Şimdi Ara

lan ben nasıl bi erkeğim? [edit] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
4
Favori
8.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • peter parker kullanıcısına yanıt
    Abi sen hangi zamanın Peter Parkerısın? Tobey?, Andrew? yoksa Tom?
  • Delimi kullanıcısına yanıt
    Reis ben cizgifilmin parkeriyim

    lan ben nasıl bi erkeğim? [edit]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Normalsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi milli olmadım diyorsun ya dostum, şu anki toplumda bu yaşta ilişkiye girmedim diyorsan veya evlenince bunu yaşıycam diyorsan, oha öyle şeymi olur sende sorunmu var gibi cümleler kuruluyor. Bu tarz konuşanlara kulak dahi asmayacaksın. Şu söylediğin özellikleri okuyunca kendimi gördüm. Gayet normalsin bir sıkıntı yok. Sen ne isen osun ve bunu asla bozma. Hayata hep mutlu olan bir pencereden bak.
  • Oha lan aynı bensin.

    Hiç bana benzeyen biri görmemiştim şuan a kadar.

    Bu arada gay muamelesi banada yapılıyor.Ne var kızlarla konuşmak suç mu ? Kıskanıyorsunuz biz konuşuyoruz diye.Daha sonra hırsınızı gay muamelesi yaparak çıkarıyorsunuz.Biraz düzgün bir erkek olsanız siz de takılabilirdiniz kızlarla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan olm manyak bende bi bok yazdın sandım . 18 yaşında bizim kafamızda kavak yelleri esiyordu 18 de yaşmı be cinselliği yaşamak abartmak ve pisliklere bulaşmak için . ulan senin 35 e kadar yolun var salak salak garip garip milletin ilgisini çekmek için konular açıyorsunuz . insanın 18 inde cinsellikle ilgili ne sorunu olabilir ki . bu memlekette 35 40 a gelip de karı kız eline dokunamamış cinselliği yaşamamış düz duvara tırmanan şahıslar var sen ne diyon . ikincisi her insanın bir tarzı ve içten gelen yaşam biçimi vardır . mesela abin olarak söylüyorum bende çok cool bir havadaydım 20 - 28 yaşları arasında ne biliyim bir kızla takılmak sıkıcı gelirdi bana , onun yerine özgürlüğümü yaşamak isterdim zaten karı kız da yakışıklılığım dışında az olan sohbetimi beğeneceğimi de sanmıyordum , ama inan bana yaş ilerledikçe insanın ihtiyaçları tepesine biniyor ve yaşamazsan ruh hastası oluyorsun . her çağın güzelliği var yaşa . illa sana karı kızla takıl demiyoruz fakat yaşının getirdiği özgürlükleri ve en önemlisi içinden gelenleri yaşa içinden geldiği gibi yaşa .
    bir daha genç olamayacaksın bir daha o günler yaşayamayaksın onun için 20 inde 30 una kadar gençliğini 30 dan sonra olgunluğunu 40 dan sonra da aile reisi olmayı yaşa . hayatta ihtiyaçlarını gidermezsen sıkıntı yaratır ilerde . ama şu yaşta senin böyle şeyler düşünmenin ters bir yanı yok adam gibi konu açın böyle abuk sabuk şeylerle milleti oyalamayın .




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dovahkiin

    İşinde gücünde olan, kendini yetiştirmiş, ailesi tarafından doğru eğitilmiş, hobileri olan, kaliteli vakit geçirmeyi bilen birisi zaten öyle olur. Basit hormonal değişimlerin kontrolü ele almasına müsade etmez.

    Bakma sen burda herşey sex yeaaa hayatın amacı sevişmek yeaa diye dolanan bebelere.
    hocam dur allah aşkına 18 yaşındaki adam hiç çarpışmıyorum diyor 2-3 ayda bir diyor içimden gelmiyor diyor sende aile hobi vs anlatıyorsun :))

    ben arkadaş adına üzüldüm şahsen 15 sene sonra çok pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak
  • hocam testosteron inanılmaz azalmış sende. ben de yolda gördüğüm kızı rahatsız etmiyorum ama manitaya 1 hafta basmasam gözüm seğirmeye başlıyor. kullanılmayan uzuv körelir aman dikkat. ayrıca ileride evlendiğinde karını doyuramazsan sıkıntı büyük :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende gençliğimde senin gibiydim merak etme sonra iyileşirsin :)
    yaşadığın aile biraz buna sebep oluyor ,etik değerlere önem veren bir ailede yetişirsen bir tür duygularında baskılanma yaşıyorsun

    gerçi bu kötü bir şey değil ,keşke hep böyle devam etse
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoppeR.

    Tamamen katılıyorum, sapık düşünceleri olan insanların "nasıl erkeksin" laflarına bakma. Erkekliği senden öğrensinler.
    Sapık düşünceler diye bahsettiğin olay biyolojik yaşamının tek sebebi. Cahilliğini buralara getirme istersen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dovahkiin

    İşinde gücünde olan, kendini yetiştirmiş, ailesi tarafından doğru eğitilmiş, hobileri olan, kaliteli vakit geçirmeyi bilen birisi zaten öyle olur. Basit hormonal değişimlerin kontrolü ele almasına müsade etmez.

    Bakma sen burda herşey sex yeaaa hayatın amacı sevişmek yeaa diye dolanan bebelere.
    basit hormonal değişim dediğiniz şey basit değil. kontrol altına almak kolay değil. böyle gerçek dışı şeyler yazarak insanların kendilerinden daha da fazla şüphe duymalarına neden oluyorsunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Worcestershire





    Şaka bi yana kız geçerken kitlenip kalan insanları anlamıyorum sanki gözleriyle sürekli kız arıyor yolda,okulda vs.

    Bi de yok mu yok üşümüyor mu vb. diye konuşan ağzına kürekle vurası geliyor insanın.

    Alıntıları Göster
    Hocam 5 derece havada kısa etekle dolaşınca nasıl üşümüyolar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ne yaparsan genç iken yapacaksın. sonra pişman olursun demedi deme bende 20 yaşındayım.. gaylık var bende eskiden bakar bakar mast'a başlardım 25-30 dk bazen 40 dk sürerdi boş*lma.. şimdi ise 2 dk bile sürmüyor erken boşlama başladı bende.. güzel kız görsem senin gibi güzel der geçerim.. kızlarla iyi anlaşırım derdimi paylaşırım güler eğleniriz ama cinsel konuda cidden bir şey hissedemiyorum midem bulanıyor.. dedikleri gibi sen aseksüel olabilirsin .. ve ya hazmedetmek zor olsa da gay'sın.. 2 hafta önceye kadar 1 haftada 2-3 kere yapıyordum şimdi aklıma geldiğinde besmele çekiyorum o isteğim geçiyor.. yapmaktan kurtuluyorum zaten gerekte yok .. protein kaybı + saç dökülmesi + böbreklerin iflası + bağırsak kanseri riski taşıyor.. sürekli mast sonrası akan meni kaybı
  • Nicki MinajLele Pons kullanıcısına yanıt
    ya bi git allah aşkına ne içten gaylığı. sapikmisiniz la siz bunu nasıl normallestiriyorsunuz? ben kızlardan igreniyorum demedim sadece kötü gözle bakmıyorum dedim maşallah insandan öte her halta benzedik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkeğin hormonları gereği biraz şehvetli olması normal. Eğer hiç içinden gelmiyor ve yılda 10'dan daha az istimna yapıyorsan bunun sebebi hormonal bozukluk olabilir. Hastanede hormonlarını ölçtür derim.
    Ama şehvetine hakim olduğun için yapmıyorsan bu senin iradenin güçlü olduğunu gösterir.
  • Senin çekecek çok çilen var. bak bu yorumu bir yerde sakla ileride mutlaka anacaksın.
  • Sikin vefat etmiş, büyük ihtimal testesteronun düşük, kötü besleniyorsun, kilolusun.
    Ahlakla da bir alakası yok bunun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz

    Hocam 5 derece havada kısa etekle dolaşınca nasıl üşümüyolar ?

    Alıntıları Göster
    Üşüse nolcak gidip ısıtıcak mısın?
  • İçgüdülerini bastır demiyorum, öküz gibi bakmak ve arkasından laf atmayı erkeklik sanan sapıklara hitaben söylüyorum. Bunlardan biri de sensin sanırım.
  • Yazdığın bütün maddeler bende de var yaşım 30 oldu hala aynıyım ilerde değişeceğini sanıyosan yanılıyosun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.