Şimdi Ara

KZ Kulak içi Kulaklık Oneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bisiklet falan surerken kullanabileceğim hoş bir kulaklık arıyorum. zn1, zn2 ve ate modelleri dikkatimi çekti bu 3 kulaklık arasında hangisini önerebilirsiniz, birde bu tarz kulak arkasından geçirilen başka kulaklık öneriniz var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kz ate amfiyle beslendiğinde güzel derin bas veriyor, amfisiz pek birşey yapamıyor. akustik özellikleri gelişmiş bir kulaklık; vokal ve enstrüman konusunda başarılı. ancak tizlerde çok geri kalıyor. amfi ihtiyacı ve genel özelliklerine bakarsak brainwavz r1 benzerliği oldukça yüksek. tizleri yüzünden önerdiğim kulaklık arasında yer alamıyor. akustik ve bas olarak da sonuçta bitirici bir tarafı yok. kz anladığım kadarıyla bol bol farklı model piyasaya sürerek eğlence sağlayıp bu arada da kasa dolduran fırlatma bir çin markası. açken markette alışverişe çıkmayın denir ya, herşeyi yiyecekmişsin gibi torbaya doldurursun. kulaklık alırken de ağız sulanmadan alınmalı yoksa böyle kz modelleri içinde kaybolursun ki adamların yapmaya çalıştığı da bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Expireme

Kz zn1 de dahili amfi var onu onerir misiniz ? Peki bana onerebileceğiniz başka ne var ?

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=113466006

benim current favorim beta-cks77. istediğin tasarımda shure se215 var ama aliexpress'te satılanlar alınabilir fiyatta. moxpad x3-x6 bakabilirsin yemezse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulak içi kulaklık öneri
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.