Şimdi Ara

kyk ve TeV bursu aynı anda almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
41.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben olsam bulasmazdim. TEV in baglantilari kuvvetli.Oyle o bu vakiflara benzemez.Yani atlatmak zor.Haberi olursa sayet parasin ister hemde yasal faiziyle.Ugrasip durursun.Ikisindne birin sec derim ben, Yani ben aliyorum sorun cikmiyor diyenler olabilir ama ya ihale sana kalirsa?Kendi bileceyin is ama yinede en saglami devletin bursu.
  • evet ikinci yıl
  • dncsnn.93 D kullanıcısına yanıt
    Hocam bende fark edilene kadar ikisini birden almayı düşünüyorum..sonra kyk yı krediye ceviririm ..umarım herşey düşündüğüm gibi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki de benzer bir soru Kyk Kredisi ile Vakıflar Genel Müdürlüğü Bursu'nu aynı anda alabiliyor muyuz arkadaşlar?
  • Hocam

• Banada hem kyk hemde tev cikti. Hangisini almaliyim veya ikiside birlikte veriyolar mi. Acil cevap lütfen

• Bende cevap bekliyorum halâ hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: dncsnn.93

aynı durumu geçen sene yaşadım ve ikisinide almaya devam ettim sonra temmuz-ağustos gibi tev, kyk bursumu ya iptal ettirmemi yada krediye çevirmemi istedi aksi halde tev bursunun kesileceğini söyledi.sıkıntı yok aldıkları parayı geri talep etmiyorlar merak etme onlar uyarana kadar al ikisinide daha sonra hangisi işine geliyosa onu yaparsın ben kyk yı krediye çevirdim.

Hocam kyk yı krediye çevirmek için hangi islemleri yapmaniz gerekti? Yani TeV bunu temmuzda fark etti ve size e-mail attı.siz bundan sonra tam olarak hangi işlemleri yaptiniz? TeV e kyk yi krediye cevirdiginizi soylediniz mi sonrasında?kyk bursu ne kadar süre içinde kredi çevrildi? Başvuruyu internet üstünden mi yaptiniz? Biraz açıklar misiniz?

• Tev haziranda mail attı ve eylül sonuna kadar bu işlemi gerçekleştirmemi istedi bende eylül kyk bursunu alıp yaptım işlemi.Zaten Ankara'da yaşadığım için benim için kolay oldu kyk genel müdürlüğüne gidip başvuruda bulunuyosunuz 5 dk içinde hallediyolar elinizede bi belge tutuşturuyolar sizin isteğiniz üzerine krediye çevrildiğine dair,tabi ankara dışında bu işlem nerelerde gerçekleştirilir bilemiyorum araştırmak gerek.Bu belge öğrenci belgesi ve transkriptionı(son ikisini her yıl göndermek gerekiyor zaten) normal postayla gönderdim tev'in İstanbul merkezine.Allahtan o belgenin fotokopisini akıl edipte almışım,posta gönderdikten 2 hafta sonra emin olmak için tev'i aradım hiç biri gelmedi dediler, kuryeyle hepsini tekrar yolladım.Aynı şekilde sizde belgelerinizin ulaşıp ulaşmadığından emin olun ve sakın ptt'nin normal postasını kullanmayın böyle önemli işler için mağdur olursunuz.

Forumu fazla ziyaret etmiyorum anlattıklarımın dışında sorusu olan varsa e mail adresimden daha çabuk cevap verebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dncsnn.93

Tev haziranda mail attı ve eylül sonuna kadar bu işlemi gerçekleştirmemi istedi bende eylül kyk bursunu alıp yaptım işlemi.Zaten Ankara'da yaşadığım için benim için kolay oldu kyk genel müdürlüğüne gidip başvuruda bulunuyosunuz 5 dk içinde hallediyolar elinizede bi belge tutuşturuyolar sizin isteğiniz üzerine krediye çevrildiğine dair,tabi ankara dışında bu işlem nerelerde gerçekleştirilir bilemiyorum araştırmak gerek.Bu belge öğrenci belgesi ve transkriptionı(son ikisini her yıl göndermek gerekiyor zaten) normal postayla gönderdim tev'in İstanbul merkezine.Allahtan o belgenin fotokopisini akıl edipte almışım,posta gönderdikten 2 hafta sonra emin olmak için tev'i aradım hiç biri gelmedi dediler, kuryeyle hepsini tekrar yolladım.Aynı şekilde sizde belgelerinizin ulaşıp ulaşmadığından emin olun ve sakın ptt'nin normal postasını kullanmayın böyle önemli işler için mağdur olursunuz.

Forumu fazla ziyaret etmiyorum anlattıklarımın dışında sorusu olan varsa e mail adresimden daha çabuk cevap verebilirim.

Teşekkür ederim bende ankara'da yaşıyorum.sizin taktiginizi izlemeyi düşünüyorum. Sadece transkription ve krediye çevrildiğine dair belgeyi göndermek yetiyorsa kolay olacak sanırım.

• Kardeş şu an durum nedir tev mi alıyosun yoksa kyk mı?
  • DarkGuardian06 kullanıcısına yanıt
    Kardeş şu an durum nedir tev mi alıyosun yoksa kyk mı?
  • alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the north remembers -- 4 Eylül 2016; 23:07:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.