Şimdi Ara

la mühendis maaşı nasıl 1.5 olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu adam difarensiyel görüyo newton einstein denklemleri görüyor.sen bu adama nasıl 1.5 verirsin bu kadar mı düştü bunlar.Ülkenin geleceği ne doktordur ne diş hekimidir.ülkeyi kalkındıracak adam mühendislerdir.bu konunun acilen düzeltilmesi gerekiyor.gerekirse bütün anadolu üniverstelerini kapatsınlar mühendislik ele ayağa düşmemeli.(diş hekimliği okuyorum)

• 1500 bile fazla bunlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100k dan su ürünleri mühendisliğini 5 senede bitirebilmiş çöp mühendis zırvaları. Mühendislik geniş bir alan.

1500tl alan da var 25000 dolar alan da var.

Kalite meselesi

3000 liraya murat 131 de alabilirsin 3000000 dolara ferrari fxx de alabilirsin

• calm down liseli.mezuna kal sonra çok ağlarsın

• Bı mok yapmadan ders gordugu ıcın 10 k dolarla ıse mı baslıcaktı,herkes muhendıs her yer santıye ,ne olacaktı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün anadolu üniverstelerini kapatsınlar

ODTÜ HACETTEPE BİLKENT ANKARA ÜNİVERSİTESİ kapanacakmış beyefendi 1.5k maaş almak istemiyor diye.
  • yahu 15bin yapsam tıp okurum 60-70bin yapabilmişiz gidip kafamızı mı keselim aga.. mühendis çıkıyo bizden napalım ?

Üniversitede akıllı olun kendi maaşınızı kendiniz belirleyin
    Mühendislik karakteristlik bir meslek , önce kendi ufkunuzu genişletin tatmin olmazsanız global dünyada yerinizi alın.
  • staj yapıp tatilini değerlendiren, gpa'sı 3 üzeri olan 2.5K ile başlar.
  • Staj tamam ama not ortalaması ile alakası yok bu durumun.
  • Aselsan dahi 4400 TL ile başlatıyor, ki Türkiye'deki en köklü firma. Oraya da bizim üniversiteden derece yapanlar ancak girebildi. (YTÜ) O yüzden asgari ücret alıyorsanız bu durumun sebepleri vardır. Ya üniversite kötüdür, ya dil yoktur, ya proje/makale yoktur, ya ortalama kötüdür ya da hepsi birden yoktur. :) Mesela benim üniversitem görece iyi ama kaç senedir uzatıyorum ve 2.5 ortalama ile bitecek. Bu sebeple torpil girecek biraz devreye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Living Toy -- 24 Temmuz 2017; 19:38:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

Staj tamam ama not ortalaması ile alakası yok bu durumun.

entry level var, araştır...
  • Mezun var, mezun var. Araştırmadan üniversite okumamak lazım. Türkiye'de bir üniversitenin mühendislik fakültesinin oturması 40 yılı buluyor. 20-30 yıllık üniversitelerin mühendislikleri bile tam oturmamışken 1-2 senelik 1 yardoç 1 doçentle açılan üniversiteye gidersen 1.5 değil 200 liraya başlatsalar haklıdırlar.

Etrafta mühendis çok mühendislik öldü diyenlere kanmayın. Çalışan, okulu sektörce bilinen adam yarı yolda kalmaz. Su yatağını bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 24 Temmuz 2017; 19:44:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Living Toy

Aselsan dahi 4400 TL ile başlatıyor, ki Türkiye'deki en köklü firma. Oraya da bizim üniversiteden derece yapanlar ancak girebildi. (YTÜ) O yüzden asgari ücret alıyorsanız bu durumun sebepleri vardır. Ya üniversite kötüdür, ya dil yoktur, ya proje/makale yoktur, ya ortalama kötüdür ya da hepsi birden yoktur. :) Mesela benim üniversitem görece iyi ama kaç senedir uzatıyorum ve 2.5 ortalama ile bitecek. Bu sebeple torpil girecek biraz devreye.

ne demek torpil girecek ?
  • Herkes profesör herkes muhendislik mezunu herkes aşçı herkes ceo falan bizim ülkede. Liseli adamlar bile sıkıp duruyor.her konuda papagan gibi ayni yorumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mühendisc

quote:

Orijinalden alıntı: Living Toy

Aselsan dahi 4400 TL ile başlatıyor, ki Türkiye'deki en köklü firma. Oraya da bizim üniversiteden derece yapanlar ancak girebildi. (YTÜ) O yüzden asgari ücret alıyorsanız bu durumun sebepleri vardır. Ya üniversite kötüdür, ya dil yoktur, ya proje/makale yoktur, ya ortalama kötüdür ya da hepsi birden yoktur. :) Mesela benim üniversitem görece iyi ama kaç senedir uzatıyorum ve 2.5 ortalama ile bitecek. Bu sebeple torpil girecek biraz devreye.

ne demek torpil girecek ?

Referansı olan birisi. Yoksa 1500 TL'ye başlamak kaçınılmaz.

• Bir mühendis nasıl İngilizce bile bilmeden mezun oluyorsa, o şekilde 1.5 k teklif ederler. Mühendislik okuyanların içinde gerçekten mühendis sıfatını hakedenlerin oranı %10 dan fazlası değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antifa_ultra

Bir mühendis nasıl İngilizce bile bilmeden mezun oluyorsa, o şekilde 1.5 k teklif ederler. Mühendislik okuyanların içinde gerçekten mühendis sıfatını hakedenlerin oranı %10 dan fazlası değil.

Bu mevzu beni de düşündürüyor hocam. Bilgisayar mühendisliğindeyim sene başı muafiyet sınavı oldu soruları görseniz , lise düzeyi bile değil di. Sene içindeki sınavlar da bundan farksız ve çoktan seçmeli sınıfta 08 alan adam var.Düşünün yani.
  • Living Toy L kullanıcısına yanıt
    makina okuyanlar mı girdi hocam? Yoksa başka müh mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

makina okuyanlar mı girdi hocam? Yoksa başka müh mü

Elektronik ve Haberleşme Müh. benim bölüm, bizim bölümden 3 mezun öğrenci girdi galiba.

• Okuduğunuz okul değil kişisel yeteneğiniz önemli.Sadece okul okuyunca normal zamanla kendini geliştirince artar ücretin veya talep ediceğin ücret.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.