Şimdi Ara

L2Extreme TITANDA TURK KALESI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
0
Favori
8.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 2_Ran

ARKADASLAR NEDEN BUKADAR UMUTSUZSUNUZ VE NEDEN BU KADAR TURKLERE INANMIYORSUNUZ...
    ANLAMIS DEILIM SIZI BIZIM CLANIMIZ VAR ALLY ARIYORUZ BU KONUDADA YARDIMCI OLMANIZI ISTIYORUM ILGILENENLER BIZE PM ATSIN BURADAN YADA MSNI VERDIM EKLESIN KONUSALIM DALGAYA ALICAKSANIZ KONUSMAYALIM BENCE...

benimde alay ettgim yok arkadasim ben sana sunu solemeye calisiyorum: titandaki bazı turkler haric diger hiicbirinden hayır gelmes+ bole buyuk bir clan kursanis bile titandaki clan liderleri sırf siege icin donate yapip clana dagitiyorlar ve siege bitince geri aliyorlar. ayrica sizin orda kendi alnınızın teri ile hero olmaniz cok zor sorarim size atack icin hicbir skilli olmayan bir dwarf nasil oluyorda hero olabiliyor? yani extremede paran varsa guclusun arkdasim paran yoksa bir hicsin.... tabiki bende isterim titanda bir kalenin turk clananina ait olmasini ama bu sadece hayal. hee olurda bole bir sey basarirsaniz sonunusa kadar arkandayim ve titandaki butun charlarimla size destek olurum :)

• ludacris neden her topicte her konusmanda cok bi halt etmissin her seyin en iyisini biliyomussun ve de karsindakini kucumsercesine konusuyosun bunu gercekten merak ettim diyosan ki ben bole bisi yapmiyorum o zaman sayfayi en bastan oku anlarsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

ludacris neden her topicte her konusmanda cok bi halt etmissin her seyin en iyisini biliyomussun ve de karsindakini kucumsercesine konusuyosun bunu gercekten merak ettim diyosan ki ben bole bisi yapmiyorum o zaman sayfayi en bastan oku anlarsin

ben kimseyi kucumsemiyorum arkadasim ben sadece onlara ole bir seyin cok zor oldugunu anlatmaya calisiyırum. ben herseyin en iyisinide bildigimi solemiyorum ve yazdiklarimlada buunuda anlatmaya calismiyorum.tabiki herseyin en iyisini bilen arkdaslarimiz vardir burda ama benim bole bir idddam yokk bunu tekrar soleyeyim. AYRİCA BOLE BİR SEY YAPARSANIZ VE DIGER CLANLAR GIBI OLMASSA SONUNUZA KADAR ARKANIZDAYIIM!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuD4cRis -- 18 Eylül 2006; 22:20:30 >
  • BEYLER DESTEK VERIRSENIZ SEVINIRIM TEŞEKKUR EDERIM...
  • extremede lvl 1 karakterim bile yok olsaydi yaninizdaydim
    zamaninda extremeye üye olmaya çalismiştim hatta baya fazla denemiştim ama activite mesajlarindaki sorun nedeniyle olamamistim sonrada baska serverlerde oynadim
    yolunuz açik olsun
  • L2extremede özellikle titan serverinda cidden kale fethetmek zordur arkadaşım sana burdan 1 clan çıkarırım ondan çekinmelisin özellikle Vg Clanı Belki Görmüşsündür Lideri Blacki İsminde Classı Bladedancer olup kendisi herodur yanılmıyorsam 5 tane allye sahipler ve bu 5 allyde (abartmıyorum) toplam yüzde70i donate yapmış kimselerdir ayrıca ören kalesine sahiptirler... birde bunun arkasından bir clan daha gelıyor oda çok güçlü giran kalesine sahip ismi aklıma gelmıyor..herneyse ben olmaz demiyorum olur ama sizin rahat en az 3ally olmak üzere clandakı üyelerin son levele dayaması lazım... birde elemanların pvp tecrubesi olması gerekır işiniz çok zor l2extremede oynamış biriyim ve maalesef şu an bırakmış durumdayım bırakmamın sebebıde bu zaten l2ex acaip birşekilde ayarı kaçırdı...
  • Ben oyuna gırdım sımdı ne yapmam gerekıyor.

titandayım

elf mystıc
    adım duakar

yaratıkmı kesıcem sımdı
    bırde guvenlı bolge falan varmı
    kesılınce esyalarımı alabılıyolarmı
    kafamda yon gosteren cemberı nasıl yok ederım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorlubey -- 19 Eylül 2006; 0:28:47 >
  • BİZİM NIYETIMIZ ZATEN BI ALLY KURMAK YANI BIRKAC ALLY KURMAK VE DUZEN ICINDE OLUP LVLLER YUKSEK OLUP BI KALE FETH ETMEK AMA TURK DEDIGIMIZ ADAMLAR BIZE INANMAYIP BIZE DESTEK VERMEDI OYUNDA ONLARA BURDAN SIZDEN DESTEK ISTIYORUZ SADECE...
  • kardes yeni char actim isterseniz gelirim...herchari kasmisligim var..suan yeni charla onmak istiyorum sıkıldım diyerlerinden. 7 haftada 70 uzerine cikarim...efestr sen overlorddun yanlis hatirlamiyorsam...titandaki cogu turku taniyorum..yardimim dokuna bilir bana pm atin... Nick::: onlywatch
  • Kardes ben FASTandFAST ben warlordum mesela guselde bi char bana oyun ıcınde bı PM at goruselım yada msnı ekle konusalım..
  • Hayırlı olsun arkadaş seni n gibi lvl 5 bir clan daha var artı lvl 4 de var artı bi clan daha var lvl3 ben biliyom :) bak Pk amblemliler turk ondan sonra sarı halkali simgesi olanlar turk birde sari kirmizi alev şeklinde olanlarda turk bi clan daha var :) onun simgesini unbuttum neyse saten server kpali ahuhauha :)
  • TAM CLAN ISMI NEDIR ? BIZIMDE LVL4 TITAN ACILSIN LVL 5 OLCAK...
  • Bufferlerin sifresini werecem ama msn de kabul etmiosun buraya yazmam gerekecek sanirim..2ran
  • zran bana msn adresini ver
  • ekle a.q. hemen buffçıları vercem ceyhun_41_apache@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAwesome -- 19 Eylül 2006; 19:09:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zorlubey

ben yenı baslıcam kalede savasamam , ölürüm
    ama yerlerı fılan sılerım benıde alın kaleye

Hiç güleceğim yoktu.
  • Bu kale alma sevdası düşüncesiyle bi çok clan kurulup bozuldu titanda. Ama şimdiye kadar kimse bunu başaramadı ki başarı sağlanması zor değil çok zor. Neden çok zor dersen bi kere önünüzde şu en önemli şu engel var "Genel olarak Titandaki türk oyuncuların Kafa yapısı" Bu kafa yapısı öyleki adamın elinde +12 yi geçen bi silah olsun kendini bişiy sanıyo. İkinci olarak belli bir yaş seviyesi önemlidir. Bazı durumları ve olayları iyi muhakeme etmede ve anlamada. Bu titanda türk oyuncuların yaş ortalamsı biras alt seviyelerdedir bu anlamda da işin zor kardeş. Ben donate silahlara yada herolara karşılık bir kalenin alınıp alınamiyacağını bile konuşmak istemiyorum. Bana göre elbette alınır ama işin özü birlik ve beraberlikte ve bu da titandaki türklerde yok. Önce bunu aşmak lasım.
  • Kardes tabıkı haklısın bız clan ve ally ıcınde sureklı oynayan , tertıplı duzenlı , saygısı olan clan ıcındekı arkadaslara KARDESLER arıyoruz ıstersenız sızde gelın kardesler neden KALEMIZ olmasn kı neden bızde OTTOMANS CASTLE yapmayalım ınanmak onemlı aslında ınanan varsa gelsın TURK GUCUNU gosterelım ama harbı harbı ınananlar gelsın dalgaya alıcaklar buraya yazmasın bıle SAOLUN!! ! ! ! ! ! !
  • YOKMU BEYLER BURAYA ARTIK BISI YAZICAK YADA DESTEK VERECEK?
  • bende lineage2 Extreme serverda oynuyorum yeni Update cıkmış Yapın LineAge II Extreme Edition oynayın

TITAN DA TURK KALESI MI BENDE KASTIENDE OYNUYORUM NICKIM KUNTEPER ama titana geliyorum server açılsın bende sizinleyim TITANDA TURK KALESI OLSUN TABI Ottomans Castle bu arada RiseOfJustice Clanını daha oncedende Duymustum ADRENALIN Clanı ile aynı Kisilere aitmis doğrumudur ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.