimli kasabada büyüdü. 15 yaşındayken Connecticut'da bulunan denizcilik okulu Kent School'a girdi. Babası Rob Grant, domain yatırımcısıdır ve Lana'yı şarkıcılık kariyerine başladığı ilk yıllardan beri desteklemiştir.Del Rey New York'taki Fordham University'de okumuştur.Vogue dergisine verdiği bir röportajda "Hep daha melodik bir ismim olsun istemiştim...Bir süreliğine Miami'ye gitmiştim. Kübalı arkadaşlarımla uzunca bir süre İspanyolca konuştum. Lana Del Rey ismi bize deniz kenarındaki o cazibeyi çağrıştırdı. Söylerken kulağa muhteşem geliyor." demiştir.
    Del Rey Kasım 2008'de Lizzy Grant takma ismiyle Kill Kill isimli ilk EP'sini çıkardı. Bu EP'nin içerisinde "Kill Kill", "Yayo" ve "Gramma (Blue Ribbon Sparkler Trailer Heaven)" isimli üç şarkı bulunmaktadır.

     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye


    Del Rey daha sonra Ocak 2010'da ilk albümü Lana Del Ray A.K.A. Lizzy Grant'ı çıkardı.Albüm David Kahne tarafından prodükte edilmiş, Lizzy Grant ismiyle bağımsız bir plak şirketi tarafından piyasaya sürülmüştür. Del Rey konuyla ilgili; "David demoyu dinledikten bir gün sonra benimle çalışmak istediğini söyledi. David, pop dışında başka türlerle de ilgilenen, tam anlamıyla güvenilir bir prodüktör olarak bilinir." demiştir. Babası Rob Grant, albümün pazarlaması konusunda Lana'ya yardımcı olmuş, albümün iTunes'da bür süreliğine satışa çıkarılmasını sağlamıştır. Bunun üzerine, David Kahne'nin açıklamasına göre, Grant plak şirketinden (5 Points) albüm haklarını geri almış, bunu da albüm dağıtımı için gelebilecek olan fırsatları kaçırmamak ve önceden planlanmış bir stratejinin parçası olabileceği dedikodularından uzak durabilmek adına yapmıştır.

     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye


    Haziran 2011'de, Del Rey, Video Games isimli debut single'ını piyasaya sürmek için Stranger Records ile anlaşma imzaladı. Ekim 2011'de ise Interscope Records ve Polydor Records ile ortak bir anlaşmaya imza attı. The Observer dan Rosie Swash'a verdiği röportajda ilk single için bu şarkıyı seçmesinin sebebini şöyle açıklamıştır: "Birkaç ay önce bu şarkıyı internete koydum, çünkü benim favorimdi. Dürüst olmak gerekirse single olarak yayınlanmayacaktı, fakat insanların tepkileri kararımı değiştirdi. Bu şarkıyı her çaldığımda çok hüzünlenirim. Bu şarkıyı sölediğimde bazen hala ağlarım." 24 Ekim 2011'de, Del Rey'in Q Awards da "Next Big Thing" ödülünü kazandı. Video Games ilk olarak The CW dizisi Ringer ın 27 Eylül 2011'de yayınlanan bölümünde, Del Rey'in mainstream kulvarına geçiş yapmasını sağlayacak çok önemli bir sahnede kullanıldı. Del Rey aynı zamanda MTV Push gibi porgramlarda, Bowery Ballroom gibi mekanlarda sahne alarak şarkısının tanıtımını yaptı; Rolling Stone canlı performanslarıyla ilgili olarak "Del Rey canlı söylediği için telaşlı ve stresli olsa da hatrı sayılır ölçüde güvenli bir şekilde şarkılarını söyledi." yorumunu yapmakla beraber "geçişleri uyumsuz ve kulak tırmalayıcıydı." eleştirisini de yapmıştır. Del Rey, Video Games şarkısını ayrıca Alman TV programı De Wereld Draait Door da, İngiliz TV programı Later... with Jools Holland da ve Chateau Marmont Hotel de verdiği samimi bir konserde de seslendirmiştir. "Blue Jeans", "Diet Mountain Dew" gibi şarkılarına evde video hazırlarken, aralarında The Quietus, The Observer, Pitchfork Media nın da bulunduğu birçok müzik dergisi ve gazeteye röportajlar vermiştir.

    Daha sonra Del Rey'in ilk albümünü Ocak 2012'de piyasaya süreceği açıklandı. Del Rey, bir Fransız TV programı olan Taratata ya verdiği röportajda albümün isminin Born to Die olacağını söyledi. Born to Die, 27 Ocak 2012'de İrlanda'da, 30 Ocak 2012'de Birleşik Krallık'ta, 31 Ocak 2012'de de dünya genelinde satışa sunulmuştur.

    Del Rey, albümden iki şarkıyı 14 Ocak 2012'de Saturday Night Live'da seslendirdi. Performans izleyicilerden hoş bir tepki almasına rağmen, eleştirmenler ve dinleyiciler karışık yorumlarda bulundular. NBC Nightly News sunucusu Brian Williams "SNL tarihindeki en kötü performanslardan biriydi." eleştirisini yaparken, Del rey'in konuk olduğu akşam programda yardımcı sunuculuk yapan Daniel Radcliffe, Lana'nın performansını izleyememesine rağmen, "İnsanların aniden onun üzerine saldırması çok talihsiz bir durum.. Bu kadar aşağılanacak bir performans olduğunu sanmıyorum." demiştir. Del Rey ise "Ben iyi bir müzisyenim.. Çok uzun süredir şarkı söylüyorum ve Lorne Michaels (SNL yapımcısı) da bunu biliyor diye düşünüyorum.. Yani bu şans eseri alınmış bir karar değil." açıklamasını yapmıştır. 4 Şubat 2012'de programın Weekend Update bölümünde komedyen Kristen Wiig, Seth Meyers ile beraber Lana Del Rey'in performansının bir parodisini yapmıştır.

    İkinci single Born to Die 30 Aralık 2011'de piyasaya sürülmüştür. Şarkının, konsepti şarkıcının kendisi tarafından yapılan, Yoann Lemoine tarafından yönetilen klibi 14 Aralık 2011'de internete sızmıştır.

    Ocak 2012'de, eski albümü Lana Del Ray A.K.A. Lizzy Grant in haklarını nihayet satın aldığını ve 2012'nin yaz aylarında yeni düzenlemelerle Interscope Records ve Polydor Records etiketi altında tekrar piyasaya süreceğini açıklamıştır.[17]

    4 Ocak 2012'de NEXT Model Management ile sözleşme imzalamıştır.

    [size=9]
    Şarkıları



     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye


    1. American
    2. Bel Air
    3. Blue Jeans
    4. Blue Velvet
    5. Body Electric
    6. Born to Die
    7. Brite Lites
    8. Burning Desire
    9. Carmen
    10. Cola
    11. Dark Paradise
    12. Dayglo Reflection
    13. Diet Mountain Dew
    14. For K Part 2
    15. Gods & Monsters
    16. Gramma (Blue Ribbon Sparkler Trailer Heaven)
    17. Jump
    18. Kill Kill
    19. Lolita
    20. Lucky Ones
    21. Mermaid Hotel
    22. Million Dollar Man
    23. National Anthem
    24. Off to the Races
    25. Oh Say Can You See
    26. Pawn Shop Blues
    27. Put Me In a Movie
    28. Queen of the Gas Station
    29. Radio
    30. Raise Me Up
    31. Ride
    32. Ridin
    33. Smarty
    34. Spender
    35. Summertime Sadness
    36. This is What Makes Us Girls
    37. Video Games
    38. Without You
    39. Yayo

    [size=9]
    Üye Listesi



    1. ßrokenPieces (Kurucu)

    2. BÜYÜK KONUŞAN ADAM (Onur Üyesi)

    3. electronica

    4. Do I Have To

    5. Odaxre

    6. Norvexses

    7. Rue des Etoiles

    8. Sefa™








    Dostum sen naptin boyle? 2 ay once dinlemeye basladim. Kurtulamiyorum etkisinden. Soundcloud adli muhtesem siteye ugradigimda Madonna'dan sonra, sarkilarinin binbir remix versiyonunu indirdigim sahane hatun bu.

    Gods & Monsters, Summer Wine, Dark Paradise, Body Electric, Carmen gibi pek bilinmeyen sarkilari Summertime Sadness kadar harika. Hatunun kendisi, sesi
    ve sarkilari sahane. Bir tek o gereksiz Burning Desire hosuma gitmedi.

    Beni birincil uye olarak ekle.

    Bak bu da kiyak olsun : Soundcloud playlist




  • Ekle hocam @BlackButler
  • Hatunun 75'in uzerinde remiks sarkisi var bende su an. O derece astim. Feci bagimlilik yapti.

    Bu fotograflar da benden olsun :

     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye

     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye

     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye

     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye

     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye

     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye

     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye

     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye

     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye

     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye

     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye




  • Devam

     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye
     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye
     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye
     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye
     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye
     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye
     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye
     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye
     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye
     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye

     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye
     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye
     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye
     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye

     Lana Del Rey Fan Club / Lust For Life / 113 Üye




  • Yaz abi yaz yaz yazzzzzzzz.Kadının duruşu, sesi, hareketleri bambaşka ve ayrı güzel.Çok severim şarkılarınıda, kendisinide.
  • Yaz hocam beni de
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.