Beyler kyk da kalan var mı? Odanızdakilerle aranız nasil? Kaynastiniz mi yoksa herkes kendi aleminde mi takiliyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kyk hk.

-
-
bölümdeki arkadaşlarla aynı yurttayım onlarla görüşüyorum. odadakiler npc olduğu için hiç muhabbet etmiyoruz böyle de devam etsin daha iyi.
-
Benim odadakiler ozellikle konusmuyor gibi sizde de oyle mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zaten birisiyle aynı odada kalıyorsan ve sohbetin yoksa özellikle konuşmuyordur hocam bir taraf, biz de de öyle. ben durumdan memnunum ama başta sohbet etmeye çalışıyordum. baktım hiç katılmıyorlar s**erler dedim. çok rahatsızsan bir arkadaşın varsa aynı odaya geçebilirsin.
bak benim burada arkadaşlarım olduğu halde oda değiştirmiyorum. bi yandan huzurlu oluyor çünkü.
-
6 kisilik odada 3 kisi kaliyom biri gelmiyor pek sessiz olmasi guzel hocam bir de devamsizlikla ilgili bir sey soracagim devamsizligi tolere ediyorlar mi siniri asarsak atilma vs durumu oluyor mu
yurtta yurda değişiyor ben 3 yurt değiştirdim hepsi farklıydı. bizim burada bir yurt var direkt hiç umursamıyorlar benim arkadaşlar gece 1-2 gibi gidiyor her gün. bazısı çok umursuyor.
-
katılıyom ilk yurtta çok kaynaşmıştım kafa açıyor bir süre sonra. kendisine ve çevresine saygısı olan 3 tane npc ile daha rahat yaşanıyor fazla samimiyete gerek yok
Hocam kaynaşmak icin hemşeri ya da ayni bölümden vs olmak gerekiyor gibi. Sonucta herkes farkli kulturden geliyor. Belli yastan sonra da birileriyle kaynasmak oyle kolay degil
hocam önveki yurdumda hiç bir ortak özelliğimiz yoktu ama gayet iyi anlaşıyoduk biraz kafa yapısına bakiyo
FSM mi çıktı sana?
-
fms f blok onunde esmer bodyci görürseniz selamınızı eksik etmeyin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana hala FSM çıkmadı ve çıkıcak gibi de durmuyor. Hala CMP yurdundayım.
Deprem olur olmaz alelacele İstanbulu terk edip memlekete döndüm.
Eğer bir mucize olur da FSM nakli gerçekleşirse selamlaşırız.
-
dün soğukta siyah atletle oturan sen miydin yoksaa
yess yeni çıktı
Hayırlı olsun
Darısı artık benim başıma
-
inş aga
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X