Şimdi Ara

Kyoukai no Kanata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ÖZET

Karanlık fantezi Yüksekokul 2. sınıf öğrencisi olan Akihito Kanbara'yı takip eder. Akihito yarı insan olmasına rağmen, yarı Youmu'dur. Bunun sayesinde yaraları oldukça hızlı iyileşmektedir. Bir gün, Akihito okulun çatısında intihar etmeye çalışan birini görür. Bu kız Mirai Kuriyama'dır. Mirai Kuriyama bu ruh dünyasında nadir rastlanan bir yeteneği vardır. Kanını kullanarak kılıç, kalkan, lav işlevi vs.. şeyler yapabiliyor.

Anime bitmiştir arkadaşlar.

]Herkeze iyi seyirler...

Çok iyiydi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkantik -- 6 Ocak 2014; 18:05:37 >

• Takibinin musty94ten yapılmasını tavsiye ederim. A-1 picturesin kawaii çizimleri var .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kandan silah yapma olayı Deadman Wonderland'ı hatırlattı bana. Listeme aldım, bitsin de izleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakiphan

Takibinin musty94ten yapılmasını tavsiye ederim. A-1 picturesin kawaii çizimleri var .

Musty94 bana editlenmiş kodlarını yollarsa yollarsa ismiyle beraber konuyu düzenleyebilirim @musty94 veya konuyu kaldırırım o açar sorun yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiteTIGRIS

quote:

Takibinin musty94ten yapılmasını tavsiye ederim. A-1 picturesin kawaii çizimleri var .

Musty94 bana editlenmiş kodlarını yollarsa yollarsa ismiyle beraber konuyu düzenleyebilirim @musty94 veya konuyu kaldırırım o açar sorun yok :)

Çeviren arkadaşı kastetmiş sanırım. Çünkü serinin çevirmeni Musty94.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susanoo

quote:

Orijinalden alıntı: WhiteTIGRIS

quote:

Çeviren arkadaşı kastetmiş sanırım. Çünkü serinin çevirmeni Musty94.

desene yanlış mention attık :)

çağırın buraya konuyu devredeyim :)

• bitti galiba seri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    shingeki no kyojin ova hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mirai Kuriyama'nın cosplayini yapan kızla ciddi düşünüyorum

• MadOtaku kullanıcısına yanıt
  • Yorumlarda Okumasaydım farketmezdim aslında ama seslendirmeler cidden çok alakasızdı ayrıca gözlüklü ana karakterlere oldum olası bi gıcıklığım var ai-chan'ın 6. bölüm performansı hatrına izledim seriyi.
    6. bölüm ve sonrası güzelleşiyor ilk 5 bölüm çok mu aramış kyoto bu animeyi diyorsunuz ama ardından özellikle son bölümle bu serinin geçmişinden yeni bir seri çıkabileceğini farkediyorsunuz.
    Açılış ve kapanış ost'leri güzel bide 6. bölümde çalan şarkı tekrar dinlenesi (çok taktım bu 6. bölüme )
    İzlemeseniz bişe kaybetmezsiniz ama izlediğinize de pişman olmazsınız 7'lik bi anime.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen bu okul-moe tarzı şeyler animelerde ciddiyeti bozuyor. Bu seride bundan nasibini almış.
  • Anime gayet hoştu ya, öyle çok iyi bir konusu yok ama romantizm anlamında beni tatmin etmişti :)
    Mirai en sevdiğim kız karakterlerden biridir ayrıca.
    Animesini tekrar izlemek sıkar ama filmini izlemeyi düşünüyorum hem animenin özeti şeklindeydi gayet güzel olur benim için.

1 tane özet şeklinde filmi var sanıyordum 2 taneymiş meğerse, ikisini de tekrar izledim güzeldi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenlyBlue -- 7 Temmuz 2019; 17:17:55 >
  • Bu animeyi izleyecektim ama alttaki videoya denk gelmem sayesinde artık izleyemem

kuriyama-san! Kyoukai no Kanata 

Kyoukai no Kanatayoutube
    Heyyo! Geri döndüm 🙆 Umarım beğenirsiniz. Baya ağladım seslendirirken😂Dublaj Ekibimiz tarafından yapılmıştır (Anime Türkiye)
    https://www.youtube.com/watch?v=DE4wzyZPDjc&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 16 Eylül 2022; 20:28:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.