Şimdi Ara

Kuzey Irak Telefon Fiyatları GÜNCEL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
64
Favori
853.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sayın umxa Irak'tan 1 hafta içinde s4 alıcam sizden ricam fiyat ve ordaki s4 ler I9500 mü yoksa 19505 mi ona bakmanız. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar;

    Arkadaşlar ıraktan note 3 istetmiştim akrabadan ve fiyatını 375 $ olarak anlamıstım konuşunca. ama asıl fiyat 575 $ 'dı.

    Note 3'ü geri gönderdim arkadaşlar. telefon kasmıyordu iyiydi asphalt 8 gibi bi oyunu bile saglam bi şekilde açıyordu oyunda kasma falan hiç bi şey yoktu
    ancak telefonda şöyle bi şey sezdim, bi şey indirdiğinde çok yavaş indiriyordu. mesela bahsettıgım asphalt 8'i bende ki note 3 ile 6 saatten fazla bi sürede indirdim ama abimin note 3'ü ile yarım saat olmadan indi. [note 1'im vardı onda da dün indirdim ve o da yarım saate yakın gibi bi sürede indirdi]
    + diğer bi sorun ise kamerası. kamerasında ekranda olusan yeşil bazende kırmızı çubuklar... lanet olasıca kamerayı bir de video cekımınde denıyeyım dedım onda da cubuklar vardı. fakat cubukları gectım görüntü kalitesi rezildi.

    işte sadece bu 2 sorunla karsılastım geri kalan her şey iyiydi. pasaport bulamadıgım için geri gönderdim çünkü telefonuma mesaj gelmıstı kayıt yaptırmaz iseniz kapanacak diye. bende yaptıramayınca geri yolladım.


    ŞİMDİ ŞU KISMI İYİ OKUYUN ARKADASLAR : Size yurtdışından telefon getirtmenizi tavsiye kesinlikle etmem. ben ilk kez böyle bi şeye kalkıstım sırf ucuza gelsin diye, o da sıkışıktım biraz yoksa yine türkiyeden alacaktm. her neyse diyeceğim o ki yurtdısından getırılen telefonun sıze nasıl bı telefon olarak gelecegının garantisi yok sırf ucuza telefonu kapayım diye böyle bi şeye kalkışmayın ki yasa gercekleştimi bilmiyorum ama pasaport kaydı ıcın 115 tl olan ücret 200 falan olacak diye duydum belkıde olmustur (pasaport bulamayınca pek dikkatli soruşturmadım) yani anlayacagınız 575 $ + pasaport kaydına verecegınız parayıda hesaba katarsanız Türkiye de 1800 tl ye note 3'ünüzü alabilirsiniz.

    İyi günler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi villain. -- 5 Ocak 2014; 20:02:51 >




  • Ben 2011 de ıphone 4 ve galaxy s2 aldım türkiyedeki fiyatların yarısına şimdiye kadar kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok. hata s2 de 4.1.2 yüklük ıphoneda 6.1.3
  • Öncelikle selamlar.

    Dostum yaşadığın sıkıntı "çakma telefon" işine benziyor. Gelen aletin kutusunda ve açılmamış olması çok önemli. Daha evvel de söylediğim gibi; burada çakma olayına hiç rastlamadım, seninki ilk oldu :)

    Nihayet bugün Erbil'e geçiyorum, gelen mesajlardan liste yaptım, fiyatları yarın veya en geç öbür gün sabah buraya yazar, ilk mesajı güncellerim. Olursa eğer resim çekip onu da koymayı düşünüyorum. Yarın tatil gerçi ama sanırım dükkanların hepsi kapalı olmaz.
  • umxa kullanıcısına yanıt
    Reis bunları almak saglıklı olurmu almak istesem nasıl alabilirim.
  • http://imageshack.us/a/img843/5100/4xep.jpg
    Bu iki telefon çakma.Ekranın etrafına bakın aşağıya doğru yamulmuş ekran.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 9 Ocak 2014; 17:21:44 >
  • Valla santiyede buradan telefon almis bir dunya adam var, herkes catir catir kullaniyor. Ben tabii ki kefil olamam. Ama saniyorum Z1 alip ay sonunda Turkiyeye getirecegim. Eger bir sorun olursa size soylerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen s4 ve z1 fiyatlarını eklermisiniz. (Umxa)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende z1 almayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar resimler ve yeni fiyatlar ilk mesaja eklendi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umxa -- 10 Ocak 2014; 23:29:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umxa

    Arkadaşlar resimler ve yeni fiyatlar ilk mesaja eklendi

    Üstadim çok teşekkür ederim bugünlerde bir arkadaşım sanırım geçecek oraya haburdan ona aldırmayi düşünüyorum N9000 ile N9005 epey fark var onlar varsın bilmesin bizim işimize gelir :))) yardımların için gerçekten çok teşekkür ederim eğer haburdan gececeksen bi telefon edeyim orada bi yemek ye :))) iyi akşamlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam, Erbil'den uçakla geliyorum habur olayı beni bozuyor :) Ben 9005 ile Z1 arasında kaldım zaten, bir karar veremedim bir türlü. Telefon sokmak problem olmasa oraya en azından 9005 getirirdim. Diğer telefonlar garantili garantisiz muhabbetine girebilir de 9005 Türkiye'de yok, kimse birşey demez herhalde :)
  • Çok teşekkür ederim sayın umxa. ben z1 alıcam ama benim akraba kerkükte ordaki fiyatlar nedir acaba?
  • Eyvallah hocam Keşke fırsatıniz olsa da bana da 9005 getirebilirseniz. Bence de Habur olayı zor :))) ben 3 yıl orada görev yaptım eş Dost var birkaç o yüzden demiştim. Ben sizin kullanım amacinizi bilmem ama 9005 in epey artısı z1 in de sarj şu gecirmezlik ve kamera farklarını da es geçmemek lazım :))) iyi gunler üstad

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla Kerkük'ü bilemiyorum, çok büyük fark olmaz bence.
    Z1 ile 9005 arasında seçimi son gün yaparım artık :) fiyatlar da o zaman kadar az da olsa düşer yine, seçimi bu da etkileyecek. Açıkçası yurtdışından telefon getirip satmak karlı gibi görünüyor, ancak telefonu kutusunda jelatiniyle vs. sokmak problem. Yanınızda 1 taneye izin veriyorlar. Ama kutusunda değilse şahsi telefonunuz olduğundan kimse bir şey diyemiyor haliyle, bu defa da açılmış telefon muamelesi görüyor :)
  • Abi. Merhaba. Bir fotoğraf eklemişsiniz en son Nokia lumia'ların fiyatları yazan. Fakat Nokia lumia 1520'nin fiyatının olduğu kısım fotoğrafta parlak çıkmış ve okunmuyor. Hatırlıyorsanız Nokia lumia 1520'nin fiyatı ne kadardı? Bir de o fotoğraf tam olarak nerede çekildi? Teşekkür ederim.
  • selamlar.
    maalesef fiyatı o kadar zorlamama rağmen hatırlayamadım :) alelacele çektiğimden de parlak çıkmış.
    Fotoğraf FamilyMall alışveriş merkezinde üst kattaki tekno markette çekildi. Uluslararası garantili cihazlar hepsi, bu da ek bilgi olsun.

    Not: Bir dahaki gidişimde size fiyatı öğrenir buradan paylaşırım. Tatil günü olmazsa piyasa fiyatlarını da alacağım tekrar
  • Sayın umxa bildiğim kadariyla 9005 modeli sim kilidi var. Pasaporta actirdigin halde. Istersen bi araştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu sim kilit olayı beni de ayar etti. Bu konu netleşmeden zaten almam Note 3. Ama sanıyorum bunu çözmüşlerdi en son
  • Hocam ipad mini retinanin fiaylarini da ogrenirseniz super olur 3gsiz 32gb modeli merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.