Şimdi Ara

LAGUNA II GRUBU *** Gelin; Konuşalım, Tartışalım, Paylaşalım *** (1120. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.184
Cevap
249
Favori
1.644.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11181119112011211122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BLADEEEE kullanıcısına yanıt
    merhaba, dolum boğazının alt sınırının hafif üzerinde olacak (yada alt sınır hizasında) çünkü devirdaim esnasında bu seviye yükselir ve ısıyla genleşmeyide hesaba katman gerek. ben aynı yanılgıya düştüm üzerine ekleme yaptım bir kaç gün sonra baktığımda nerdeyse gırtlağına kadar doluydu boşaltmak zorunda kaldım saygılarımla.
  • kodadi_alien K kullanıcısına yanıt
    merhaba, fotoğraf atacaktım ama çekmeyi unuttum bir arkadaş geçmişte bir video paylaşmıştı o aklıma geldi bendeki bunla aynı cd değiştirici gögüste olan model

    https://www.youtube.com/watch?v=cG9q51tYHHc

    sana almak için önerdiğimde aynı, benim kayınçodaydı ankarada oturuyor sorayım elindeyse hala sana özelden numarasını atarım fiyatını ve diğer şartları aracısız konuşun. saygılar.
  • kodadi_alien K kullanıcısına yanıt
    merhaba, Mendieta58 arkadaşımın söyledikleri doğru ama park sensörü merkezimi arzalı yoksa sensörlermi arızalıydı bunu iyi bilmek lazım ben burada 4 tane sensöre 222 tl fiyat aldım ama benim sadece 1 tanesi bozuktu sadece onu değiştirdim. merkez bozuksa belkide o yüzden harici cihaz taktırdılar. saygılarımla.
  • anatamirci A kullanıcısına yanıt
    hocam aracı aldığım arkadaş cd çaları bile yaptıracak usta bulamamış yaşadığı yerde muhtemelen park sensöründe de aynı durumu yaşadı harici taktırdı. ilk fırsatta cd çalara baktırıcam daha fırsat bulamadım göstermeye
  • Arkadaşlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun. laguna 2 faz 2 aracımın bir kaç gündür eller serbest özelliği çalışmıyor, kapıları otomatik kilitlemiyor ve kartsız çalışmıyor. kartı yuvasına yerleştirince çalıştırabiliyorum ve kumandadan kilitleyebiliyorum. kartın pilini değiştirdim ve kartıda test ettirdim. kartta herhangi bir sorun olmadığı, çalıştığı söylendi.Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan ve çözümünü bilen varmı? Bu özellikle ilgili herhangi bir sigorta veya sensör varmı sensör var ise aracın neresinde? hepinize hayırlı geceler ve şimdiden ramazan bayramınız kutlu olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlu_66 -- 22 Haziran 2017; 2:31:59 >
  • cimbomlu_66 C kullanıcısına yanıt
    merhaba, pili değiştirdim diyorsun ama aldığın pil sağlam olmaya bilir karttan pili çıkar ağzına al diline değdir dilini titretmesi lağzım yoksa pili değiştir. birde pil doğru takılımı, yönüne iyibak kapağı çıkar tuşlara bakan yüzü - ,arka tarafına bakan yüzü + kutup olacak serviste bile yanlış takıyorlar. doğru taktığında tuşlara bas kumandanın ışığı yanar, ışığı yanıyor diye pilin sağlam olduğunu düşünme oradaki let düşük voltajla çalışır dilinle kontrol kesin yöntem. saygılarımla.




  • anatamirci A kullanıcısına yanıt
    Önerilerin için teşekkürler. pili dilimle kontrol ettim pil sağlam, tuşlar zaman zaman çalışıp zaman zaman çalışmayınca dayanamayıp maket bıçağı ile kartı söktüm. Sanırım arıza kumanda da idi, bir müddet pilin temas ettiği alanları maket bıçağının ucu ile temizledim ve tekrar kartı kabına yerleştirdikten sonra tuşlara bastığımda; tuşlar kesintisiz çalışmaya başladı. Aracın yanına giderek te kartı tekrar bir kaç kez test ettim; eller serbest özelliği de, anahtarsız çalıştırma tekrar devreye girdi. Şuan bir sıkıntı yok. Kartı da tekrar kabına yerleştirdikten sonra silikonla yapıştırdım, herhangi bir sıkıntı yok şu an. Şimdi sıra diğer yedek karta geldi. Aracın ilk sahibi kartın üzerine yanlışlıkla oturduğunu ve bu nedenle kartta ufak bir problem olduğunu söylemişti.Bu yedek kartında içerisini kontrol edeceğim, kendim yapabileceğim bir şey varsa yapacağım. Yalnız kartın içerisindeki lehimler çok ince bu da dikkatimden kaçmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlu_66 -- 24 Haziran 2017; 1:37:53 >




  • Selam arkadaslar.bu bayram tatılı vesilesi ıle ıstanbul samsun seyahatı yaptım.Laguna almayı dusunen arkadaslara bılgı tecrube aktarımı olması sebebıyle bılgılendırme amacıyla yazıyorum.benım aracım laguna 2 1.6 16v privilage 2004 model benzinli.arabamda LPG yok.bende taktırmayı dusunmustum fakat vazgectim.samsundan depoyu full ledım.700 km sonra tam olarak yarım depo benzinle ıst a vardım.duz hesap 200 tl yakıtla 700 km yol yaptıktan sonra lpg den vazgectım.bızde 2.0 lpg li megane da var oda aynı yolda 165 170 tl cıvarında yaktı.sonuc ıtıbarı ıle benzınlı araba ocagımıza ıncır agacı dıker vesveselerinden kurtulmak lazım.gayet basarılı buldum ben. lpg donusumundende vazgectım.30 tl tasarruf yapacagım dıye arabanın orjınallıgını bozmaya degmez dıye dusunuyorum.uzun yol da cok rahat konforlu bır seyahat ıcın gercekten laguna 2 harıka bır tercıh ıyıkıde almısım.almayı dusunen arkadaslarda tereddutsuz alabılırler.bu donanım bu konfor u bu fıyatlara yasayabıleceklerı baska araba yok.tum forum uyesı arkadaslara sevgıler saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclusive3455 -- 28 Haziran 2017; 10:12:45 >




  • kodadi_alien K kullanıcısına yanıt
    slm kardesım tatıle cıktıgımdan yenı gordum mesajını ancak cevap verebılıyorum kusura bakma.benım arabada cabasse 6 cd changer olan model var.anfı unıtesıde bagajın sol tarafında ozel kapaklı bolum var orada.eger senın cıhazda benım kınden ıse cd yı teyp e takmak ıcın.once teyp uzerınde sag tarafta load yazan bır dugme var.ona bastıgında radyo bılgı ekranında select dıye bır yazı cıkacak o yazıyı gorunce teyp de 123456 dugmeler var.onlardan herhangı bırıne basacaksın eger 1 e basmıssan mesela cd alma yuvasının kenarlarındakı ısıklar yanmaya baslayacak o anda cd yı teyp e ver cekıp alacak ve 1 numarayı sectıgın ıcın o cd yı 1 numaralı tepsı ye dıyım yerlestırecek.cd yı aldıktan sonra zaten 1 numaranın ısık rengı kırmızı yanacak.yanı 1 numarada cd zaten yuklu anlamında.bu sekılde 6 cd yıde teyp ın ıcıne gonder gıtsın.ben 1 e pop 2 ye yabancı 3 e sanat 4 e arabesk gıbı yaptım.ruh halıme gore hangısını acacaksam o dugmeye basıyorum.kolay gelsın kardesım allaha emanet ol bırde resım ekledım.benım teyp ın resmı.




  • arkadaşlar merhaba; aracın ön koltuklarının ortasında bulunan üçgen şeklindeki düğmeler kayboldu bu düğmeleri nerden bulabilirim?
  • smhsyhn*34 S kullanıcısına yanıt
    Daha önce de arayan arkadaşlar olmuştu ancak bildiğim kadarıyla tek satılmıyor. Gene forumdan bir arkadaş, döşemecinin orjinale yakın bir şey yaptığını yazmıştı diye hatırlıyorum.
  • Arkadaşlalar mehaba
    2003 model 2.0 laguna lpg li araç alacağım
    lpg tüketimi hakkında bilgi verirmisiniz?
    kronik sorunları varmı alacağım araç 120bin km de
    önerileriniz , uyarılarınız varmı?
    teşekkürler
  • cashuva C kullanıcısına yanıt
    Cash baya olmuş yazalı ancak akü ve lpg enjektörlerine baktım mi lpg kaynaklı olma ihtimali var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laguna 22 L kullanıcısına yanıt
    Parcafilosu dan uygun fiyata sıfır hallet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb.. beni de ekleyin listeye lagunacılr...2005 1.6 plivilege 110 bg 102 bin de...saygılar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozdmrrr

    Cash baya olmuş yazalı ancak akü ve lpg enjektörlerine baktım mi lpg kaynaklı olma ihtimali var

    hocam yetkili serviste cihaza bağladık kaptör hatası verdi manyetik kaptörü kablosuyla falan değiştirdik sorun düzeldi fakat bir sorunum daha var arabada marşa basıyorum sadece tık sesi geliyor 2-3 denemeden sonra marş alıyor marş otomatiğindemi sıkıntı var acaba forumdan mendiata nickli arkadaşımızın başınada gelmişti
  • Merhaba arkadaşlar laguna 2 1.6 16v privillage 2004 model bir laguna alma arefesindeyim. Araç 158.000km de hata değişen boya yok. Detaylı inceleme de bakıldı işte motor yüzde 90 çıktı. Ancak klima çalışmıyor soğutmuyordu aracın sahibi de yaptıralım dedi neyi eksik ise öyle teslim edeyim dedi. Tamam dedik ve gittik 1200tl ye arızalı olan kompresör değişti ancak sorun çözülmedi. Sonra temizlik yapıldı olmadı. En son aracı bırakmanız gerek dediler aracı satacak arkadaş da ben pazartesi günü aracı yaptırırım dedi devri veririz dedi. Tamam dedik ayrıldık bizde. Pazartesi ne olacak bitecek bakacağız.



    Şimdi bu araç da diğer bir sorun da aynalar sağa sola oynuyor ama yukarı aşağı oynamıyor ve katlanır ayna modu çalışmıyor araç da sebebi sorunu ne olabilir? Bu araç da otomatik yanan far nasıl çalışır? Nasıl test edebilirim? başka ne yapabilirim. Birde arkadaş da hep çift tuşlu kumanda var bizim araç da anahtarsız giriş yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selamünaleyküm.

    Aracımın elektronik el freni sorunsuz çalışmasına rağmen ekranda el freni arızası görünüyor. Başına gelen veya çözüm önerisi olan acil yardım ederse makbule geçer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Willian kullanıcısına yanıt
    Her iki aynada da aynı sorun varsa kontrol düğmesinde sorun olabilir.

    Far sensörü, arka arkaya 2 kere farları açıp kapatınca devreye giriyor diye biliyorum. Benim aracımda ya yoktu ya bozuktu ben yapamamıştım.

    Anahtarsız giriş var ama hangi modellerde var, bütün donanımlarda var mı bilmiyorum. Far sensörü gibi bunu da yapamamıştım. Kapılarda sensörler filan vardı. Sanırım bilgisayara bağlayınca ( Programın adını unuttum ) aktif ya da pasif yapılabiliyordu anahtarsız giriş
  • Tam hatırlamıyorum ama sanki gösterge lehimlerinde sıkıntı vardı daha önce bu sorunla karşılaşan arkadaşlarda. Forum içinde cevabı vardır.
  • 
Sayfa: önceki 11181119112011211122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.