Şimdi Ara

KYK bursu kimlere çıkar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yandaş olanlara, gençlik kollarında aktif olanlara, bir de arabası evi olanlara çıkar.

• İlginç bi sistemi var onun. Eğer baban vefat ettiyse şehit, gazi yakını isen direk çıkıyor olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

İlginç bi sistemi var onun. Eğer baban vefat ettiyse şehit, gazi yakını isen direk çıkıyor olması lazım

Öyle bir durum yok, iyi ki de yok

• Gktupc G kullanıcısına yanıt
    kesin emin misiniz bundan ?
  • Olmadığını nerden çıkardın?http://yurtkur.gsb.gov.tr/Sayfalar/2441/2390/GenelBilgiler

Öncelik belgelerinin son ve ilk maddesini oku bakayım.

• kanka kyk değilde arkadaşım Temel liseye yazılmıştı bu sene

çocuğun iphone telefonu Nike AirMax ayakkabısı vardı ha bide babasının Mercedes'i var

işte o çocuğa devlet yardım etti yarı fiyatına yazıldı

o yüzden çok heveslenmeyin bu işler torpile bakıyor

• chandler1978 kullanıcısına yanıt
    Kardeş bak bi üste link bıraktım aç oku. Şehit gazi yakını demek çocuğu eşi falan demektir kuzeni vs sayılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Olmadığını nerden çıkardın?http://yurtkur.gsb.gov.tr/Sayfalar/2441/2390/GenelBilgiler

Öncelik belgelerinin son ve ilk maddesini oku bakayım.

Hayır şehit yakını değilim onu kastettim

• Ha o zaman bilemem. Burs işi şans işi deli gibi ihtiyacı olup çıkmayan da var arabasının benzin parası edende

anne ve babası her ikisi de ölü olanlar diyor. babam vefat etti ama annem sağ. şehit vs değil. kesin gelecek mi şimdi
    Benzer durumda olan 2 tanıdığıma da geldi anne sağ baba vefat etmiş. Yurt da direk çıktı ama bilemem şans mıdır? Eğer varlıklıysanız gelmeme ihtimali var

• Nihilus Reyiz kullanıcısına yanıt
    Airmax ayakkabısı

• kyk nın sitesinde öncelikli durumlar filan var. baya ekstrem şeyler tabi bunlar. öncelikli duruma sahip olmayıp burs alan duymadım. yukarlarda dayın filan varsa bu da öncelikli bir durum bu arada. kyk da yazmaz bak bu.
  • özelde burssuz diş hekimliği okuyan altında arabası olan arkadaşıma burs çıkmıştı annesi babası sağdı ve diğer kardeşide istanbulda özelde okuyordu. ( yıllık 40 bin tl veriyolardı diş fak.) o yuzden neye göre hiç anlamam benim annemle babam boşanmıştı annem emekliydi bize çıkmamıştı düz kredi vermişlerdi. sanırım bi yerlerden onada torpil gerekiyor artık. birilerinin "vakıfına" veya "partisine" üyelik gibi
    hocam tek annenin durumuna bakılıyor dimi ? kardeşlere bakılıyor mu abla vs
  • Benim ablam tm'de 30 bindi. Pdr okuyordu. Bi yerden torpilimiz falan da yok. Ona çıktı.

Biraz şansa bakıyor gibi.

Hocam form dolduruyorsunuz da abla vs okuyor öu falan yazıyorsunuz ama mal varlığı doldurulmuyor siye hatırlıyorum

• fourleafclover25 kullanıcısına yanıt
  • herkes kafasına göre sallamış yok torpil bilmem ne her birinin vardır gerekçesi çıkmadıysa. 100 binin dışında olanlar zaten hiç bir türlü alamıyor (özel durumlar hariç). benim hiç bir torpilim tanıdığım yok ecz okuyorum başvuruda bilgilerim neyse girdim puanımda 440 tı ve burs alıyorum şu an. hatta yurtta direk çıkmıştı o zamanlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.