Şimdi Ara

Lamborghini krizden etkilenmedi ve rekor satış açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lamborghini krizden etkilenmedi ve rekor satış açıkladı



    Yarı iletken endüstrisi şu anda ciddi bir kriz yaşıyor. Diğer sektörlere göre en fazla çip açığı otomobil üreticileri tarafından hissedildi. Birçoğu arabalarının üretimini azaltmak veya hatta geçici olarak askıya almak zorunda kaldı.



    Ayrıca Bkz.Çip krizi, Volkswagen'in ana fabrikasındaki üretimi 60 yıl geriye götürdü



    Örneğin Skoda, Çek Cumhuriyeti'ndeki fabrikasını 2021'in sonuna kadar kapattı. Ancak krize rağmen rekor satış rakamları göstermeye devam eden bir otomobil markası var. Alman otomobil üreticisi Volkswagen Grubu'na ait olan pahalı spor otomobil üreticisi Lamborghini'den bahsediyoruz.



    Lamborghini, 2021'in ilk dokuz ayında araçlarının rekor satış rakamlarını açıkladı. Ocak ve Eylül ayları arasında marka, dünya çapındaki müşterilere 6.902 araç teslim etti. Bu, gönderilerin pandemi öncesi 2019'u geçtiği, 2020'deki aynı döneme göreyse %23'lük bir artış gösterdiği anlamına geliyor.



    Lamborghini krizden etkilenmedi ve rekor satış açıkladı



    En çok satan Lamborghini modeli Urus oldu



    Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'yı içeren EMEA bölgesinin Lamborghini için öncelik olmaya devam ettiği belirtiliyor. Marka, ilk üç ayda bu pazara bir önceki yıla göre %17 artışla 2.622 araç teslim etti. Asya-Pasifik bölgesi 1.873 satış gerçekleştirdi ve yıllık büyüme ise %28 oldu.



    Raporlama döneminin sonunda en çok satan Lamborghini modeli, 6.902 teslimattan 4.085'ini oluşturan Urus spor crossover oldu. Satışlarda ikinci sırada ise bir yıl öncesine göre %28 artışla bu yılın ilk 9 ayında 2.136 adet satan spor otomobil Huracan yer alıyor. Efsanevi Aventador, 681 adetlik satışla ilk üçü kapatıyor.




    Kaynak:https://www.motor1.com/news/542463/lamborghini-best-year-record-sales/







  • sacma bir haber olmus. lamborghini chip krizinden neden etkilensin. senede 7bin arac satan firmanin chip tedarigi ile senede 10milyon satan diger ureticilerin chip tedarikleri bir olabilir mi. kaldiki lamborghininin bir arabasi digerlerinin 10-20 araci degerinde, gerekirse bir chipe 10 kati fiyat verir 10bin adet bir sekilde temin eder. daha onemlisi vw grurubu elindeki chipleri golf e polo'yami kullanir 20 kat fiyata satacagi lamboya mi.
  • VAG premium modellere öncelik sağlayarak krizden en az kayıpla çıkmayı planlıyor.

  • Zengin adam sıkılınca ne yapar para harcar:)) covidden hayatın anlamını sorgulayan insanlar bugun varız yarın yokuz diyip para harcamıştır..😂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Krizlerde zenginler, zenginliklerine zenginlik katar. Yeni zenginler ortaya çıkar.
    Krizlerden etkilenmemesi normal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 23 Ekim 2021; 22:12:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesla da rekor satış yapmıştı dünkü haberde. eeee para var huzr var demişler

  • sacma bir haber olmus. lamborghini chip krizinden neden etkilensin. senede 7bin arac satan firmanin chip tedarigi ile senede 10milyon satan diger ureticilerin chip tedarikleri bir olabilir mi. kaldiki lamborghininin bir arabasi digerlerinin 10-20 araci degerinde, gerekirse bir chipe 10 kati fiyat verir 10bin adet bir sekilde temin eder. daha onemlisi vw grurubu elindeki chipleri golf e polo'yami kullanir 20 kat fiyata satacagi lamboya mi.

  • Nasıl etkilenmez yahu ? 100 bine Lamborghini alıyoruz peynir ekmek gibi satılıyor her sokakta 5-6 tane var.

  • krizlerde somut elle tutulabilir ve büyük olan ürünler eskisine nazaran daha çok satar. örneğin 4 fabrikası veya 17 işletmesi olan adam kriz zamanı yeni fabrika yeni işletme açarak işini büyütmek istemez önünü görmek ister, bunu yaparken de kendine ufak hediyeler alır bu kimi zaman urus olur bazen de istanbuldan ayrılır memleketinin meydanındaki lüks mekanlar olur.

    bunu gören fakirler de kriz yok baksana herkeste lambo var herkes pahalı kafelerde oturuyor der

  • Krizde zengin olanlar: maske üreticileri, aşı ve vitamin ilaçları satanlar, bitcoin madencileri bu tür otomobillerin en büyük talepçileri oldu. Eskiden bunları daha çok futbolcular alırdı salgında hepsi evinde playstation oynadığından para basamadılar.

    Bir de bu lüks spor arabaların yerden yüksek SUB modellerine geçmeleri çok isabetli oldu. Yere yakın spor araba kullanırken trafikte herkesin tepelerinden bakmasından çok rahatsız oluyorlardı, SUB ile biraz olsun egolarını ve k*çlarını biraz daha kaldırabiliyorlar böylece.

  • Pahalı üründe kar marjı daha yüksek olmuyor mu zaten bunda şaşılacak ne var anlamadım. Haberi yazanın kafası da bir acayip. Ben de Skoda kullanıyorum ama Skoda ile Lamborghini'nin satışını aynı cümleler içinde kullanmak da saçma. Skoda'nın satış adetine Lamborghini bugüne kadar hiç ulaşmamıştır.

  • Rekor kırar tabi. Çip sorunu var. Cirosu ve karı adete sürüme bağlı şirketler zorda. Vw en güzelini yapmış. sök polodan çipi tak lamboya al sana satış rekoru.

  • Zenginler daha çok zengin oluyor, fakirler daha çok fakir. Totalde 3000 tane araba satmışlar. Chip krizinden etkilenecek bir rakam değil ki?

  • Sorarsan pamdemi kriz rererö.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt

    Hocam Güney Amerika en azından kronik fakir biz bi acayip olduk sonumuz hayır olsun Lamborghini krizden etkilenmedi ve rekor satış açıkladı 

  • kriz sana bana var dolarla maaş alanlara yok. Turzım sektorundekıler dolar euro kazanıyor. Bakma sen yollar çukur değilde duzgun olsa daha cok satar ferrarı lamborghini porsche




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-827554943 -- 6 Aralık 2021; 11:32:37 >
  • Kriz zengini etkilemez. Fırsata çeviren daha da zengin olur. Hal böyle olunca Lamborghini gibi bi markanın böyle bir global krizde satışlarının etkilenmemesi gayet doğal

  • Türkiye'de ve dünyada lüks tüketimde ciddi artış var.


    Enflasyon zengini daha zengin yoksulu daha yoksul yapar.


    Bu sebeple varlığı olan ve doğru yatırımlar yapanlar enflasyondan etkilenmediği için lüks tüketimde hiçbir azalma olmaz.


    Dün Türkiye'de konut satış rakamları açıklandı.


    2020 yazında 0,64 faiz ile kırılan rekor, şu an faizler 1,20 1,30 iken tekrarlandı. Kredili satış oranı ise %30


    Bu da demek oluyor ki %70 tiko parayı basmış ve bu fiyatlardan konut almış.

  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Parasını dolara yatıranlar ve Dolar 17.8 iken bozduranlar.

  • Kaliteden kimse vazgeçmiyor, VW müşterisi kaliteden ödün vermez, VW kaliteden ödün vermez.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.