Şimdi Ara

LAGUNA II GRUBU *** Gelin; Konuşalım, Tartışalım, Paylaşalım *** (815. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24.184
Cevap
249
Favori
1.644.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 813814815816817
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sensör sorununu çözdüm, olay kablodaymış. tamponla uğraşan usta arkadaş kabloları kopartmış. Bandı çıkartıktan sonra dış sensörü stop lambasının o aradan söktüm ucuna kablo bağlayıp kopan yere kadar dışarı çektim,Gerisi bantla tak olayı.

    Bilgi verip ilgilenen üstadlara selam, Özellikle Lordplanett'e Tşk...
  • Döşemeciye mi götürdünüz. Hafta sonu sanayi ye uğrayacam. İnşallah yaparlar.
  • palasibo P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabiniz icin gerçekten ise yarayacak bir detay anlatiminiz. Sensor arizasi yasayn tum arkadaslar okumali bence.ben şimdilik kurtuldum cok şükür. Eger bilginiz varsa navi ekranim elektirigi kesiyor yani komple kapanip tekrar aciliyor kendiliğinden ariza nerede olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duranaki D kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim ustadim. Darisi diger arizalarimizin çözümüne inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sesin şanzımandan olmadığı aşikardı zaten. Fren hidroliği değişimi sırasında yapılan işlem fren havalarının alınması işlemi fren pomplanır basılı tutulup arkadakı yada ondeki rekorlar açılarak sıvının dolu dolu akması sağlanır bunu otomatık yapan şişstemlerde mevcut o açıdan bır ıkıntı yok. Triger değişimi eğer grank kasnağında sorun çıkmaz ise v kayısı gergı rulmanı da sağlam ise yaklasık olarak 700-900 tl arasına hallollur. Benim aracımda direksiyon pompasında o dediğiniz kablodan yok ama onu okumustum yıne forumumuzda. Kelebek temızlenmesı ve adaptasyon hıc yasadıgım bır durum degıl benım aracımın hıc temızlenmedı kı bende lpg de yok zaten o noktada da cok bılgı sahıbı deilim açıkçası.
  • niyetim zihin bulandırmak değil ama oyuncak misali defalarca kelebeği sökmüşümdür,yinede rolanti sorunu hiç yaşamadım.belki 2.0 motorlar farklıdır.birde birşeyleri söküp takarken aracın kontağı mutlaka kapalı olsun.yinede sorun yaşayanlar için adaptasyon basit ve öncelikli işlemdir.
  • s.a arkadaşlar 1 haftadır klima ile uğraşıyorum sorun 3500-4500 devir arasında klima açıkken vıınnlama şeklinde ses gelmesi klima çalışıyor ve soğutma yapıyor kompresorunde sorun dediler, çıkma ile değiştirdik ses kesilmedi 2 kere sıfır pompa taktık ses değişmedi. en son aracımın eski kompresorunu taktık klima müşürünüde değişim yapıldı sesi kesti düzgün çalıştı ama 2 saat sonra krank kasnağı arızası verdi servise götürdüm krank kasnağı değişti ama kompresorden gelen ses yeniden başladı servis ile sesin kaynağını bulmak için alternator kayışını sadece düz klimaya bağladık ses kompresorden geliyor.aracı klimacıya yendiden goturdum o müşürü söküp geri taktı ses düzeldi,1 gün düzgün şekilde kullandım bugun ses yeniden başladı.mekanik bir sorunmuş değilmiş gibi geliyor bana sizce ne gibi bi sorun olabilir?
  • Merhaba,

    2008 model Laguna 2 1.9 dCi Expression Plus aracım var. Bildiğiniz üzere araç yüksek görünüyor. Bunun için Eibach 30mm yay taktım. Fakat amortisörler uygun gelmedi sanırım. Laguna ların Fransız modelleri Türkiye modellerine göre 3cm daha alçak sanırım. Fransız modellerde kullanılan yay ve amortisör bulmamız mümkünmüdür?
  • drfx77 D kullanıcısına yanıt
    Adaptasyon işlemi nasıl yapılıyor? Anlatırmısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valek2006 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun benim araçtada var. Sorun hallolunca paylaşırsan sevinirim...
  • Herhangi biyere baktirdinizmi hocam aracinizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihuslu54 F kullanıcısına yanıt
    serviste reno clip cihazına bağlanarak yapılıyor diye biliyorum.hiç yaptırmadım.lordplanet ark. mız daha iyi bilebilir.
  • drfx77 D kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde bağlattırdım. Küllüğün altından bağladı bilgisayara. Geçmişe dönük hataları falan çıkarttı. ABS hatası varmış önceden, sildi geçmiş hataları. Sağ ön kapı sviçi çalışmıyordu kapı açıkken açık göstermiyordu. Pc ye bağlayıp hataları silince swiç çalışmaya başladı 3-4 gün sonra tekrar çalışmadı. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mubarek Ramazan Ayı Kutlu Olsun.Hayırlara vesile olması dileklerimle.Değerli arkadaşlar şimdilerde problemim var yardımcı olacağınıza inanarak yazmak istiyorum müsadenizle; yaklaşık iki ay önce buji değişimi yaptım.NKG PFR7Z-TG kodlu bujileri taktım ama araçta yolda giderken tekleme diye adlandıracağım bazı durum meydana geldi ustaya gittim bujilerden birisi sanki erimiş gibi yani görevini yerine getirmekte yetersiz kalıyor.1-Bu kısa sürede bu nasıl oldu? 2-Sizin tavsiyeniz ne olurdu.Şimdiden reşekkür ederim.
  • fatihuslu54 F kullanıcısına yanıt
    aynen dediğiniz gibi bağlantı yapılır.adaptasyon siz talep ederseniz yapılır(tabi sıkıntı varsa).rutin kontrollerde yapılmaz.kapıdaki swich sorunu mekanik bir sıkıntı,temassızlıktan kaynaklıdır.söküp temizleme dışında etkin çözüm şimdilik bulamdım. :)
  • ebyed kullanıcısına yanıt
    ilk akla gelen üretim hatası olabilir.birde ngk ürün kataloğundan motor kodu ile teyit edin,bujiniz sizin araca uyumlumu diye.uyumlu ise sorunlu bujiyi değiştirmek gerekir.
    http://www.ngkbujimarket.com/
  • drfx77 D kullanıcısına yanıt
    Evet kesinlikle temassızlık problemi. sökmekte çok zahmetli ya :) sanayiye gitsen 40 tl ni alır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ohayyam kullanıcısına yanıt
    ebay sitesinde Laguna 2 lerin 2006 ve 2007 modelleride içine kapsayan (RENAULT LAGUNA MK2 VOICE SYNTHESISER MODULE / ECU 8200006159 P82 00 006 159)konuşma sentezi modülü satılıyor
    acaba bunları araca ekletirsek aracımızı konuşturabilirmiyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drfx77 D kullanıcısına yanıt
    Evet bu sitenin katoloğundan baktım ona göre aldım.Acaba diyorum bu kadar kısa sürede pert olması beni şaşırttı! Mecburen aynısını alacağım takım olarak yine.
  • ebyed kullanıcısına yanıt
    hazır almışken lpg bujisi olanını da deneyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 813814815816817
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.