Şimdi Ara

KYK YURDUNDA DOLABIN KAPAĞI KAFAMA DÜŞTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yarım saat önce duştan çıktım elbise dolabından kıyafetlerimi falan alırken menteşesi çıktı dolabın ve sivri tarafıyla kaşımın üstüne düştü. Şükür kaşım açılmadı ama şişik var şuanda mor bi şekilde.
    Geçen hafta dolap gene bu şekil kırılmıştı duvara monte olduğu için her kapak açıldığında duvara sürtüyor ondan oluyor bu menteşenin çıkması, getirdiler bi adam sabahın köründe çekiçtir makinadır uyutmadı yaptı sözde dolabı daha 2 gün olmadı gene çıktı bu sefer kafama düştü.

    Ben açıkcası böyle dandik ve saçma iş yapan yurt yönetimini dava etmek istiyorum, hakkımı aramak istiyorum. Haklarım nelerdir, ne yapmalıyım bu durumla alakalı bilgi verebilirseniz sevinirim.

    Demin olayın hemen üstüne indim aşağıya nöbetçi memuru aradım başka bloktaymış 1-2 saate gelicem dedi. Ne demeliyim direk durumu anlatıp sinirlensem bile bi şey olacağını sanmıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam tazminat davası açabilirsin ama bunun için bir zararın olması gerek fakat anladıgım kadarıyla maddi-manevi bir zararın yok. Bunun dışında tek seçenek ceza davası açmak.. Fakat benim tahminim bir sonuç çıkmaz.
    Benim sana önerim kurumdaki dolapların sağlam olmayıp düştüğünü, onarılması gerektiğini belirten bir dilekçe ver kuruma. İleride daha vahim bir sonuc cıkarsa en azından idarenin kusurunun ispatı acısından zorlanmazsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPhoner -- 23 Ocak 2018; 22:37:7 >
  • Kyk ile aranızda bir hizmet sözleşmesi mevcut. Bahsettiğiniz olayın kötü ifa olduğu aşikar. Bu kötü ifadan dolayı zarar görmüşsün. Buradan çıkarım yapabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.