Şimdi Ara

Kvyat-Verstappen Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet değişim hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce de biraz ağır olmamış mı? Tamam Kvyat çok büyük kazmalık yaptı iki yarışta ama bir iki yarış hata yaptı diye de takımdan göndermek anca futbol benzetmesiyle Aziz Yıldırım gibi insanların yapacağı birşey Ayrıca bundan sonrası için sizce Verstappen kendini Redbull'da kanıtlayabilir mi? Ricciardo karşısında ne yapabilir?



  • Verstappen bu yaşına rağmen kariyerine çok iyi başladı. 18 yaşında ve tarihin en dominant takımlarından birinde yarışacak. Kvyat için yorum yapmaya gerek yok. Çocuğu pisi pisine bitirdiler. McLaren falan alsa bari.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Verstappen iyi işler yapabilir ama ricciardo da kolay lokma değil. Kyatın işte ağır oldu gibi.
  • Bence tamamen Verstappen'i Red Bull'da tutmak için yapılmış bir hamle. Kvyat'ın olayları bahane oldu. 2 yarış hata yaptıktan sonra takımdan atmak çok büyük ayıp. Bu olaylardan sonra motivasyonu iyice düşecek çok çok çabalamazsa f1de çok fazla tutunamayacak.
  • Kvyat kendi ipini çekti. Formula 1'den atılmaması benim için sürprizdir. Kasti olarak yaptı yapacağını. F1 arenasında bu yanlışlara müsamaha gösterilmemeli. Yeniden bu tür olaylara karışmayacağının garantisi olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen artık üst takımları göremeyecektir.

    Verstappen bu şansı çoktan hak etmişti. İyi işler çıkaracaktır hatta Ricciardo'nun önüne bile geçebilir.
  • Ricciardo ya üstünlük kuramaz verstappen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smyrna kullanıcısına yanıt
    Kasti olarak yaptığını hiç düşünmüyorum. Sonuçta onun da hedefleri var ve üstünde çok büyük baskı vardı. Seneye koltuğunu kaybetme şansı vardı, kendini kanıtlayamazsa. Bütün bu baskılardan ve geçenki yarıştaki o umursamaz sürüşüyle bir yerlere gelip, insanlar da bunu övünce cesaret aldı. Hep böyle sürerse bir yerlere gelebileceğini düşündü. Nitekim aynı umursamazlıkla, kendi kafasında kurnazlıkla, sürmeye devam edince bir yerde patladı. Suç aslında Kvyatın olduğu kadar geçen yarışta onu pohpohlayanların. Onları Kvyatı böyle bir sürücüye çevirdiler. Sonuç olarak o sene sonu olacak diye korktuğu ve o yüzden böyle şeylere kalkıştığı olay daha sene başında ve böyle şeylere kalkışmasının sonucunda geldi başına. Bence bir ders almıştır bunun sonucunda. Yine de psikolojik olarak bunu atlatmak zor iş. Kariyeri bitmiş olabilir bu olayla. Seyredip görücez bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bebişliğinden beri bildiğim verştappen, şu sezon ortası geçişle her ne kadar büyük bir risk alsa da formula 1 in zaten planı belli.

    redbull da bi bok yapamasa bile 2 3 sene içinde zirveye oynayan takımda yer alır

    ama tabisi bu sene redbullda yarış kazanma ihtimali de var

    her ne kadar kişiliği daha oturmamış olsa da pilotajı iyidir

    kartingden f3 e geçiş, şu an yaptığı takım değişiminden çok daha zordu.

    neyse banane ya
  • geçen yarıştaki kaza sonras Vettel Redbull'un takım patronuna Kvyat'ı şikayet etmişti, demekki şikayetini dikkate almışlar Kvyat gibilere ders olur bu olay Verstappen şu anda F1'in en büyük yıldız adayıdır, Redbull çok iyi bir hamke yaptı bence
  • ne olursa olsun büyük yanlış. kvyat tamam büyük hatalar yaptı. kasti ya da değil bilemem. ancak sezon ortası böyle bir pilot değişimi doğru değil. yukarıda bir arkadaş da kasti çarptı böyleleri f1 de bile tutulmamalı demiş. e o zaman 97 yılında jacques villeneuve e kasten çarpan michael schumacher de bu spordan atılsaydı olur muydu? bunu gerçekten düşünmüyordur diye düşünüyorum.
  • Çocuk tarih yazdı be. İlk yarışında en genç grand prix kazanan pilot oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 yaşındayken görmüştüm ben bu geleceği
  • Kırdığı rekor da az buz bir şey değil 3 senelik rekor kırdı Vettel 21 yaşında kazanmıştı ilk yarışını.
  • Max bugün çok büyük iş yaptı.18 yaşında henüz ve uzun süre baskı altında gitmesine karşın sıfır hata yaptı.Bu çocuk çok iş yapacak belli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tnuviel37

    ne olursa olsun büyük yanlış. kvyat tamam büyük hatalar yaptı. kasti ya da değil bilemem. ancak sezon ortası böyle bir pilot değişimi doğru değil. yukarıda bir arkadaş da kasti çarptı böyleleri f1 de bile tutulmamalı demiş. e o zaman 97 yılında jacques villeneuve e kasten çarpan michael schumacher de bu spordan atılsaydı olur muydu? bunu gerçekten düşünmüyordur diye düşünüyorum.

    İki olayın durumları benzer değil. Kvyat'ın içinde olduğu durum daha farklı. Çin'de yaşanan olay Schumi'nin 97'de yaptığı hata ile daha çok örtüşüyor fakat sonraki yarış Rusya'da bilerek durmadığı ve sonunda çarptığı apaçık ortada. İki farklı video koyuyorum. Kvyat özellikle ikinci çarpışında niyetini belli ediyor. Bana kalırsa birinci darbesi bile şaibeli lakin blokaj yapması onu kurtarıyor, bu anlaşılabilir. Ancak kesinlikle ikinci çarpışı kasti.





    Verstappen'i köşelerimizde yazdık. Red Bull'un gelişimine bağlı olarak yakın zamanda en genç şampiyon olan pilot rekorunu da kırabilir ki daha ne rekorlar kıracaktır. Pilotaj konusunda 25 yıllık tecrübe gibi harika işler çıkarıyor. 18 yaşında oldukça kaliteli sürüşü var. Bugün 30 tur baskı altında çok tecrübeli bir pilota karşı nefis durdu ve yarışı kazanmayı bildi.




  • smyrna kullanıcısına yanıt
    sen 97 de shuminin yanlışlıkla mı çarptığını söylüyorsun yani? hem de fia tarafından kasti çarptığı düşünüldüğünden puanları silinmesine rağmen? ben burada kvyat kasti çarpmadı demiyorum zaten. zamanında da shumi kasti çarptı ki herkesin kabul ettiği bir durum bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tnuviel37

    sen 97 de shuminin yanlışlıkla mı çarptığını söylüyorsun yani? hem de fia tarafından kasti çarptığı düşünüldüğünden puanları silinmesine rağmen? ben burada kvyat kasti çarpmadı demiyorum zaten. zamanında da shumi kasti çarptı ki herkesin kabul ettiği bir durum bu.

    Schumi'nin 97'de yaptığı hata dedim. Buradan nasıl yanlışlık anlamını çıkarabiliyorsunuz doğrusu pes.
    Ayrıca Schumi'nin kariyerinde yaptığı en büyük yanlıştır bu olay.

    Bence futbol maçınıza dönün şampiyonluk geliyor.
  • smyrna kullanıcısına yanıt
    al kendin de yanlışlık demişsin zaten. benim buradaki tepkim zaten f1 den uzaklaştırılmalı lafına. kyvatı savunmuyorum. artı 97 shuminin tek yanlışı pardon hatası değil. dahası da var. zaten ünlü bir çok pilotta var böyle hatalar. ve hiçbiri spordan uzaklaştırılmadı başta prost olmak üzere. kvyat da uzaklaştırılmayı haketmiyor bu nedenle. ayrıca redbull için ne kadar iyi bir hamle olsa da bu şekilde bir plotun gönderilmesini doğru bulmuyorum. bunları sen doğru buluyorsan da daha önceleri aynı hataları yapanlar için de böyle mi düşünüyorsun merak ediyorum.

    hem söylemene hiç gerek yok şampiyonluktan habersiz kimse yok.
  • bu sene seyretmiyorum baya değişik şeyler oluyor sanki. neyse izlememeye devam edeyim ben. rutine bağlamasın eskisi gibi
  • Kvyat kendini schumi saniyor heralde f1 de oyle nam salman lazimki o zaman tirib atasın yok adami harcarlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.