Şimdi Ara

lag durumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende sanıye başı dc oluyor sizdede varmı böle dc yada aşırı lag ?

• BSG
  • sana cevap yok it herif
  • asyouwish bi topicte dediki sensoru sordjuğunda bizde sana bsg diyelim dedi cevap olarak BSGolana kadar o devam BSG yeberk oral adı tanıyonmu huku???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 29 Ocak 2007; 16:11:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O

sana cevap yok it herif

hep destek tam destek
  • bak çok pis dalacam ha:
    DaL dAl dal Dal
  • siecem ha forumu
  • Konuşmalarına dikkat et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

asyouwish bi topicte dediki sensoru sordjuğunda bizde sana bsg diyelim dedi cevap olarak BSGolana kadar o devam BSG yeberk oral adı tanıyonmu huku???

gercı benım tanıdıklarım bu kadar dusmez ama olabılrı bızım cocuklardan dıe bırı dusundum berk kımdır tanımıorum ama 0-6 yaş gurubu oldugu kesın gitsin oyuncaklarıyla oynasın....bu forumlar seviyeli ve saygılı ınsanlara ait defol sen

not : BSG cok anlamı var hepsi sana gelsın berk 2.not : hero daki nickinle ne oldugunuda belli etmiş zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: G_H_O_S_T123

siecem ha forumu

sen aramıza normal bi şekilde gelsen fake yapmadan
    ayrıca konuşmalarına dikkat et balici giriş ben arkadan gelcem
  • quote:

Orjinalden alıntı: G_H_O_S_T123

siecem ha forumu

forum seni sihsin p.ç sen nesin yaa a.q mun sulu gözlü bebesi hadi yavrum anana bacına saydırmadan sihtir get gitsen başka forumların başka TOPİÇlerine msj at git evinde play doah oyun hamurunla oyna düd düdlerinle oyna benim s.... sağa göre ii bi oyuncak değil hadi yavrum yallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.