Şimdi Ara

Kuzey Tekinoğlunun Elf Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Abi yok böyle bir tip ya

Ulan hayat hiç adil değilsin bi şu adama bak bi bana omg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Abartılcak bir tarafı yok yaa. Bence aşırı normal bir fenotip, tanıdığım birçok kişi kuzeyden daha yakışıklı.

• Kenan daha iyi

10 cm daha uzun olsaydım 90 neslinin kenanı olacaktım

zalimsin hayat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt
    AODBSNSKXOSİABSNAOA0SJSBABSJODDUHS7291205NSİSOAJABABAKAPSİ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • konudan bağımsız hep aklıma şu geliyor kıvanç tatlıtuğu görünce, hep anne babası çirkin ya da esmer kara tiplerin sarışın çöocuğu gösterilir programlarda sosyal medyada haliyle falan, denir ki ataları sarışındır bu da öyle olmuştur, ya kıvanç tatlıtuğ adananın incirlik bölgesinden çıktı ya gerçekten inanılmaz gen oynamaları mevcut ya bu herkesin nasıl bunlardan bu çocuk çıktı diyenler aslında kandırılıyor, bilmedim hepsi mümkün

dünyada da türkiyede de güzel çiftler var ve haliyle güzel çocuklar doğuyor hayata önde başlıyor, hayat budur, kimse kolay kolay kendinden alt biriyle vakit geçirmek hele hele çocuk istemez, bu adam değil bu arada kastım normal hayatta karşınıza çıkabilecek sarışın ya da doğal güzel tiplerin çöoğu için konuşuyorum bu adam proje muhtemelen zaten

• Esmer olup yakışıklı olan yok mu bu bana biraz abartı geldi

esmerden kastım siyah saç buğday ten kumral yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmer olan zaten çoğu ülkenin gerçeği, az olana rağbet vardır ya tr de sarışın azdır o yüzden sarışın özelinde konuşuyorum, aksini ispat edebilirseniz çikulade tenliler üzerinden konuşalım çünkü giderek artacaklar gibi görünüyor amaç bu gibi ve tabii paki afgan asya halklları, en azından ben tatlıtuğ seviyesi sarışın tipin az olduğunu düşünüyorum genele vurursak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

• Uuuuuup

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.