Şimdi Ara

KYK İNTERNET SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, yeni bir eğitim öğretim yılına başladık malum, çıkanlar Kyk da kalıyor, yedekler ise sıralarını bekliyor.

    Günümüzde internetin gerekliliğini tartışmaya gerek yok.Kyk da bu yıl itibarı ile ücretsiz internet uygulaması kaldırılmış durumda yurt ücretlerine zam yapıldı bu zam internet ücreti oluyor.

    Kalan arkadaşlar biliyordur ki Kyk İnterneti 144p videoları açarken bile donar, internet sitelerini dakikalar içinde açar.

    "Altı üstü internet canım ne olacak" diyen geri kafalı cahiller tabiki mevcut ancak internetin neredeyse eğitim hakkıyla eşit tutulması gerekirken 3. Dünya ülkelerinde bile karşılaşamayacağınız inanılmaz yavaş İnterneti kullanmak mecburiyetindeyiz.
    Ve bu zulüm ücretli(enteresan).
    Defalarca mailler atmama, müdürle konuşmama rağmen tabiki değişen birşey olmadı, olmayacakta üzgünüm, sadece meydanlarda "süper hızlı bedava İnterneti Yurtlarımıza getirdik" diyecekler.

    Yeni gelecek arkadaşları bekleyen rezalet budur.Tabiki maddi durumumu düzeltip buradan kaçacağım çoğu kişide bunu planlıyordur zaten.

    Mühendis olacağız internet 1 mbit Allah sizden razı olsun süper fiber beleş interneti sağlayanlar...(tazminat ödememek, belki yurttan atılıp sokakta kalmamak için ironi yaptım)

    edit:İnternet kullanımının evrensel hizmet kapsamından çıkarılmasının kararlaştırıldı yönetmelik
    (2016/9104 maddesi 29806 sayılı Resmi gazete)
    ten yola çıkarak yaptığım 'internet ücretinin yurt ücret zammına yansıtıldığı' iddiası bana ait bir yorumdur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lga1155 -- 1 Ekim 2016; 2:14:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Speedtest sonuçlansa sonucunun resmini atıcam ama 0.39 mbit ile kaç saate sonuçlanır bilmiyorum. Birde fiber internet. Tam bir rezalet. Millet neden kyk istemiyor anlıyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.