Şimdi Ara

Labtop mı Masaüstü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3500 TL civarında bir bilgisayar alacağım ama Labtop mı yoksa masaüstü mü almalıyım?

    Şu iki modelin fiyatları yakın birbirine hangisi daha performanslı olur? Labtopın özellikleri daha iyi gibi ama ısınma falan yapar mı ki? Çok oyun oynayan birisiyim.
    http://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-15-cb005nt-intel-core-i5-7300hq-8gb-1tb-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-2cj23ea-p-HBV000007EZFG
    http://www.hepsiburada.com/dark-evo-g500-intel-core-i5-6400-2-7ghz-8gb-1tb-masaustu-bilgisayar-dk-pc-g500-p-BD802092







  • Dostum şöyle diyim: Leptop ile lol,dota vs oynanabilir çok masaüstü ile fark yaşamazsın ama Csgo gibi fps,rpg oyunları oynarken farkı görüyorsun. Laptopların kücük ekranı ve ısınma özellikleri oyun için bir zaman sonra bayıyor.

    Masaüstü için 3bin biraz az bence adam gibi pc toplaman için.. Ben olsam kesinlikle masaüstü alırım. Laptop kullanan biri olarak
  • Aynı fiyatta olan laptop ile masaüstü bilgisayar, birbiriyle aynı güçte değildir. Driver, update, ısınma, ekran küçüklüğü gibi dezavantajları vardır laptopun.



    Elbetteki masaüstü daha iyi bir tercih olur. Bu ikilemde kaldıysan, taşınabilirlik önemli değil senin için. O nedenle benim tercihim masaüstü olacaktır..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yaparsan yap notebook yarım saat oyun oynadıktan sonra cayır cayır ısınır, kendi klavyesini kullanamazsın elin terler felan.Eger çok gezen yanınızda sürekli bilgisayar tasimak Zorunda olan biri değilseniz masaustu alın.Zaten kucakta vs laptop kullanmak hem sana hem makinaya zararlı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.