Şimdi Ara

La Casa De Papel (2017 - 2021) | Netflix (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
35
Favori
92.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skayn


    Çünkü yönetimi kaptırdı ve geri almanın tek yolu kaos çıkarmaktı. Tokyo'dan bu şekilde yönetimi geri aldı. Zaten daha öncesini anlatırken profesör onu egosu yüzünden istemiyor o ise evet bu doğru herkese ihanet ederim ama soyguna ihanet etmem diyor.


    Alıntıları Göster

    Hocam ama Gandia'ya yardım ederek ekibi bir şekilde zor duruma düşürmeye çalışıyor ve bu da planın devam etmesini sekteye uğratacak cinsten ve buda bir ihanet sayılmaz mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daikataNa~ -- 6 Nisan 2020; 11:14:30 >
  • Hocam mesajına SPOILER etiketi kat istersen henüz izlemeyenler için.


    Evet bu bir ihanet. Yukarı çıkardıklarında Profesör ona sen ihanet ettin diyor o da bir şey diyemiyor. Yalnız egosu her şeyin üzerinde olduğu için bu Profesörün beklediği bir olaydı. Yine de son bölümde tekrar liderliği ele aldığını ve kaos planının başarılı olduğunu gördük.
  • Mantık hataları var evet ama bu bir dizi dostlar. İzle eğlen keyfli vakit geçir diye yapılmış.

    Okulda hiç matematik formülü sorgulamamış insanlar dizileri sorguluyor. Eğlen geç işte arkadaş sayfalarca mantık hatası eleştirmek nedir:)

    Şahsi fikrim genel olarak 4. Sezonu beğendim. İzlediğim süre boyunca bana keyfli anlar yaşattı. Yeni sezonu merakla bekliyorum.

    Hatıralara “karantina günlerinde izlenen sezon” olarak kazınacak umarım 5. Sezonu daha guzel günlerde izlemek nasip olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dizinin temposuna felan söyleyecek sözüm yok ama neden gereksiz yere uzattıklarını anlamadım. Bu diziyi etkili kılan yüksek tempo ve ters köşeler yapmasıydı. Artık o etkili ve kimsenin beklemediği vurucu ters köşeler yok. Tempo var ama onda da saçmalıklar mevcut.

    Yine de son yayımlanan sezonu sevdim evet ama b.k da çıkarmamak gerek ya.
  • Neden uzattıkları beli degilmi hocam. neden su gibi para gelen diziyi bitirsinler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >






  • .


    (
    )




  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Meraxes.







    .


    (
    )




    Netflix düzgün dizi çek de şu adam prim yapamasın artık. Adam üzerinde dizinin tişörtü ile sezonu gömüyor son videosunda

    Burada biz de diziyi yer yer gömüyoruz yer yer güzel diyoruz -daha çok gömüyoruz tabi- hatta bu sahneyi ben de uzun uzun gömdüm o yüzden lafım tek bu gönderisine değil direkt tüm videosuna. Bu dizinin ilk sezonu da ortada geçen sezonu da ortada. Sanki dünyanın en iyi dizisiymiş gibi her saçmalığına takılıp prim için eleştirmek yersiz.
  • İzleyecek olanlara önerim: Mantık aramadan izleyin.İzleyin geçin.Mantık ararsanız dizi çekilmez oluyor.Ha illa mantık arayacağım diyorsanız, hayal kırıklığına uğrarsınız.

    5.sezondaki tahminlerim:


    Hamile kadın sancılanacak profasora onu doğurtturacak ve onların safına geçecek.

    Lizbonun proje olduğu ortaya çıkacak.
  • 4. sezonu bitirdim.



    Çok kısa özet fikrimi belirteceğim, Gandia sahneleri tamamen saçmalık. Hele hele çarpaz ateşe alınıp hiç birşey olmaması. Eşcinsellik çok ama çok ön planda. Sadece 8. bölüm yani final bölümü güzel kısaca daha iyi olabilirdi.
  • Tokyonun öldüğü gün çok mutlu olacağım birde Türk kızlarımız tokyoyu örnek alıyor ya millet ne meraklı kaşar olmaya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 7 Nisan 2020; 6:42:58 >
  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir liste gördüm.
    https://shiftdelete.net/la-casa-de-papel-alternatifi-diziler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal -- 7 Nisan 2020; 8:47:36 >
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt

    Yani profesör bu konu da tecrubeside var diyorsun kısaca o zaman...

    Kadın zaten hapise girecek o yüzden kaybedecek bir şeyi Yok ondan dolayı pay isteyecektir banada öyle geliyor....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICromwelleI -- 7 Nisan 2020; 9:19:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kahretsin böyle diziyi böyle son mu olur.... (keşke son olsa)


    ben bu sezon son olcağını sanıyordum. helikoptere binip kaçıcaklarını sanıyordum ama bi baktım lizbonu indirdiler... lan karıyı kaçırmışsın daha ne içeri sokuyosun. amacın ne... dizinin %80'i garcia ile kaçıp kovalama.... yeni sezonda yine bi şekilde kaçıcak kovalancak.... iyice b.kunu çıkardılar. ...
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt

    Tabi ki hocam koskoca profosora Her detayı düşünen adam onu da düşünmüştür.

    Hatta iddia ediyorum hamile kadını bilerek kendine yönlendirdi. Gelsin beni bulsun onu da saflarımıza katalım diye düşündü. O plakayı açık bırakmalar, videoya müdehale etmemeler fln.

    Neyse 2 sene sonra 5.sezonda görürüz artık. Corona yüzünden çekimler iptal olmuştur.
  • İlk sezonu dışında 5 para etmez bir dizi.
  • La Casa de Papel 4. sezon = 5. sezonu da çekelim sezonu olmuş. Arka Sokaklar bile daha kaliteli lan. Üzülmem gereken sahnede öyle boktan saçmalıklar var ki çekene, yazana sövmekten ve kahkaha atmaktan üzülemedim. Çöp dizi. Birkaç karakteri dışında etkileyicilik sıfır. Bu dizinin senaryosunun üzerine düşünüp tartışmak bile saçma. Çerezlik, izle ve geç türünde bir dizi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.bölüme kadar dayanabildim ama vallahi izlenmiyor dizi. Netflix denen platformdan midem bulanıyor artık. Bi dizinin ilk sezonuna bakın bir de hakları netflixe geçtikten sonra çıkan sezonlara bakın. Arada dağlar kadar fark var. Gereksiz feminizm duyarı, her yere zorla sokulan eşcinsellik, hiç alakası olmayan zenci karakterler=netflix.

    Dark 3.sezonu izledikten sonra bir daha asla netflix yapımı bir dizi ya da filmi izlemeyi düşünmüyorum. Abonelik alıp bunlara para kazandırdığım için kendimi asla affetmeyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BurakBey -- 8 Nisan 2020; 23:27:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Güzel sezondu ben beğendim sıkmadan izletti kendini. Heyecanlı yerde bitti. Berlin ile Palermo'nun sahnesi büyüyü bozmayaydı iyiydi. Rip Nairobi. Bu işin sonu nereye varacak bakalım merakla yeni sezonu bekliyorum. Ulan Arturo ne sapık adamsın.
  • Leş gibi dizi ilk 2 sezonu izlerken harcadığım vakite acıdım. Tokyo motorla darphaneye girerken bir allahın kulu tek bir kurşunu bile isabet ettiremediklerinde bırakmam gerektiğini biliyordum ama oraya kadar izlemişken bari 2 sezon bitireyim dedim. Baştan aşağı saçmalık dolu. Tutarsızlıkları saçmalıkları eleştirenleri eleştirenler var bir de. Bu fantastik bir evren mi? Değil. Bilim kurgu mu? Değil. Birazcık bile olsa inandırıcılık olmayacaksa dizi 0 ile çarpılmış oluyor. Yani fikir iyi olsa da 100'ü 0 ile çarparsan yine 0 olur. Bu dizi de bomboş bir dizi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 9 Nisan 2020; 18:51:1 >
  • Ben beğendim bu sezonu da. Ayrıca La Casa De Papel Fenomen de iyi olmuş, dizinin bu noktaya nasıl geldiğini anlatıyor.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.