Şimdi Ara

l2 Fantastic (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni katilacak olanlarwww.facebook.com/vebal61 yada veyselturgun_ skype adresinden ulasabilirler
  • Server beta oalarak açıldı denemek isteyenler girip bakabilirlerwww.l2fantastic.net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman aciliyor server? Temmuz 11 yaziyor ama?
  • Selamlar, 18:00 GMT+1 diyor, Türkiye GMT+3 olduğu için, Türkiye saatin ile 20:00 olsa gerek.

Not: ! Türkiye yaz saati uyugulaması ile birlikte GMT+3'e geçer. FYI.http://www.timeanddate.com/time/zone/turkey/istanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [GM]PhyrO -- 11 Temmuz 2014; 16:10:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [GM]PhyrO

Selamlar, 18:00 GMT+1 diyor, Türkiye GMT+3 olduğu için, Türkiye saatin ile 20:00 olsa gerek.

Biran icin karistirdin sanirim gmt+2 19:00 denk gelir turkiye saatine gore
  • MORFEUS kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Peki ya yaz saati uygulaması ? İngiltere GMT, yaz saati uygulamasıyla +1 olur yani GMT+0 = GMT+1 Türkiye ise yaz saati uygulamasıyla birlikte GMT+2'den GMT+3 e geçer. Server saat 20:00'de açılacak.

İyi oyunlar.
  • quote:

Selamlar,

Peki ya yaz saati uygulaması ? İngiltere GMT, yaz saati uygulamasıyla +1 olur yani GMT+0 = GMT+1 Türkiye ise yaz saati uygulamasıyla birlikte GMT+2'den GMT+3 e geçer. Server saat 20:00'de açılacak.

İyi oyunlar.

Neyse basliyacaklara basarilar... Acildigin da yazarsiniz merak ettim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Selamlar,

İyi oyunlar.

Neyse basliyacaklara basarilar... Acildigin da yazarsiniz merak ettim...

Teşekkürler : )...
  • Beyler ne durumda server
  • quote:

Orijinalden alıntı: kezbaneu

Beyler ne durumda server

2 kere çöktü ağır ddos yiyor ya da hala hallemedikleri 1-2 sorun var bilmiyoruz. Ben de öylesine bakıyorum şuan
  • Server çökmüş
  • Her servern başlangıçta böyle sorunları olur düzelir merak etmeyin bu arada bizim nickleri alan arkadaşı fıkrasına gülünneyen adamla bir tutuyorum hiç komik değil yani ;)

• 1 saat açık kalıyor server sonra kapanıyor. açılınca 10 dakika npclerin gelmesine, 5 dakika bufflanıp tekrar geri gitmeye harcanıyor ne anladım ben o işten :D
  • Server bence güzel olmamış, bağlantı problamleri ddos attacks filan önemli değil zamanla düzelecek şeyler, fakat anlam kargaşı var gibi içerisinde PvP serveri diye açılıp birazda adamlara farm yaptıralım istemişler. Dolayısı ile ilk başta hızlıca kasan partyler Fantastic Scroll farm spotları ele geçirmiş durumda 2 - 3 kişi gittiğiniz anda PK atıyorlar. zaten PK karakter 1 tane mob kestikten sonra düzeliyor normal olarak PvP server olduğu için.. Bir süre denedik 7, 8 kişilik partlerin arasında kasmayı fakat pek şans bulamadık. İleride nasıl olur bilemiyorum fakat şu haliyle oynamak gelmedi içimizden. Şöyle midrate PvEvRvP bi server bulabilseydik şu yaz aylarında hiç oyun yokken piyasada zanlımca çok zevkli olurdu. Neyse herkese iyi oyunlar dilerim.
  • Her serverda kuraldır o dediğin simdi biz 30 kisiyiz diyelm senin kasmani mi beklicez oyle düşün sende olsan sende kapatrdin spotu

• quote:

Orijinalden alıntı: VeyselTurgun

Her serverda kuraldır o dediğin simdi biz 30 kisiyiz diyelm senin kasmani mi beklicez oyle düşün sende olsan sende kapatrdin spotu

PvP serverız biz deyip, daha sonrada level kasma aşamasında item farmlatan bir server görmemiştim daha önce bana garip geldi, senin tecrüben! daha fazladır, o yüzden görmüş olabilirsin. İyi oyunlar diliyorum
  • PvP server denildiği zaman aklınıza hemen full item yapalım pvp'ye akalım gelmesin.Low ve Mid rate PvP serverlarda senelerdir mevcut , keza bu serverda Mid Rate PvP olarak açıldı.PvP Server temelinde genel olarak Custom yatar.Yani kasma mekanları, itemleri, system vs. vs... Tabi en onemliside NPC buffer ,GM shop ve Mana Pots...Bunların oldugu her server x1 bile olsa PvP'dir. Cunku farm ya da lvl için hiçbir support classa ya da yardıma ihtiyacın olamdan kasılabilirsin. !!! Craft serverlar genel olarak farm'a kuruludur.Spoil atmak zorunda oldugun, yanında support classlari gezdirmek zorunda olduğun...
  • Server gayet güzel açıldı 1500 player gördü iyide bi sistem yapmışlar farmlar genişti diğerlerinin aksine aşırı zor değildi iyi ayarlanmış bi sistemi vardı fakat gel gördü agır ddos diyor. Sürekli kapandı falan. Aşırı oyuncu kaybetti daha 2. gününde olmasına rağmen. Şuan sitede ddos yedi server'de. İkiside kapalı.

Açıkçası ben fazla umutlu değilim bundan sonra açılsada aşırı player kaybından tat vermez bu server gibime geliyor. 2 Ay beklenip 2 tane dallamanın attığı ddos'dan korunamayan serverleri niye bekliyosak onuda halen anlayamadım. 50 liraya açılan server bu kadar olur. Bi ton ddos korumaları mevcut. Sen server açıp 1500 player çekiyosun sonra onu Allah'a emanet ediyosun.
  • server kapalı mı hala
  • beyler bi server önerisi varmı pvp olsa iyi olur sağlam bi server gelene kadar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.