Şimdi Ara

SİLİNSİN (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
6.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çünkü 5li çetenin milyar dolarlık vergi borcu silindi.

    Çünkü pamukören daha 1 kuruş borcunu ödemedi ziraate

    Ziraate o borcunu çdemezken biz neden ödüyoruz haci?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir miktar katılıyorum, öğrenciler niye kredi ödüyor diye sorgulamayın şirketlerin borcu niye siliniyor diye sorgulayın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Faizi silinsinmiş laflara bak. Paranın zaman değeri enflasyon bunlarí ne yapacaksın. Okey diyenler bana borç versin 7 sene sonra aynen öderim ne olacak sevap olur.Kredi alıyorum bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet işsizlikten ödeyemiyor, yeni mezunlarjn kredi skorları çöp olmuş niye ödemek istemiyorlar diyor zuahha, ÖDEYEMİYORLAR kardeşim, ödemiyorlar değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puantum kullanıcısına yanıt

    Boş laflar. KYK yurdunda kaldım evet her şey on numara değildi ama kötü hiç değildi. Okumaya niyeti olan adam her türlü okur. Devletten burs alıyordum. Bir miktar dersim kaldı diye bursu krediye döndürdüler. Çalışmadığım hâlde devlet kredi borcunu vergi dairesine aktarinca ödemek zorunda kaldım ve ödedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle saçma şeymi olur gencin bir tanesi 20 li yaşlarda akşama kadar hayvani şartlarda çalışıp asgari ücret alacak ve devlet maaşından vergi kesintisi yapacak ardından yaptığı kesintiyi diğer gence kredi olarak verecek krediyi alan beyimiz ise sıtarbakslarda ceviz yerken aynı zamanda borcuda silinecek Lann bırakk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Change1 -- 18 Haziran 2021; 17:25:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Devlet silse ne olur silmese ne olur?

    Toplam borç bazı şirketlerin silinen vergi borcu kadar bile değil.
    Bu paraları silmek bu kadar kolaysa kyk borcu da siliniversin.
    Eğer bu miktarlar ülkeye zararsa borcunu herkes ödesin.

    Biz çektik, gençler çekmesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika 3milyar dolar öğrenci kredisini sildi..


    Bizim gücümüz fakir fukaraya yetiyor zaten.

  • Faizini yüzde yüz silsin ana parayı 12 18 ay neyse taksitle ödeyim. 5 mütahitin milyon dolarlik vergi borçlarini tek kalemde silen hükümet benim faizimi niye silmiyor.
    Yok vadesi gelmemiş borçlar yok gecikmr faizi flan hala duruyor.
    Koronoda bile benden iban istedi gerçi ben çok şey istiyorum....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kyk kredisini hala odeyen biri olarak soyleyebilirim ki bunu dile getirmek bile sacma. Simdi borcu olanlarin borcu silinecek peki hala almakta olan insanlar buna ititaz etmeyecekler mi? Biz bunu odeyecegimizi bile bile imzaladik. Ben ozellikle kardesim icin krediye basvurtmadim ayni benim gibi mezun olduktan sonra ugrasmasin diye. Kredi ailesinden gercekten yeterli yardim alamayan insanlar icin. Cunku hicbir teminat kefil gostermeden herkese kredi veriliyor. Bir ev kredisi araba kredisi cekmis olanlar bilir kredi almak kolay degil. Ogrenciyken rahat gecinebileceginiz bir para da degil. Ama ailesinden hic yardim alamayan kyk da kalan cocuklar icin gerekli bir kredi.

    Kisacasi bu bana yuzsuzluk gibi geliyor. Ne yani bi iki is adamina yapilan yolsuzluklara karsi herkes odemesin de onlardan bi farkimiz kalmasin mi? Vatandas olarak bir yolsuzluk gorunce hesabini sormak hakkiniz ama birileri para kaldiriyor diye tum millet yolsuzlugu bitirmek yerine bunun pesinden mi gitmeli? Bugun kredi borcunu silersen birinin, yarin birileri kredi kart borcumu silin ben onla cocuk bakiyorum diyecek. Bugunden tum ogrencilere burs verilse bile kredi almis olan insanlar borclarini odemekle yukumluler. Biz bunu bilerek imzaladik. Daha borcumun yarisi duruyor ay ay oduyorum. Yani ortada ne bi haksizlik ne de verilmemis bir hak var. Bu krediyi almadan gecinen insanlarda vardi. O zaman onlara da almadiklari paralari verelim. Mantigi yok bu dusuncenin. Alinan kredi borc niteligi tasiyor. Birileri yanlis yapiyor diye ayni yanlisi surdurmenin geregi yok. Siz yanlisin hesabini sormak yerine aynisini bizde yapalim diyorsunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borç tamamen silinsin demiyoruz zaten faizi silinsin diyoruz. Devlet benim üzerimden geçinecek mi yoksa bana destek mi olacak?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknoCat

    Çünkü 5li çetenin milyar dolarlık vergi borcu silindi.

    Çünkü pamukören daha 1 kuruş borcunu ödemedi ziraate

    Ziraate o borcunu çdemezken biz neden ödüyoruz haci?

    Bu üyeyi "İşin komik kısmı şu. AKP ilk kez kaybetti hala forumda ki kuyruk acısına bakın. Bu eziklik değilde nedir? Abicim ibbde her sefer CHP kaybettiğinde böyle akp konularında mal gibi ağlıyor muyduk biz? Ahhahaha şu haliniz, acınası." notu ile blokladınız.


    Hocam rüzgarın yönü değişti herhalde?

  • İşlerine öyle geliyor. Bedava her zaman tatlıdır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizzat şahitim. Bizim yiğen KYK yatınca direkt soluğu tekelde alıyor. Parası olmayınca içmiyor. Önceden benden isterdi 1-2 verdim baktım rutine bağladı bu kestim harçlığı hemen Instagram dan engelledi. Çocuk işte kafa basmıyor bazı şeylere yapacak birşey yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle silinsin diye bişey yok o zaman ödeyenlere haksızlık olur.

  • parayı çekip yerken ohhh


    geri ödemeye kalkınca ouvvv


    düşünsenize bankadan kredi çekiyorsun geri yatırmak istemiyorsun iş yok diye d:


    ülke yamyam dolu

  • Kyk kredisini bende aldım ve alırken geri ödeneceği belliydi. Bu nedenle alan kimsenin ödememe hakkı olduğunu düşünmüyorum. Ancak okulu bitirip işe girememiş kimseyede ödeme dayatilmamali. Ne zamanki yasal bir işi olur kredi ödemesi başlar. Zaman iş bulmakta zorlanan genci birde borçla ugrastirmamak lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkishByte

    Kyk kredisini bende aldım ve alırken geri ödeneceği belliydi. Bu nedenle alan kimsenin ödememe hakkı olduğunu düşünmüyorum. Ancak okulu bitirip işe girememiş kimseyede ödeme dayatilmamali. Ne zamanki yasal bir işi olur kredi ödemesi başlar. Zaman iş bulmakta zorlanan genci birde borçla ugrastirmamak lazım.
    "Dayatılma"ya parmak basan ilk kişisiniz sanırım, bana dadandılar diyebilirim. Ödedikten sonra bakın ne yazmıştım

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/135172996

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkçası ben öncelikli grupta olup burs aldım ilk (yetim olduğum için), daha sonra üniversite değiştirdim ve sağ olsunlar sırf bu yüzden bursu krediye çevirmişler ama çok geç fark ettim bunu. o yüzden maaştan falan zorla çekmedikleri sürece ödemeyi düşünmuyorum. bana ne krediye çevrilecek kabul ediyor musun dendi ne de geri para ödemek için imza attım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.