Şimdi Ara

L2-Khadia Tekrar Online 02.02.2010 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
0
Favori
13.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeseCrate
    1. detmax değil depmax :) burdan anlaşılıyor işte ne kadar bi l2 darağcığının olduğu :) ve maliyetide 500 euro :)
    2. Dosyalar DVampın dosyaları yani bu developerlik işinde olan herkez bilirki l2off c6 da bulabileceğin en iyi dosyalar :) ve benim ona sorduğum sadece ona sormadım başka yabancı developerlerlrede sordum hatta senin o detmax dediğin güvenlik programını yazan(fr3dbr) elemanada sordum ilk 1-2 ay için gerek yok dedi. zaten ilk 1-2 ayda 1000+ player mı gellicek ??? At gözlükleri ile ortalıkta dolanan arkadaşım benim :) bilip bilmeden bol keseden atıyortsun :)

cümle hatası olabilir ama bu neyi değiştirir söylermisin bana? lafı eveleyip geveleme yok şunla konuştum yok bunla konuştum geç u ayakları yaptığın server ortada depmax mıdır adı her nedir ismini bilmem ne işe yaradığını bilirim.

1-2 ay için gerek yok kim demiş bunu söylermisin bana? Git bu işi daha önce yapmış herkese sor ben depmax sız c6off kurdum de kıçlarıyla gülerler hiç bir güvenliğin olmadığı bir server her türlü dupenin yada enchantın yapılacağı server Türklerin adını lekelersin sen ancak Türk serveri bumu detirtirsin sen ancak

bana gelipte şu dosyanın en iyisi şurdadır en iyisi burdadır güenlik programını bu yapar cart curt deme bana masal anlatamazsın!!!! +5000 itemler dupeler görürseniz şaşırmayın adı üzerinde güvenliği yok

şimdiye kadar ne hayrını gördükki şimdide görelim!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L2ForEver -- 3 Şubat 2010; 20:21:36 >

• quote:

100 player oldu yokmu arttiran ? :) sabriniz için teşşekkürler

Eee Bırakta olsun o kadar Kaliteli serverin bol playeri olur
    Bana göre bu sayı 10 a katlancak :)
  • quote:

cümle hatası olabilir ama bu neyi değiştirir söylermisin bana? lafı eveleyip geveleme yok şunla konuştum yok bunla konuştum geç u ayakları yaptığın server ortada depmax mıdır adı her nedir ismini bilmem ne işe yaradığını bilirim.

1-2 ay için gerek yok kim demiş bunu söylermisin bana? Git bu işi daha önce yapmış herkese sor ben depmax sız c6off kurdum de kıçlarıyla gülerler hiç bir güvenliğin olmadığı bir server her türlü dupenin yada enchantın yapılacağı server Türklerin adını lekelersin sen ancak Türk serveri bumu detirtirsin sen ancak

bana gelipte şu dosyanın en iyisi şurdadır en iyisi burdadır güenlik programını bu yapar cart curt deme bana masal anlatamazsın!!!! +5000 itemler dupeler görürseniz şaşırmayın adı üzerinde güvenliği yok

ebe yavrum :) benim yazdıklarımı nerenle okuyorsun ???? O programı yazan yapan adama sordum (fr3dbr) diyorum anlamadınmı ? kafanmı yetmiyo? :) he bide offical server diyosun +5000 diyosun :) +5000 java serverler için geçerlidir :) offical serverlerde +50 maxtır. Şimdi yol al ense tıraşını görelim :) merak etme çocuğum 1 ay içinde depmaxıda alıyorum :) merak etme :) ama köşeye sıkıştın artık nerden saldırsam diye bi yerini yırtıyosun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 3 Şubat 2010; 20:44:58 >

• semih kapanmıcak demi bosuna kasmayak kapanmıcak derken yani c6 ile ilgi bi problem olup ?
  • @kenchan hayir kapanmiycak şimdilik problem çözüldü. Yeni bir makina siparişi verildi o zaman dahada rahatlıycaz. 106 online :)
  •  L2-Khadia Tekrar Online 02.02.2010

Destekleyen herkeze teşşekkürler.
  • su class i 1 i de eklesen yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: L2ForEver

+5000 olmaz ancak +40 da basılır +50 de dupede yapılır vs vs. Umarım Türk Serverlerini lekelemezsin....Bu yorumumu iyi yöndede algılayabilirsin kötü yöndede ancak yaptığın çalışmalar kurduğun server sadece seni değil Tüm Türkiyeyi Temsil ediyor unutma...

önceden yazılan item dağıtma yada boss kesme sözlerine yorum yapmaya gerek yok zaten kabul edilmiş yalanlanmamış

• sizden fazla lekemez zatn hadi yuru git serverna kendi konuna biz yazimiyoz oraya bişeyler yeter artik.
  • @shumacher resim herşeyi anlatmıyormu ? daha neyin vesvesesindesin?? senin fixlemen gereken bi online player göstergen yokmu ? hani şu server kapalı olduğunda bile 70 player online gösteren :) hadi canım hadi :) kendi çöplüğünde öt laf kalabalığı yapmayın artık :)
  • quote:

@shumacher resim herşeyi anlatmıyormu ? daha neyin vesvesesindesin?? senin fixlemen gereken bi online player göstergen yokmu ? hani şu server kapalı olduğunda bile 70 player online gösteren :) hadi canım hadi :) kendi çöplüğünde öt laf kalabalığı yapmayın artık :)

Bukadar öfke kusmana gerektirecek birşey yok...Resimde onlineni yazıyor ne güzel ne mutlu sana umarım daha iyi olur emin ol aksi bir düşüncem yok...Kendi topicimizde cevapsız kalan tek bir soru işareti yok online sayısında fixlenecek bir durumda yok açıklamasınıda yaptım zaten....

Biz duruşumuzu asla bozmıycağız kim ne söylerse söylesin yaptıklarımıza ve yapacaklarımıza (eksiklerimiz olabilir) tertemiz bir şekilde bir kara nokta düşürmeden devam edeceğiz.

Beni seviyorsundur yada sevmiyorsundur sayıyorsundur yada saymıyorsundur bunlar çok normal şeyler ama umarım söylediklerimde hemfikirizdir...

Söyleyecek başka bir şeyim yok.Sözlerimin muhattabı bellidir aksi kişilerin yorumlarını okumuyorum bilginiz olsun.

• quote:

Bukadar öfke kusmana gerektirecek birşey yok...Resimde onlineni yazıyor ne güzel ne mutlu sana umarım daha iyi olur emin ol aksi bir düşüncem yok...Kendi topicimizde cevapsız kalan tek bir soru işareti yok online sayısında fixlenecek bir durumda yok açıklamasınıda yaptım zaten....

Biz duruşumuzu asla bozmıycağız kim ne söylerse söylesin yaptıklarımıza ve yapacaklarımıza (eksiklerimiz olabilir) tertemiz bir şekilde bir kara nokta düşürmeden devam edeceğiz.

Beni seviyorsundur yada sevmiyorsundur sayıyorsundur yada saymıyorsundur bunlar çok normal şeyler ama umarım söylediklerimde hemfikirizdir...

Söyleyecek başka bir şeyim yok.Sözlerimin muhattabı bellidir aksi kişilerin yorumlarını okumuyorum bilginiz olsun.

öfke kusmak ? gölge etme başka ihsan istemez :)

• he de geç velete sabahlara kadar yorum yazsin :) yada yazık ac bi alt server desecrate adini appeal yapda gariibanlar orda oynasın
  • premival island dropları sanki baya bi az yani kesmeye değmez gibi bi his olustu bende sonucta 30kk ve 15 er tane 2 tip taş düşüyo dropların arttırılması lazm ihtimali değerlendirilebilr bence
  • olabilir :) ama orda life stone ve khadia coinde düşüyor :) bakalım daha yolun başındayık herşey zamanla yoluna oturur :)
  • ben daha göremedim coin ve ls :D
  • quote:

@shumacher resim herşeyi anlatmıyormu ? daha neyin vesvesesindesin?? senin fixlemen gereken bi online player göstergen yokmu ? hani şu server kapalı olduğunda bile 70 player online gösteren :) hadi canım hadi :) kendi çöplüğünde öt laf kalabalığı yapmayın artık :)

semih baştan beri bişi yazmadım ama nerden nereye qeldiqini unutma ona göre ettiqin kelimeye dediqin lafa dikkat et seni bir yerlere getiren bu playerlar seni yok etmeyide gayet iyi bilirler sana masal qibi qelebilir bu sözlerim ama sen beni gayet iyi tanıorsun kullandıqım kelimerde sectiqim cumlelerde ne kadar dikkat li olduqumu da bilirsin ben 1 dikkat ediyorsam senin 5 dikkat etmen gerekir bu sözünden dolayı seni kınıyorum ... iyide olsa kötüde olsa ordada bi emek war ne olursa olsun herkezin emeğine sayqı duymak gerekir siz 2 türk serveri olarak l2khadia ve l2appael siz birinizi kollayacaqınza birbirinizine nası laf sokarım diye uqrasıyorsunuz ikinizinde yaptıqınız yanlıştır yaşınızı başınızı almış arkadaşlarımsınız daha dikkatli omanızı umarım sayqılarımla ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoMaNSPaRTaN -- 4 Şubat 2010; 3:11:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN

quote:

semih baştan beri bişi yazmadım ama nerden nereye qeldiqini unutma ona göre ettiqin kelimeye dediqin lafa dikkat et seni bir yerlere getiren bu playerlar seni yok etmeyide gayet iyi bilirler sana masal qibi qelebilir bu sözlerim ama sen beni gayet iyi tanıorsun kullandıqım kelimerde sectiqim cumlelerde ne kadar dikkat li olduqumu da bilirsin ben 1 dikkat ediyorsam senin 5 dikkat etmen gerekir bu sözünden dolayı seni kınıyorum ... iyide olsa kötüde olsa ordada bi emek war ne olursa olsun herkezin emeğine sayqı duymak gerekir siz 2 türk serveri olarak l2khadia ve l2appael siz birinizi kollayacaqınza birbirinizine nası laf sokarım diye uqrasıyorsunuz ikinizinde yaptıqınız yanlıştır yaşınızı başınızı almış arkadaşlarımsınız daha dikkatli omanızı umarım sayqılarımla ...

sana ne oluyo bu playerlar dedgin kim 2tane capulcu abuk sabuk yorum yazan var baskada yok onlarmi bitrcek server i rüyalarinla yaşamaya devam et

• İLk günden 106 online Çok iyi gerçekten
  • quote:

@kenchan hayir kapanmiycak şimdilik problem çözüldü. Yeni bir makina siparişi verildi o zaman dahada rahatlıycaz. 106 online :)

Peki yeni makina ne zaman Gelecek ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.