Şimdi Ara

L.A Noire Tarzı Dedektiflik Oyunu Arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
9.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalar L.A Noire tarzı kaliteli bir dedektiflik oyunu arıyorum var mı bildiği gördüğü olan.Sadece dedektiflik dğeil ara sıra aksiyonunda yaşanması lazım tabii Criminal Case'yi önermeyin lütfen

Bu saydıklarımı oynamanı şiddetle tavsiye ederim.
    Şaka bir yana l.a. noire gibi oyun zor bulunur. Rockstar işin prosu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    L.A. Noire Nasıl bir oyundur
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlginçtir ki kimse Still Life dememiş =) 2. oyun ilki kadar başarılı olmasa da güzel bir seridir hocam. Hele ilk oyunu keşke senin gibi ilk defa oynayacak olsaydım diyorum şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -AslanKurt- -- 30 Haziran 2013; 8:06:41 >
    ASUS ROG PG278Q 1Ms GSYNC 2K 144HZ | ASUS TUF Z490 PLUS-WIFI | ASUS TUF RTX 3080 OC | İ7 10700K 5.1GHZ | 16 GB DDR4 | COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 | CORSAIR AX1200İ | CREATIVE SOUNDBLASTER X-FI 7.1 | RAZER TIAMAT 7.1 ANALOG | RAZER OUROBOROS | COOLAR MASTER X HAF 942
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyland

konuyu hortlatmak gibi olacak ama güncel oyun listesinde var mı bu tarz oyun?

Murdered Soul Suspect
  • Condemned Criminal Origins'i kesinlikle tavsiye ederim. Hikayeside gayet iyiydi, dinamikler, sesler, kurgu falan ben begenmistim kendine has ozellikleri vardi hatta oynayanlar bilir o heykel olayi cidden guzel dusunulmustu ne zaman aklima gelse tuylerim diken diken oluyor. Ayrica fazla korkunc bir oyun degil sadece gerilim tozu biraz yuksek bence oynanmali.

Steam de 24TL:

http://store.steampowered.com/app/4720/?l=turkish

Orijinalden alıntı: onur89tr

Kimse Kane & Lynch dememiş. Oynamamama rağmen böyle bir dedektiflik oyunu olduğunu biliyorum.

Evet böyle bir oyun var fakat bir dedektiflik oyunu değil,o yüzden kimsenin dememiş olması normal

Orijinalden alıntı: Asisvénia

Condemned Criminal Origins'i kesinlikle tavsiye ederim. Hikayeside gayet iyiydi, dinamikler, sesler, kurgu falan ben begenmistim kendine has ozellikleri vardi hatta oynayanlar bilir o heykel olayi cidden guzel dusunulmustu ne zaman aklima gelse tuylerim diken diken oluyor. Ayrica fazla korkunc bir oyun degil sadece gerilim tozu biraz yuksek bence oynanmali.

Steam de 24TL:

Hocam amnesiadaki yaratik tarzi seyler var mi yoksa sadece mekanlar ve sesler mi geriyor varsa oynamayacagim da :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

Condemned Criminal Origins'i kesinlikle tavsiye ederim. Hikayeside gayet iyiydi, dinamikler, sesler, kurgu falan ben begenmistim kendine has ozellikleri vardi hatta oynayanlar bilir o heykel olayi cidden guzel dusunulmustu ne zaman aklima gelse tuylerim diken diken oluyor. Ayrica fazla korkunc bir oyun degil sadece gerilim tozu biraz yuksek bence oynanmali.

Steam de 24TL:

Hocam amnesiadaki yaratik tarzi seyler var mi yoksa sadece mekanlar ve sesler mi geriyor varsa oynamayacagim da :D

Yaratik tarzi seyler yok sadece etrafta bir anda cikan psikopat uyusturucu etkisinde insanlar var onlarla yakin dovus falan yapiyorsun tabi silah falanda kullanabiliyorsun bu sekilde devam eden psikolojik-gerilim oyunu. Bir cinayet davasini arastiran bir polissin karakterimiz zamanla icinden cikamayacagi bir olaya giriyor bu olayi cozmeye calisiyorsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.