Şimdi Ara

LAGUNA II GRUBU *** Gelin; Konuşalım, Tartışalım, Paylaşalım *** (1118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.182
Cevap
249
Favori
1.644.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11161117111811191120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beytekin45

    Rica ederim ne demek, sorunun çözüldüğüne sevindim. Güzel günlerde sorunsuz kullanın.

    Teşekkürler usta ihtimalleri sıralarken mideme kramplar giriyordu bunların hangi birini yaptırayım.Deneme yanılmayla bu işi çözmeye çalışmak çok zor ve maliyetli olacaktı.Iyiki mesajımı görüp yanıt verdiniz yoksa ugras dur:)



    Bu arada sensor 120tl,50tl de işçilik verdim.Üstüne basa basa sordum orjinal urun mu diye.Bosch marka ve orjinal olduğunu söylediler.Ankara ivedik dr reno diye bi yerde yaptırdım değişimi.Bakalım ne kadar zaman arıza lambası yakmadan devam edecez.Kadranda o lambanın yanmadığını gormek güzelmiş:)Tekrar teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Benim usta Renoult servisinden emekli, bilgisayarında renoult'nun yazılımı iyi, ilk baktığımızda tek hata oksijen sensörü gösterdi ve değiştirdik, sorun halloldu. önceden gittiğim ustaların yazılımları arızayı tam olarak gösteremiyordu.

    Bu arada Akü hatası ile ilgili bir gelişme yaşadım. Arada sık sık veriyordu. Geçenlerde farlardan biri gitti, sanayide değişim yaptırırken diğer far da gitti, her ikisini de değitirdikten sonra benim akü hatası da gitti. O zamandan bu yana hata vermez oldu. Acaba orada bir kısa devere falan mı oluyordu neydi anlamadım ama sonuçta artık akü şarz hatası almıyorum.
  • kalavar kullanıcısına yanıt
    Daha once o araci kullanmadigim icin birsey soyleyemiyorum. Laguna farkli bir aractir kullanmaya doyamazsiniz. Farki yasarsiniz. Her aracta oldugu gibi bazi kronik sorunlar vardir. 2006-2008 model icin konusuyorum; cam dusmesi ( halat kopar 100 tl ye tamir edilir) kapi kikidi bozulabilir , aci kaydirici arizasi olabilir ( soguk motorda ilk marş sirasinda bir şarilti duyarsiniz ki marş takili kaldi zannedersiniz) oksijen sensoru ariza yapabilir v.s.

    Bunlar olasilik sadece...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alex-de-souza A kullanıcısına yanıt
    servisten kodu aldım ama kodu daha önce yanlış girdiğim için teyp korumaya almış kendini ekran olmadan açamayız dediler. ben de yeni teyp taktırdım bu sorunu hallettik. tşkler
  • Merhaba arkadaşlar benim arabamın radyo bilgi ekranı arızalı. internetten bulamadım aracım laguna 2 2004 privilege 1.6 . kayseride ikamet ediyorum. bilgi ekranı 8200217443 no.lu yeşil tek soketli bulan yada elinde olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, 2004 model 2.0 privilege otomatik 164.000 deki aracımı satışa çıkardım. Malum sitede ilan numarası 442324391' dir. Amacım Laguna 3 almak inşallah..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LordofShdw

    Yağ eksiltme benim aracımda da oluyor. Sen bakımı nerde yaptırdın? Şuan bir sıkıntı var mı?

    aracımda suan sıkıntı yok yağ eksilme performans düşüklüğü yıgılma gibi sıkıntılarımız yok.

    ben arabayi tanidigim sevdigim ustaya yaptirdim motor içinden cok iyi anlıyor ankaraya parçaları almak için beraber gittik.
  • Arkadaşlar slm aleykum laguna 2 parksensoru var elimde isteyen olursa arasın 546 861 0712


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yine üzülerek söylüyorum arabayı sattım bugün aranızdan ayrilma kararı aldım hepiniz hakkınızı helal edin.

    laguna 2 güzel bir arabadır cekişi güzeldir iyi fiyat verdiler bende sattım.
  • 2 yıldır niyetlenip sonrasında kıyıp satamıyordum. İlanı koydum artık. sa*****den.com da 434047385 ilan numarası

    Bakım yaptırırsam gene kıyıp satamam diye olduğu haliyle koydum :) Kısmetse otomatik Scenic düşünüyorum.
  • Merhaba uzun zamandır bu forumun sessiz takipçilerindenim. 2004 model privilage sahibiyim ve aracımdan son derece memnunum. Haftasonu arkadaşımla birlikte aracıma pasta cila yapmaya çalıştık fakat acemilik sonucu makineyi bagaj kapağı üzerinde bulunan stop lambası üstünde fazla tutunca stop lambası deforme oldu. Bu parçayı değiştirmek için internetten çıkmacıları araştırdım fakat bulamadım bu konuda Forum Sakinleri olarak sizlerden yardım bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rajasthan. R kullanıcısına yanıt
    Bu konu ile ilgili Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Bir çözüme kavuşturabildiniz mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rajasthan.

    Merhaba arkadaşlar benim arabamın radyo bilgi ekranı arızalı. internetten bulamadım aracım laguna 2 2004 privilege 1.6 . kayseride ikamet ediyorum. bilgi ekranı 8200217443 no.lu yeşil tek soketli bulan yada elinde olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıldır kullandığım Lagunamı bugün sattım. Baya baya hüzünlendim.

    2004 privilege, sunroof yok, 260.000 Km'de ( Görünen 220, benden önce düşürmüşler ), tavan ve kaput hariç boyalı, değişensiz. Ağır ve hafif bakıma ilave, ekspertizde şanzımanda yağ kaçağı ve aks körükleri patlak çıktı. Yaklaşık 2000 TL masraf düşüp 21.250 e el sıkıştım.
  • arkadaşlar merhaba;2003 2.0 16V 140 Hp Laguna II Privilege sahibiyim.
    aracımda start,stop düğmesine tek seferde bastığımda araç çalışmıyor,çalışana kadar basılı tutunca çalışıyor,birde önceden kartı yuvaya yarım yerleştirince radyo v.s aktif oluyordu,şimdi algılamıyor.
    bunların sebebi ne olabilirki? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • smhsyhn*34 S kullanıcısına yanıt
    Kart okuyucunun içindeki plastik tırnak kırık ya da switchler deforme olmuş. Ehil bir elektronikçi halledebilir. Nerde ikamet ettiğinizi söylerseniz belki bir yere yönlendirebiliriz.

    Not: Böyle kullanmanızın herhangi bir sıkıntısı yok.
  • huseyinoner H kullanıcısına yanıt
    hocam cevabın için teşekkürler,araç tokatta
  • Selam arkadaslar.laguna 2 1.6 16v previlage satin aldim.benim bir problemim var işin icinden cikamadim.arabanin clima kontrol paneli nin dsplay ekraninda simgeler gorunmuyor.klimanin dugmeleri calisiyor fakat ekranda hicbirsey goremedigim icin sicaklilk vs gibi rakamlar yok haliyle.paneli komple degistrmek istiyorum fakat anlamadigim konu 8200371795 kodlu yanlis yazmadiysam panelin kodu bu.int den biraz arastirdim kontrol panellerinin hepsi birbirinin tipkisi benzeri fakat hepsinin 8200 ile baslayan kodlari fakli bunun anlami nedir cozemedim.arabaya yeni alacagim panelin su an uzerindekiyle kodu birebir aynimi olmak zorunda.bu konuda bilgisi olan yada panel degistirmis arkadaslar varsa yardimci olurlarsa memnun olacagim.tum forum uye lerine sevgiler saygilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exclusive3455 E kullanıcısına yanıt
    Bir elektronikçi lehimlerini kontrol etti mi? Değiştirmenize gerek kalmayabilir.

    Düğmeler çalışıyor ama görüntü yok deyince o geldi aklıma.
  • Huseyin kardesim alakana sonsuz tesekur ederim.panelin icini acip baktik lehim olayi degilde board dan ekrana baglantiyi saglayan film seklinde flex 40 pin lik kablo var arada.board tarafi soket seklinde ordan cikarilabiliyor yassi film kablo fakat dsplay tarafi direk ekrana fabrikasyon baglantili sekilde lehimlerin isitilarak sokulmesi imkansiz gibi cunku ekranin zaten kendisi cok hassas kilcal lehimler seklinde .yani ekrani kablosuyla beraber bulmam lazimdi.oda zor turkiyede bulamadik.

    sonuc olarak yeni panel almak en kolay cozum olacakti.ikitelli oto sanayide nom otomotivde buldum paneli.renault servislerde 650 700 tl gibi rakamlar istenirkem ben bugun 250 tl ye nom oto dan satin aldim ve kendim hemen oracikta taktim.sorunu bu sekilde cozdum.alakadar olup bilginizi paylastiginiz ve bana vakit ayirdiginiz icin tekrar tesekkur eder saygilarimi sunarim.allaha emanetsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11161117111811191120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.