slm arkadaşlar bilgi almak istıyorum eger yardımcı olursanız tşkler ben 1999 polo m var benzınlı LPG TAKTIRMAK İSTIYORUM AMA GARANTI VEREN VERMIYORLAR FREN BASTIGINDA STOP EDEBILIR DIYE POLOLARDA VARMIŞ BÖYLE DİYORLAR DUZ FİTES MOTOR AEE BAŞLIYOR AEE BAŞLAYAN MOTORLAR BELLEI OLMAZ DIYE VARMI BU KONUDA VEYA AYNI OLAY BAŞINA GELEN TAKTIRAN VARMI TŞKLER
quote:
Orijinalden alıntı: ibo.06
slm arkadaşlar bilgi almak istıyorum eger yardımcı olursanız tşkler ben 1999 polo m var benzınlı LPG TAKTIRMAK İSTIYORUM AMA GARANTI VEREN VERMIYORLAR FREN BASTIGINDA STOP EDEBILIR DIYE POLOLARDA VARMIŞ BÖYLE DİYORLAR DUZ FİTES MOTOR AEE BAŞLIYOR AEE BAŞLAYAN MOTORLAR BELLEI OLMAZ DIYE VARMI BU KONUDA VEYA AYNI OLAY BAŞINA GELEN TAKTIRAN VARMI TŞKLER
doğru montaj ve kendini sektörde kanıtlamış ithal bir ürün montajı yaptıracak olursanız böyle bir sorun yaşamayacaksınız .kararlı çalışmayan bazı lpg eculeri ve regülatörleri bu şikayetlere neden olmaktadır .dikkat etmeniz gereken şey doğru usta ve doğru ürün bnları birleştirn %100 randımanlı bir sürüş keyfi elde edersiniz .
selamlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme