Şimdi Ara

Kuzgun - Haber Kaynağını Sen Seç, Son Dakika Haber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kuzgun - Haber Kaynağını Sen Seç, Son Dakika HaberKuzgun - Haber Kaynağını Sen Seç, Son Dakika Haber
    [simage][/simage]http://kuzgunnews.com/https://itunes.apple.com/us/app/kuzgun/id1233088018?ls=1&mt=8

    Kuzgun, Türkiye'den ve dünyadan çok sayıda haber sitesini ve radyoları, sizlere en doğru ve en güzel şekilde sunan, Türkiye'nin en profesyonel haber okuma ve radyo dinleme uygulamasıdır.

    Kuzgun’da aradığınız herşeyi bulabilirsiniz. Radyo dinlerken haberlerinizi okuyabilir ve dilediğiniz tüm kaynakları takip edebilirsiniz. Dinlemekten keyif aldığınız radyoları sık kullanılan bölümüne ekleyerek her an parmaklarınızın altında kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

    Kuzgun Haber
    Kuzgun’da Star, Hürriyet, Milliyet, EnSonHaber, Sabah, Yeni Şafak, Habertürk, TGRT Haber, Sözcü, Maçkolik, BBC gibi Türkiye'nin ve dünyanın en önemli haber ve içerik sitelerini takip edebilirsiniz.

    Kuzgun Radyo
    Kuzgun’da Alem FM, JoyTürk, Number 1, Rock FM, Süper FM, Kral FM gibi Türkiye’nin ve dünyanın en iyi radyolarını dinleyebilirsiniz.

    Kuzgun ile artık herşey tek uygulamada ve her an yanınızda! Birçok kategoride aradığınız tüm haberler, radyolar artık parmaklarınızın ucunda!

    • Son Dakika Bildirimleri: Kuzgun en güncel ve önemli haberleri size anlık bildirim olarak iletir ve her an bilgi sahibi olmanızı, haberleri takip etmenizi sağlar.

    • Yenilenme: Kuzgun kendisini daima canlı tutar ve herhangi bir haberi gözden kaçırmanızı engeller.

    • Tarafsız ve Uluslararası Haber: Kuzgun dünyanın birçok farklı yerinden size haberler sunar, yerelden tüm dünyaya kadar takip edebilme imkanı verir.

    • Radyolar : Kuzgun’da Türkiye’den ve dünyadan Pop, Arabesk, Rock, Slow vb. birçok kategoride radyo kanalları bulabilir ve dilediğinizce dinleyebilirsiniz. En sevdiğiniz radyoları sık kullanılan bölümüne alabilir ve her an ulaşabilirsiniz.

    • Gelişmiş Arama: Gelişmiş arama sayesinde Kuzgun size istediğiniz içeriğe kolayca ulaşma imkanı verir.

    • Duygu Paylaşımı: Kuzgun sizin beğenilerinizi toplar ve duygularınızı paylaşma imkanı sunar, dilediğiniz haberi paylaşabilir ve çevrenizinde haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.

    • Foto Galeri: Kuzgun size en iyi kaynaklardan oluşan bir fotoğraf galerisi deneyimi yaşatır. Araba, +18, yaşam, doğa, seyahat, popüler, ilginç vb gibi birçok kategoriden oluşan galerimize mutlaka göz atın.

    • Favoriler: Dilediğiniz haber anında kaydedin ve sonra okumak için kenara bırakın.

    • Kullanıcı Deneyimi: Kuzgun sizlere alıştığınız düzende en iyi haber okuma deneyimini sunar, ve tabiki daha fazlasını..

    Bize ulaşın:

    Her türlü soru, şikayet ve önerileriniz bizler için çok değerlidir. info@kuzgunnews.com



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.