Şimdi Ara

La Casa De Papel (2017 - 2021) | Netflix (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
35
Favori
93.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben tokyo karakteri hariç tüm karakterleri sevdim ve diziyi de çok beğendim,

    umarım 3. sezonu iyi bağlarlar...
  • Arkadaşlar bende izledim diziyi. Annem'e de izletmek istiyorum ancak Türkçe dublaj seçeneği var mı? Ben göremedim ama bildiğiniz tr dublaj sitesi varsa bir yeşillendirirseniz sevinirim :)
  • 1:20'den sonrası efsaneee



    ama bildiğin interstellar'ın müziğini kopyalamışlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtnei


    Fotoğraf albümünün arkasında koordinat vardı.

    onu gördüm de,profesör bar gibi yerde bişeyler içiyodu,belki o an başka bir yerdeydi,evinde yatıyor olabilirdi
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Şans eseri hocam o.
  • 3. sezon söylentisi doğru mu ?
  • Diziyi bugün bitirdim. Oldukça popüler bir dizi bazıları abartılmış falan yazmış, bence gördüğü ilgiyi hak eden bir yapım olmuş. İşlediği konu olarak piyasadaki dizilerden ayrılan bir dizi olmuş. Bölümleri izlerken direk aklıma Prison Break geldi, Prison Break’te de başroldeki adama aşık olan içeriden yardım eden biri vardı, burada da yine Profesör ve Müfettiş var bu durumda. Müfettiş doğrudan çok yardım etmiş denilemez, ama dolaylı olarak baya bir ekmeğine sürdü Profesör ve arkadaşlarının işine.

    Dizi genel olarak satranç oyunuymuş gibi gitti, Profesör ve polis tarafının hamlelerini izleyip durduk. 2. sezonun son bölümü hariç dizinin aksiyon tarafınının ağır bastığı bir bölüm yok, daha çok oyuncuların duygusal yönlerine ve geçmişlerine ağırlık verilmiş. Brezilya-Kamerun maçı muhabbeti vardı, hırsızlar gerçekten Kamerun olmayı başararak herkesin sempatisini kazandı.

    Profesör karakteri de izlediğim diziler arasında en zeki karakterlerden. Zeka olarak Michael Scofield, Sherlock, Walter White karakterleriyle kesinlikle yarışacak bir karakter olmuş.

    Hırsızlara genel olarak bakınca hepsi seyirci tarafından kabul görecek karakter olmuş. Oyuncu performansı olarak bence Berlin karakteri iyi işlenmiş, gelip gitmeleri çok olan, biraz diziye psikopatlık katan biri olmuş. Son bölümde belki ekipte nefret edilen tek kişiye bile üzüldük.

    Müzik olarak yorum yapmam gerekirse. Intro müziği gerçekten çok müthiş, yine Berlin ile Profesör’ün soygundan önceki gece sarılıp içtikleri gece çalan şarkı da süper, bu şarkı 2. sezon finaline de damga vurmuş kesinlikle.

    Bu arada Profesör ile Berlin birbirine aşık sanmadım değil. Malum böyle popüler, mesaj veren dizilerde hep eşcinsel ilişkileri koyuyorlar. Soygundan önceki gece baya bir öpüşecekler sandım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 6 Ağustos 2018; 0:8:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Prison Break çok sevdiğim bir dizi, çıkış yılına bakarsak kesinlikle kült sayılır. O seneler herkesin tartışmasız beğeneceği dizi çok yoktu. Prison Break’i 8-9 sene önce bölüm bölüm izleyen kimse balon demez, ama şu piyasa o kadar dizi izledikten sonra bunu izleyen kesin çok beğenmeyebilir, buna da çok itirazım olmaz.

    La Casa De Papel’de çatışma sahneleri basit kaçmış, izlediğimiz Amerikan dizileri gibi çok iyi seviyede değil, yine klişler de var. Bazı oyuncular da şova kaçmış sürekli özellikle Tokyo karakterine böyle çok sahneler yazılmış.

    Twitter’da falan çok görünce overrated falan sanmıştım. Şahsen böyle çok dillenen dizilere hep soğuk bakarım, ama tüm bölümleri izledikten sonra kesinlikle hayal kırıklığına uğradığımı söyleyemem.

    Bir de son olarak dizi konu ve işleniş olarak çok farklı bir yapam, birbirinin karbon kopyası bir sürü dizinin olduğu günümüzde sırf bu yüzden bile takdiri hak ediyor bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 6 Ağustos 2018; 13:12:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prison break ile bu diziyi karşılaştırmak nedir ya.PB ilk iki sezon efsanedir.Bu dizi ise fena overrateddır.8.7 imdb puanını hak etmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

    Prison break ile bu diziyi karşılaştırmak nedir ya.PB ilk iki sezon efsanedir.Bu dizi ise fena overrateddır.8.7 imdb puanını hak etmiyor
    Her dizide mantık hatası olabilir kabul ediyorum ama motorla bankaya dalıp 125162 tane keskin nişancı + bi o kadar polisin olduğu yerde yara dahi almamak mantık hatasından öte bir şey. Profesör asla bi scofield olamaz kurduğu 3 günlük planda 150 kere zor duruma düşer mi bi insan? Evet sürükleyici ve merak uyandıran bir dizi ama prison break ile falan karşılaştırmak ne bileyim ya komik oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziye dün başladım bugün bitirdim çok iyiydi ya 3.sezon 2019'un hangi ayında bilgi var mı acaba?
  • An itibariyle diziyi bitirdim.


    Sezon finalinde çatışma sahnesinde Berlin veda ederken arka Ciao Bella çaldı iyice tribe girdim aşırı üzücüydü. Final bölümü gerçekten çok güzeldi. Dizi aldığı puanı sonuna kadar hak ediyor, oyunculuklar olsun hikayedeki satranç tarzı hamleler olsun hepsi çok yerindeydi. Keşke tuttu diye uzatmasalardı tadında bitti hikaye çünkü...
  • Arka arkaya her gün 3 bölüm izleyerek komple bitirdim resmen büyüledi aldı götürdü bu kadar keyif aldığım az dizi olmuştur. Final efsaneydi 3. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum
  • 3. sezon ne zaman?
  • Güzel,çerezlik bir dizi.

    Overrated olup olmama arasında gidip geliyor benim için

  • Valla bu diziyi kötü yaparsa 3.sezon yapar. Profesörle Raquel'in kavuşma sahnesiyle iyi bir final yaptı daha neyi uzatacaklar ki? Bir ara Nesrin Cavadzade'nin İstanbul rolüne girmesi falan konuşuluyordu, demek ki yine karakterlerin şehir kodları olacaksa soygun yapacaklar iyice mokunu çıkaracaklar yani.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek Kelime 'M Ü K E M M E L'
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Achilles.

    Bu mesaj silindi.
    Sakin ol reis bi otur soluklan hele

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Achilles. kullanıcısına yanıt
    Adam haklı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy Shelby -- 31 Ağustos 2018; 4:7:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziyi 3-4 günde bitirdim. Abartıldığı kadar iyi bulmasam da güzel dizi. Baya sürükleyici, sonraki bölümde neler olacağını merak ediyorsun. Günümüz dizilerinin çoğu aynı konuları işliyor. Bu dizinin konusu farklı olduğu içinde kendine çekiyor. Dizide mantık hataları var ama mantık hatası olmayan dizi yok. Göze çok batmadığı sürece büyük problem değil. Benim takıldığım bir konu var sadece


    Şaşırtmak için kazdıkları tünele koydukları patlayıcılardan 1-2 tane esas kaçtıkları tünelin oraya koysalardı, Berlin ölmezdi. Dizi komple mutlu sonla bitmesin diye dram ekleyelim demişler. Bunu da dizinin en sevilen karakteri Berlin'i öldürerek yapmışlar ki vurucu olsun. Müzik, profesörün ağlaması... Başka bir karakteri öldürseler bu kadar vurucu olmazdı.


    Dizi Netflix'in İngilizce olmayan dizileri arasında en çok seyredilen dizisiymiş. Durum böyleyken diziyi devam ettirmek istemeleri normal ama umarım batırmazlar. Eğer ki soygundan öncesini anlatacaksa ortaya iyi bir şey çıkabilir. 2.sezonun kaldığı yerden devam ederse batıracaklarını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.