Şimdi Ara

Kuzey çevre otoyolu bileti elimde kaldı ne yapacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, google haritaların azizliğine uğradık ücretsiz rota seçmeme rağmen telefon beni ücretli yola soktu kuzey çevre otoyoluna girdik. E girdik yapcak birşey yok bilet verdi makine girdik. Sonra çıkarken nakit gişesinden çıkmamız lazımmış ogs den çıktık. (Gişede ogs olmasına rağmen benden bilet istemesi ayrı saçma). Bu verdikleri bilet elimde kaldı ne olacak şimdi? Bilgisi olan var mı?



  • Hocam size tam cevap olur mu ama soyle soyliyeyim; gecen hafta Kuzey Marmara yoluna baglanmistim Kurtkoy tarafindan, girerken giselerde plakami okumadigi icin kart aldim. Daha sonra cikarken nakit giseye gittim, bariyer otomatik acildi. Elimdeki bileti oradaki gorevliye gostererek bir problem olur mu diye sordugumda olmaz dedi. Yani sizin de bir problem olmaz sanirim. Yine de siz gecislerinizi e-devlet'ten vs. sorgulayin.

  • Huddleston kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Valla ogs den geçtim 10.5 lira ödeme verdim. Kart basit malzemeye benziyor ama isterler falan yarın müşteri hizmetlerini arıcam kart elimde kaldı diye bakalım ne diyecekler
  • Terracide kullanıcısına yanıt

    Rica ederim hocam. Dediginiz gibi musteri hizmetlerine sorup daha net bir cevap da alirsiniz.

  • Eğer girişte ogs/HGS okumazsa bilet aldırıyor. Çıkışta okuyup ücret alınabilirse bilete gerek kalmıyor.

    Geçenlerde ben de girişte bilet almak zorunda kaldım. Çıkışta nakit gişesine gittim mecburen, tam görevliye bileti uzatırken hgs algıladı ve bariyer açıldı, gişe görevlisi hgs okudu bilete gerek yok geçebilirsiniz dedi devam ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 8 Ocak 2021; 14:4:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rst78 kullanıcısına yanıt
    Bende sizin gibi bilet aldım ama çıkarken ogs gişesine yöneldim bariyer açıldı. O zaman biletin önemi kalmadı. Bilette manyetik alan falan varmış belki değeri vardır isterler diye düşünmüştüm. Sağolun hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.