Şimdi Ara

KZ kulaklıkları soranlar bakabilir, %10 indirim kuponu geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
3.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, arkadaşlar. Forumda KZ kulaklıklarla ilgilenen çok sayıda kullanıcı var..kzkulaklik.com sitesinden bugün bir email aldım Zafer Bayramı'na özel limitsiz kullanım %10 indirim kuponu tanımlamışlar. Söz konusu sitede fiyatlar Türkiye şartlarında zaten uygundu şimdi çok güzel olmuş. İlgilendiğiniz modeller varsa kaçırmayın derim. Hiç yurtdışı sitelerden alıp aylarca bekleyip bir de gümrük mevzuları ile uğraşmaya gerek yok. Bilgiler aşağıda.

    Kupon kodu: zafer2019
    Son kullanma tarihi: 4 Eylül 2019
    Link:https://www.kzkulaklik.com

    Ürünü sepete ekledikten sonra sepette ilgili kutucuğa kupon kodunu girdiğinizde görünen fiyattan %10 düşüyor. Alışveriş limiti, sayısı, sepet tutarı gibi herhangi bir şartı yok..İsteyen istediği kadar alışverişte kullanabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiFi -- 30 Ağustos 2019; 12:28:10 >







  • Teşekürler kaptim bi tane zsn pro umarım mikli gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nila29 N kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, hayırlı olsun. Mikli'den kastınız mikrofonlu ise:) evet sitedeki ZSN Pro'ya baktım, orada mikrofonsuz seçenek yok..ürünün mikrofonlu olduğu belirtilmiş. Benim daha önce bu firma ile alışverişlerim oldu, hızlı ve ilgililer..sorun yaşamazsınız.
  • ChiFi C kullanıcısına yanıt
    ZSN Pro, ZS10(Aliexpress'ten) ve ZS10 Pro arasında kaldım.
    Aradaki farkı vermeye veririm de, değer mi bilmiyorum.


    Bunu aldıktan sonra bir de ilaveten Bluetooth çevirici kablosunu almayı düşünüyorum.
    BT biraz kaliteyi bozar ama yolculukta büyük keyif.
  • Genelde telefondan mp3 müzikler dinliyorsanız ZSN Pro işinizi fazlasıyla görür fakat almışken tam alayım yüksek çözünürlüklü müzikler de dinlerim diyorsanız kesinlikle ZS10 Pro öneririm. Verilen parayı hak ediyor ve aradaki farka da değer.

    Bu arada Aliexpress'ten almayı düşünüyorsanız yeni gümrük kuralları aklınızda olsun kulaklıklarda %20 gümrük vergisi ve artı %20 ÖTV alınıyor. Hemen hemen Türkiye'deki fiyatlara gelir ve size ulaşması ortalama 1.5 ay sürer. Aliexpress'teki satıcılar yeni gümrük mevzuatından sonra Türkiye'ye teslim süresini 2 aya çıkardılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChiFi

    Genelde telefondan mp3 müzikler dinliyorsanız ZSN Pro işinizi fazlasıyla görür fakat almışken tam alayım yüksek çözünürlüklü müzikler de dinlerim diyorsanız kesinlikle ZS10 Pro öneririm. Verilen parayı hak ediyor ve aradaki farka da değer.

    Bu arada Aliexpress'ten almayı düşünüyorsanız yeni gümrük kuralları aklınızda olsun kulaklıklarda %20 gümrük vergisi ve artı %20 ÖTV alınıyor. Hemen hemen Türkiye'deki fiyatlara gelir ve size ulaşması ortalama 1.5 ay sürer. Aliexpress'teki satıcılar yeni gümrük mevzuatından sonra Türkiye'ye teslim süresini 2 aya çıkardılar.
    Genelde 256 AAC yada 320 MP3 dinliyorum. Flac merakım bi dönem vardı şimdi yok. Hatta laf aramızda Youtube'dan bile dinliyorum.
    Aslında ucuz olan da beni kurtarır sanırım. Ama almışken iyisini al iç sesini yenemezsem yine gidip ZS10 Pro alabilirim.

    Evde bir de ATH IM02 vardı birkaç sene önce aldığım. Zamanında Amazon'dan 165 dolar vermiştim. Gümrükte %20 iade olmuştu. 0 vergiye gelmişti.
    Hey gibi... Şimdi hem dolar iki katına çıktı hem de vergi çifte olmuş. Şimdi alsak demekki 230 dolarları bulacaktı.

    Kulaklıkta iki kere vergi alındığını bilmiyordum. Teşekkür ederim verdiğiniz bu bilgi için.

    Ben inanıyorum ki bu iki kulaklıkta benim evdeki IM02 kadar iyi çalacak. Hatta belki daha da iyidir. Japonlar ve Almanlar yıllarca bizi fena kazıkladılar. Çinlilerin aynı aksamı kopyalayarak, 1000 dolarlık kulaklığı 100-150 dolara yapıp satabilme şansları var. Muhtemelen de bu ürünlerle onu yapıyorlar.

    Sanırım artık hiçbir kulaklığa 100 dolar üstü para ödemeyeceğim.




  • Geldi kulaklık.rahatlik 10 numara.son seste tizler patlıyor onun dışında memnunum biraz da dip ses var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Mi8 kullanıcısı olduğum için 2-3 gündür kendime bluetooth bir kulaklık bakınıyordum (malum kulaklık girişi yok)
    Daha sonrasında ses kaymaları vesaire canımı sıkacağı için kablolu kulaklıklara bakayım derken bu konuyu gördüm ve aranmaya başladım acaba nasıldır diye ZS10 Pro siparişi vermiş bulunmaktayım :)
    Sizce doğrumu yaptım ? Telefonla spotify , youtube odaklı kullanacağım.
    Farklı önerileriniz varsa onlarada açığım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: demonix

    Xiaomi Mi8 kullanıcısı olduğum için 2-3 gündür kendime bluetooth bir kulaklık bakınıyordum (malum kulaklık girişi yok)
    Daha sonrasında ses kaymaları vesaire canımı sıkacağı için kablolu kulaklıklara bakayım derken bu konuyu gördüm ve aranmaya başladım acaba nasıldır diye ZS10 Pro siparişi vermiş bulunmaktayım :)
    Sizce doğrumu yaptım ? Telefonla spotify , youtube odaklı kullanacağım.
    Farklı önerileriniz varsa onlarada açığım.
    KZ için bluetooth upgrade kablosu desteği de var.
    İleride BT kablosu alarak kullanabilirsiniz.
    13 ve 20 küsür dolarlık iki model var. Biri BT 4.2 diğeri 5.0 destekliyor.

    Ben henüz kullanmadığım için yorum yapamıyorum ama nette KZ için çok olumlu yorumlar var. Sanırım pişman olmazsınız.
  • demonix D kullanıcısına yanıt
    Kablosuza karşı kablolu tercihi konusunda size katılıyorum Bluetooth bağlantısı en son sürüm de olsa çok kaliteli de olsa her zaman ses kayıpları ve gecikmeler yaşanıyor. KZ kulaklığı da kaliteli ses için aldığınızdan kablolu tercihiniz doğru. Ben de şu an ZS10 Pro kullanıyorum ve çok daha yüksek fiyatları hak eden bir ürün diyebilirim. Hele dinlediğiniz müzikler FLAC gibi yüksek çözünürlüklü formatta ise tam bir müzik zevki yaşatıyor.

    Spotify'da orijinal kayıtlar bulunuyor fakat Youtube'da hem ses sıkıştırması var hem de orijinal olmayan birçok kayıt var. Kulaklığınızı kullanırken müzik seçiminde bunu da dikkate almalısınız.
  • @Quattro elime geçince hislerimi kesinlikle paylaşacağım.

    @ChiFi şimdiden sevdiğim tarz parçaların flaclarını bularak yola koyulayım.tavsiye ettiğiniz bir adres varmıdır acaba?
  • Artık bu hafta içerisinde umarım unutmazsam bende ZS10 Pro almayi planliyorum, Seste sinyal kalitesini arttirma bakımından Gümüş kabloyuda yanında almak istiyorum Ancak kablo ucunun "L" olmasi benim için sıkıntı, "L" uç asla istemiyorum..

    2 Tane sorum var, KZ ZS10 PRO uyumlu Düz uçlu 3,5 mm jack girişli Gümüş kablo nereden bulabilirim.. Başka Kablolar ZS10 Pro'larla uyumlumudur..

    Birde ek olarak dikkatimi çekti, Bu kulakliklarin sitelerde görmediğimiz başka renkleri var mi ? Mesela mat mavinin dışında mat kırmızı veya Siyah.. Mat siyah Efsane olurdu, dışı böyle ayna gibi parlayan şeyler dişarda rahatsiz ediyo insani..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 5 Eylül 2019; 18:56:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: demonix

    @Quattro elime geçince hislerimi kesinlikle paylaşacağım.

    @ChiFi şimdiden sevdiğim tarz parçaların flaclarını bularak yola koyulayım.tavsiye ettiğiniz bir adres varmıdır acaba?
    Valla senden hislerini paylaşmani bekleyenler sirasina benide yaz.. Çok uzun zamandir araştirdiğim incelediğim almayi planladiğim bi kulaklikti.. Okumadiğim incelemesi kalmadi desem yeridir..

    Ürün eline geçer geçmez bi ön incelemeni bekliyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 2 Eylül 2019; 0:34:21 >
  • Bir ZS 10 Pro kaptım bende. Normalde ZSN Pro alacaktım ama dayanamadım.
    İnşallah iki katı para vermeye değecek fark vardır arada. Yoksa boşa giden 140 lira olacak. :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sitenin sahibi arkadaş dün sabah direk kargoladı kulaklığı ve bugün elime ulaştı.
    Gelmeden önce .flac olarak birkaç albüm indirmiştim.
    Müziğin her ayrıntısını kusursuz ve bangır bangır duymak cidden çok farklı bir hismiş.
    Daha önce kullandığım kulaklıklar arasında bass ve tizi bu kadar net bu kadar yüksek veren tek kulaklığım Dr. Dre Beats Pro kulaklığımdı.Şu anda kafamın üstünde bir ağırlık kulaklarımı ezen bir ağrı yok ve aynı hazzı alıyorum.
    Parasının karşılığını veriyormu derse biri düşünmeden alsın geçsin.
    Daha ileride bir inceleme sunacak olsam heralde bu kulaklığa aşık olmuş olurum o yüzden taraflı davranabilirim :)
    Tavsiye için teşekkürler üstadım.

    Bu arada Sedat.'a ayrı olarak şunuda cevaplıyım yanında gümüş kablo siparişimi geçtim ve sitede belirtildiği gibi 3.5mm girişli geldi haberin olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonix -- 3 Eylül 2019; 17:53:52 >
  • Benim kulaklığım bugün geldi(KZ 10 Pro).
    Site aldığım gün kargoya vermişti. 1 günde elime geçmiş oldu.

    Kulaklık beni tatmin etti. Ama 150 lira az vereceğim modeli bilmediğimden bir 150 lira boşa mı harcadım bilemiyorum. Sadece öznel yorum yapabilirim.
    Çok uzun test etmediğimden aşırı derecede detaylı birşey yazamıyorum. Kıyas yapacak kadar çok kulaklık hafızam da kalmadı, epeydir QCY T1 Pro ile geziyordum günlük olarak. Metrobüste malum hifi keyfi olmuyor pek.
    T1'e göre bass'lar kıyas kabul etmeyecek kadar kaliteli. Bir tık öndeler. Biraz uzuyor gibi geldi. Basslardaki o notaları ayırt edebiliyorum. T1'de hepsi tekdüze vurup geçerdi. İşin ilginci bunları YouTube şarkılarında da hissediyorsunuz.
    Tizlerde de ayrıntı daha iyi. Bir YouTube şarkısı dinledim sibilansa yatkın geldi.
    İzolasyon epey iyi. Zamanında kullandığım Shure SE215 kadar olmasa da geçmişte kullandığım ATH IM02 seviyesinde vardır. Standart üstünde gelen ucu cuk oturdu kucağıma.
    Kabloyu renk olarak beğenmedim. Yumuşaklığı fena değil ama malzemesi ileride sertleşecek izlenimi verdi. Bozulursa 50-60 lirası var. Bu konuda zamanında aliexpress gibi bi yerden aldığım M650C'yi tek geçerim. Namussuz kaç senedir evde herkes tarafından kullanıldı. Daha en ufak problem yok. Janjanlı örgülü kevlarlı falanlı filanlı kablolar aynı kullanıma 6 ay bi seneye part.
    Kablo konnektörü(kulaklık sürücüsü ile kabloyu bağlayan) ATH gibi çıt diye oturmuyor. Çok tak çıkara gelmeyebilir(gerçi durduk yere niye çıkarasınız ki).
    Kulaklığın kasasını ben royal blue aldığım için mutlu oldum. Ayna gibi değil biraz mat bir yapısı var. Daha kibar. Ayna gibi parlamasını istemem sürekli dışarıda kullandığımdan.
    Ön izlenimler şimdilik bu kadar.
    İleride uğraşır bir inceleme yazar mıyım? Biraz tembel mizaçta biri olduğumdan pek sanmıyorum ama bakarsınız biraz kıyaslamalı birşey yazabilirim. Yazmazsam bunlar idareten olsun.

    Bu kulaklığın ederi ne derseniz: benim tahminim 100 dolarlık epey markalı kulaklığı tokatlar. 200-300'lüklerle de kapışabilir ama herkesin keyfi ve zevki orada fark eder. 500'lük 1000'lik falan fişman onları ancak müzede uzaktan görebildiğimiz için pek yorum yapamıyorum.
    Ha şu da var, yarın bi çinli abi 10 dolara bi kulaklık yapar bunu da sollar. Nasıl bir zamanlar Brainwavz lar Ostry'ler Vsonic'ler efsane oldu ise yarın da bir başkası çıkabilir. Ben o yüzden artık 100 doları iem'de limit koydum. Üstüne katiyen geçmem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quattro -- 3 Eylül 2019; 18:40:31 >




  • Bugün site yetkililerine indirimi kaçırdım yardımcı olabilir misiniz diye mail attım. 15 dk içinde geri dönüş yaptılar ve 1 zs10 pro ile zs3 aldım. Bakalım nasıl kulaklıklarmış. Royal Blue'nun tükenmiş olması üzdü biraz ama olsun. Bu da fena değildir herhalde :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.