Şimdi Ara

LAİK KESİMDEKİ SALDIRGAN TAVIR ŞULE AYDIN'I DA ÇİLEDEN ÇIKARDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
    CHP'li Gazeteci Şule Aydın : 'Ben CHP'li Trollerden bu kadar bel altı özel hayat ve ağır küfürler hayatımda kimseden işitmedim.. iktidarı eleştirriken bu kadar küfür haakret işitmedim.. bunlar sadece uçkurdan dünyaya baktıkları için ancak bel altı konuşabiliyorlar.. fikir tartışamıyorlar.. ''
    https://www.youtube.com/shorts/FYaUWaMCcZk?si=aAY-Sr81vhg4fA-P

Sanırım bu kesim belli değer yargısı olmadığı için saldırganlaştığında tartışma durumu bile olmuyor. Forumun aktrolleri bile bir seviyenin altına düşmedi ama muhtemelen bu tipteki belki 20den fazla kişiyi bloklamış olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu üslup Y partililere ait bir üslup değil; çevremde ki Y partililerde bu tip üslup görmüyorum.

Bu tip üslup Z komünine ait; bunlar yaşadığı topluma yabancılaşmış, farklı bir topluluk.

Bireysel kimlikleri yok; Z kuşağıyız, Z çocuğuyuz diyorlar.

Koddan ibaretler; acaba bunlara bu kodu kim koydu.  

Sosyal demokratız diyorlar; kendine demokratlar.

Kendi gibi düşünmeyenlere tükaka.

Birde fikri özgürlükten bahsediyorlar. Tabii onlara göre fikri özgürlüğün sınırları; komünin sınırlarının dışında değilse.

Fikri özgürlük diye pazarladıkları şey; çıkara dayalı faydalınımlı fikriyatlık.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.