Şimdi Ara

KYMCO, Türkiye’de motosiklet üretimine başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KYMCO, Türkiye’de motosiklet üretimine başladı
    Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv distribütörlüğünde faaliyet gösteren Tayvanlı motosiklet şirketi KYMCO, Türkiye’de deneme üretimine başladı. Kısa süre içinde seri üretime geçilmesi hedefleniyor.

Aralık 2024'te test üretimi başladı

Doğan Trend Otomotiv CEO’su Kağan Dağtekin, “2023 senesinde açıkladığımız KYMCO markamızla motosiklet üretimi projemizde sona yaklaştık, ilk deneme üretimimizi İzmir Kemalpaşa tesisimizde Aralık ayında gerçekleştirdik. Kısa süre içinde seri üretime geçerek Doğan Trend Grubu olarak üretim kabiliyetini kazanıp ülkemiz için değer yaratma vizyonumuzda önemli bir adım atmış olacağız.” dedi.

Ayrıca Bkz.Honda, elektrikli araç prototiplerini tanıttı: Honda Zero

Doğan Grubu 2024'te 16 bin motosiklet sattı

Doğan Trend Otomotiv, 2024 yılında KYMCO, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Suzuki ve Silence’dan oluşan motosiklet markalarıyla toplam 16 bin adet satış gerçekleştirdiğini duyurdu. Yerli üretim KYMCO modellerinin pazara sunulmasıyla birlikte satış miktarında artış hedefleniyor.

• Tüketici için önemli olan nokta vergilendirme nasıl olacak ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlar düsecek mi

• Tamam Kymco da artık çabuk dökülmeye başlar
  • Tamam Kymco da artık çabuk dökülmeye başlar

• Çok iyi haber bence kum iyi marka

• Siz ilk önce şu parça olayını bı halledin sonra seri seri uretirsiniz kayış yok balata yok baga yok yani bunlar devamlı tüketilen malzemeler birde diğer parçalar lazım olacak olsa 6 ay sürecek gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çöp 187 aldığım malı 155 zar zor sattım,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.