Şimdi Ara

Kuzey Kore kendi iPad'ini üretti.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Kuzey Kore kendi iPad'ini üretti.


    Çok uzun yıllar boyunca diktatörlük ile yönetilen ve dış dünyaya kapalı tutulan Kuzey Kore, evvela kendi Roket sistemini yaptıktan sonra,
    şimdi de sadece ülke içinde çalışan milli iPad'ini piyasaya çıkarttı.

    Diktatörlük ile yönetilen ve babasının ölümü sonrası başa geçen taze lider Kim Jong Un'un ülkesi Kuzey Kore, yöneticisinin iPad'e rakip olabilecek bir cihaz üretilmesi isteği sonucu milli tabletine kavuştu . Geçtiğimiz dönemde ülkeye turist olarak gidip, dönmeyi başaran bir kişinin ortaya çıkardığı bu tabletin adı ise Samjiyon. 7 inç boyutundaki Samjiyon ülkenin web sitelerini görüntüleyebiliyor, üstüne de dış dünyanın internet alemine kapalı tutuluyor.

     Kuzey Kore kendi iPad'ini üretti.


    Streaming desteği olmayan ürün, tv anteni ile lokal televizyon yayınlarını çekiyor ve kutusunun üzerinde yazanlar şayet gerçekse 1.7GHz'lik bir de işlemciyle üretiliyor. Bu da tableti teorik olarak 1.4GHz'lik Samsung Galaxy Tab 2 ve iPad 2'den daha güçlü yapıyor.

    Kim Jong Un'un Android temelli cihazı, yanında Basketball Shot, Tank Recon 3D ve Amerikan menşeili Field Runners gibi oyunlarla geliyor. Wi-Fi desteği olmadığı düşünülen Samjiyon'un fiyatı da bilinmiyor.

     Kuzey Kore kendi iPad'ini üretti.



  • tablette tv olması güzel fikir.benim çin malı tv li telefonum vardı.arada sırada açar tv seyrederdim.tabletlere tv konması iyi fikir.
  • Muhtemelen Çinli Aİnol gibi bir firmaya ürettirilmiştir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahsen2

    tablette tv olması güzel fikir.benim çin malı tv li telefonum vardı.arada sırada açar tv seyrederdim.tabletlere tv konması iyi fikir.

    +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.