Şimdi Ara

Kuzine Soba Modelleri Yoresel Rize Trabzon Kuzineleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • NUR –AK Kuzine Soba

    1986 yılından günümüze kadar doğru hedef ve stratejilerle üretim ve ticari faaliyetlerini sürdürmektedir. Geçmişten günümüze kadar üretimimizde daima yenilikçiliği ilke olarak görmekteyiz. Kuzine Sobayı sadece Karadeniz yöresine değil ,Türkiye geneline de kuzine sobanın kullanımını yaygınlaştırmayı hedeflemekteyiz.

    Kuzine Soba Çeşitleri
    Kuzine soba çeşitleri denilince farklı ürünler, farklı modeller, farklı tasarımlar ile karşılaşılması mümkündür. Kuzine sobalar için ön plana çıkan ilk özellik, dış görünümleridir. Dış görünümleri konusunda ise, farklı renk tonları ile karşılaşılması ve kullanılan yaşam alanlarında, dekoratif bir görüntü yaratılması mümkündür. Eğer, hem bir soba hem de dekoratif bir ürün almak istiyor iseniz, verilmiş olan farklı renk seçeneklerini kullanabilir ve bulunduğunuz yaşam ortamında, değişik nostaljik ve amaca yönelik atmosferler yaratabilirsiniz. Renk yönünden, kahverengi, yeşil rengi, siyah rengi şeklinde farklı tasarımlar sizlerin karşısına çıkarılmakta olup, her birinde görsel açıdan tam bir uyum sağlamak maksadıyla, değişik tonları kullanılmış ve kullanıldıkları atmosferlere uyum sağlanması hedeflenmiştir.
    Kuzine çeşitleri odun Rize kuzinesi ve kömür rize kuzine olmak üzere iki çeşittir.

    Kömür Kuzine Modelleri

    Kömür kuzinesi
    Kömür kuzine soba çeşitleri 40’lık, 45’lik, 50’lik olmak üzere 3 çeşittir. Ürünlere yukarıdaki linkler üzerinden diğer modelleri detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.

    Kömür kuzinelerinde isteğiniz üzere hem odun hem kömür yakabilirsiniz. İçerisinde kalın döküm ızgara bulunmaktadır. Fırın ile ateşlik arasında küllük bulunuyor.

    Firmamız Nur Ak Kuzine sobanın tüm ürünleri garantilidir. Ürünlerimiz tamamen el yapı ile imal edilmektedir.

    Odun Kuzine Modelleri

    Odun kuzinesi
    Odun kuzine soba çeşitleri 40’lık, 45’lik, 50’lik olmak üzere 3 çeşittir. Ürünlere yukarıdaki linkler üzerinden diğer modelleri detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.

    Odun kuzinelerinde sadece odun yakabilirsiniz. Ateşlik kısmı 4 mm kalın sac ile çevrilidir. fırın ve gövde 2 mm sac kalınlığındadır. Üst tabla 4 mm kalın plaka, soba borusu çıkışı 13 cm piyasada satılan standart borulardır.

    Firmamız Nur Ak Kuzine sobanın tüm ürünleri garantilidir. Ürünlerimiz tamamen el yapı ile imal edilmektedir.Odun kuzine modeli

    Kuzine soba nereden alınır?

    Kuzine soba nereden alınır? Geçmişten günümüze yansıyan nostaljik bir anı olarak da bilinmektedir. Hem ısınma, hem pişirme, hem sıcak tutma gibi bütün özellikleri bir arada barındıran bu ürün, günümüzde her ne kadar yaygın olarak kullanılmıyor olsa da, gelişen teknolojik şartlar ve zorlaşan ekonomik koşullar nedeniyle ayrıca kullanım imkanı ve özellikleri nedeniyle her geçen gün daha fazla tercih edilmeye ve evlerdeki ya da yaşam alanlarındaki yerini almaya başlamıştır.

    Teknolojik şartlar düşünüldüğünde ısıtma gereci olarak kullanılan araçlar arasında, elektrikli ısıtıcılar, kombiler, kalorifer tesisatları, klimalar ve benzeri cihazlar yer almaktadır. Her biri konforlu ısınma aracı olarak ve genel anlamda ısıtıcı olarak düşünülüyor olsa da, hiç birisi sobaların özellik ile kuzineli sobaların yerini tutmamaktadır. En büyük avantajları, kullanım kolaylıkları, pratik olmaları ve bulunulan ortamın her türlü alanını eşit şekilde ısıtmalarıdır. Ancak bunun yanında birçok dezavantajı da bulunmaktadır. Kuzine soba nereden alınır en büyük dezavantajları, artan faturalar, istenilen sıcaklığın yakalanamaması ve ısı anlayışının sadece bir amaca yani ısıtma özelliğine hitap ediyor olmasıdır.

    Kuzine Soba Modelleri Yoresel Rize Trabzon KuzineleriKuzine Soba Modelleri Yoresel Rize Trabzon KuzineleriKuzine Soba Modelleri Yoresel Rize Trabzon Kuzineleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzinesoba -- 25 Kasım 2018; 20:0:51 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.