< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İTÜinş -- 31 Mart 2018; 21:23:29 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İTÜinş -- 31 Mart 2018; 21:23:29 > |
Dediklerinde haklısın ama ego kasmaya calisman komik olmuş :)
|
Bizde öğrenciyiz lafim ogrenciyiz diye gezinenlere. Adam derslere gelmeye tenezzül etmiyor tüm derslerden kaliyor kendini gelistirme cabasi yok gidiyor ona burs cikiyor. Benim babam asgari ücret çalışıyor ben götumu yirtiyorum burda devletimiz bir burs verseydi keske banada. Bilgisayar Mühendisliği 3.33 ortalama yaptım durumumuz iyi degil kime veriyor bu burslari. Illa anne babamizmi olmeli anlamadim
|
kredi almıyorum ama bence devletin öğrencilere bu sekilde bir destek vermesi gerek. gerçi suriyeliler varken öğrenciler kimin umrunda
![]() |
şirketler : vergi borcumuz var 1238123 milyon lira
devlet : tamam silelim spor klüpleri : vergi borcumuz var 1239812310 milyon lira devlet : tamam silelim gariban öğrenci : kyk borcum var 4 bin lira devlet : bana mı sordun alırken almasaydın,ödeyeceksin it gibi |
Valla doğru dedin. Bizim arkadaslarda aldi zamanında simdi devlet istiyor. Nasil odeyecez diye dert yaniyorlar. Ben almadiydim. Onlar gibi de parlement icmedim sabah kahvaltısini kafede degil kyk yurdumda yaptim 2 bucuk tl idi ama doyuyordum. Onlar veriyodu 20 tl. İyi oluyor ohh diyom
|
ben bekliyorum kardes sanane ?
sanane? ben af istiyorum o parayi cok guzel kariyla kizla ezdim simdide odemek istemiyorum. benim neyi isteyip neyi isteyemeyecegime sen mi karar veriyorsun ?? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeautifulSwitzerland -- 31 Mart 2018; 18:45:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|