Şimdi Ara

LAGUNA II GRUBU *** Gelin; Konuşalım, Tartışalım, Paylaşalım *** (1136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.184
Cevap
248
Favori
1.644.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11341135113611371138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamun Aleykum .Hayırlı Haftalar
    Arkadaşlar direksiyon hidrolik yağının değişim süresi varmıdır? Yaklaşık 8 yıldır araç bende hiç yağını değiştirmedim.Geçen gün aracın sağ farını değiştirmek için plastik parçayı sökmem gerekiyordu.O parçayıda direksiyon hidrolik doldurma tapasının altına merkezlemişler.Mecbur sökmek zorunda kaldım ama yağ seviyesini göremedim.Aklıma yağ eksikliği geldi.Şimdi ilk konu hangi yağı koyduklarını bilmiyorum.Yani mineralmi sentetik mi.Yağ tamamlamak istersem hangi yağ koymalıyım.Yada kendi imkanlarımla yağı değiştirme şansım varmı.Yağ markası nedir.Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim.kazasız belasız sürüşler...
  • betsalel B kullanıcısına yanıt
    Direksiyon ve fren yağlarının kalitesini ölçen optik ya da dijital cihazlar mevcut piyasada birde servis programında ne kadar sürede değişiyorsa ona uymanız sağlıklı olur , yerel özel servislerde parça numaralarına baktıkları programın ek paketleri vardır orda hangi yağ kaç lt ne kadar süre hepsi yazar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Murat_5320

    Evet Octavia 1.6 102 bg. Laguna en az 1 vites daha küçük çıkıyor rampaları.Sorun ne olabilir acaba

    Alıntıları Göster
    octavia 8v bir motora sahip laguna 16v bu sebebten ötürü yokuşlarda ve kalkişlarda bir miktar octavia daha iyi hissettirecektir ağırlık farkı ise 2 araç arasında yok denecek kadar az..aklıma ilk gelen baskı balatadan kaynaklı bir durum olduğu
  • cs875 kullanıcısına yanıt
    Çok yakınız o halde aramız 300 metre. Tadım pizzaya geliyoruz sık sık. Mesnevinin yanında bizim ev de

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba 2004 laguna expresion aracım mevcut araçım 57800 km de ama ama bir türlü debriyajına alışamadım şirket aracımda var citroen ama renonun debriyajı çok yüksekte ve kalkışta ve yokuşlarda sıkıntı yaşıyorum gaza yüklenmek durumunda kalıyorum .bunun ayarı falan varmıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esnaf elektronik kullanıcısına yanıt
    Debriyaj telini kisaltirlar veya bir ayar verirler ona sanayide.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba;



    Geçen hafta eşim araçla giderken iki önündeki araç durunca onun arkasındaki araç en öndeki araca dalmış. Haliyle eşim de duramayıp onlara arkadan çarpmış. Baya gürültü patırtı kopmuş ama araçta sadece plakalık ezilmiş herhangi bir sorun yok. Ancak çarpmanın şiddetiyle önde oturan yolcunun dizi torpidoya çarpmış o da bozulmuştu. Kapak kapalı durmuyor düşüyordu. Baya bi araştırdım fakat örnek video bulamadım. En son deneme yanılma yöntemiyle söküp tamir etmeyi başardım. böyle bir sorun yaşayanlar varsa diye videoya çektim video paylaşım sitesinde ekledim “Laguna 2 torpido kilit tamiri” adıyla yükledim. İsteyenlere dmden link gönderebilirim.



    İyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.



    30 Bin TL bütçe ile bu arabayı almayı düşünüyorum. Bilhassa Ankara ve çevresine bakıyorum fakat Istanbul, Bursa ve civarından da alabilirim.



    Sornak istediğim arabayı akarken nelere dikkat etmem gerektiği, varsa kronik sorunları ve yakıt tüketimi. Arabayı uzun yolda kullanacağım için fazla sorun çıkartmasın, manuel vites olsun ve iyi hızlansın istiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramedik 112 kullanıcısına yanıt
    Valla benim aracım pek bir sıkıntı cikarmadigi için bir tavsiyede bulunamayacagim ama benim en büyük iki sikintimi söyleyim birincisi trim sesleri. Özellikle bozuk yollarda çukurlarda pat küt sesler geliyor. İkincisi de galiba kulbutor contası yanık gazi biraz fazla verince vites degisimlerinde sanki gaz vermeye devam ediyormusum gibi enteresan birsey oluyor. Gazi az vererek çözmeye çalışıyorum 1 yıldır kullanıyorum sikinti yok. Yani yolda bırakacak birsey yaşamadım. Öyle çok absürd bi durumda da bırakmadı beni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BLADEEEE kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Otomatik vitesle alâkalı birkaç sorun gördüm fakat onlar da kronik mi, anlayamadım. Otomatik istemediğim için üzerinde durmuyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.9 dizel motor kasko değerinden dolayı alt sınıftan mı vergilendiriliyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba aracın dizel yada roket yakıtıyla çalışmasının bir önemi yok...trafik sigortacınız kimse onlara gidin yada internetten araştırın aracınızın sigortacılarda geçen bedeli kaç lira, atıyorum 30.000 tl. bunun yüzde beşi kaç lira 1500 tl. eğer ödediğiniz vergi bu rakamı geçiyorsa bir alt sınıf motor gurubu vergisine tabi olursunuz, bunu yaptırmak için sigortacınızla görüşün. geçmişte ben böyle bir uygulama yaptırdım.
  • arkadaşlar faz2 aracımda elektrikli el freni arızası var manuel her şey çalışıyor ama ekranda el freni arızası uyarısı var böyle bir sorun yaşayan yada çözümünü bilen varmı.
  • Bende olmuştu. Yokuşta ani kalkışta olabiliyormuş. Sildirdim sanayide bir daha olmadı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler aracım LPG de daha az yakmaya başladı. Herkes çok yakmasindan şikayet eder bende tam tersi 35 lt LPG şuan 360 km oldu daha lpg bitmedi normalde 320-330 km max bitiyordu. Kullanimim aynı hatta daha agresif bile kullandım bu kez. Anlayamadım ama şüpheli geldi bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BLADEEEE kullanıcısına yanıt
    komik bir durum... benzin göstergesini de takip edin...
  • Arkadaşlar selamlar laguna 2 bakıyorum benzinli modellerine. Gönlüm 2.0 otomatiklerden yana ama temiz olduğu taktirde 1.6 manuel de uyar bana. Bu arada tek beklentim abs ve esp olması araçta, bunu karşılayan en ucuz araç da laguna 2 araştırmalarıma göre, esp standart değil ancak esp li olanı da çok o yüzden laguna 2 bakıyorum. Neyse bir ilan var 2007 model 1.6 privilege hiç tüp takılmamış 155 bin km. Sahibi 31.500 yazmış ancak ilan fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla aracın göğsü kalkmış, faz 2 lerde kronik diye duydum. Bunun çözümü var mı, ne kadara hallolur bu durum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba.faz 1 aracımın dijital klima sıcaklık ayar düğmesinde sorun var.sağa çevirdiğimde ısı artması gerekirken düşüyor, sola çevirince artıyor.kafasına göre değişiyor.başına gelen var mı?ne yapabiliriz?
  • Arac rolantide çalışırken devirdaim ve direksiyon pompaları duzensiz çalışıyor. Acaba rolanti ayari mi düşük? Mesela aracı çalıştırdım gaz vermeden direksiyon dönmüyor. Hidrolik devredışı oluyor yani. Devirdaimi de şöyle anladım hararet göstergesi bir düşüyor bir artıyor hatta yazları biraz uzun süre rolantide bekletsem hararet yapıyor. Ama yolda iken sorun yok surekli gaz verdiğim için. V kayışı da şüpheli gibi elledim kayış sert bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BLADEEEE kullanıcısına yanıt
    Hepsi birbiriyle bağlantılı tabi fakat sorunun kaynağı bir nokta da olabilir, birden fazla da. Vites boştayken gaza hafifçe dokunduğunuzda da aynı sorun oluyor mu? Devir çok az yükseldiğinde?

    Ayrıca fren hidrolik yağı ve su seviyesini kontrol ettiniz mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11341135113611371138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.