Şimdi Ara

KUVINGS B6000W WHOLE SLOW JUICER - YENİ NESİL MEYVE SIKACAĞI - İNCELEME, RESİMLİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
13
Favori
31.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaklasik 6 aydir sorunsuz bir sekilde kullaniyorum. Son zamanlarda ozellikle elma sikarken gacir gucur sesler geliyor hatta bazen ustteki huni seklindeki kapak cikacak gibi oluyor normalmi acaba.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum muhtemelen sıkıma daha uygun olan yeşil elma kullanıyorsun. Ben de hep yeşil elma kullanıyorum. Dışı parlak ve kaygan olduğundan o gıcırdamalar onun sesi. Endişe edecek birşey yok. Üst kapağın hareketi normal. Çünkü vida görünümlü meyveyi sıkan aparatın mil ucu üst kapağın bir yerinin içinde dönüyor. İçine bakınca ne demek istediğimi anlarsın. Bir miktar hareket etmesi normal ancak çok zorlarsa dişlerini kırabilir. O yüzden çok sert besinleri dikkatli atabilirsin. Bende şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrahsnr

    merhaba.

    meyve suyu lezzet vs açısından iyi olabilir de sizi bir tık daha sağlıkı değil, tam tersi, insülin direncinizin artmasına, şekerinizin yükselmesine neden olur. zevk için içiyorum, sağlık çok önemli değil, ya da her gün 6 k yürüyorum/koşuyorum diyorsanız, için tabi ki.

    öncelikle bu konuda fazla bilgim olmadığını belirtmeliyim, lakin ortada olan gerçekler var.
    1- toplum olarak en fazla tükettiğimiz içecek maalesef koa
    2- koladan sonra ise içinde başta renklendirici ve tatlandırıcı olmak üzere bir çok kimyasalın bulunduğu sözde meyve suları gazozlar falan filan
    3- genel olarak yeme konusunda sıkıntılı bir toplumuz, çabuk ve yeterince çiğnemeden yemeklerimizi ( meyvelerimizi ) yiyoruz. dolayısı ile sindirim sistemimiz bu gıdalardan gerekli faydayı sağlayamadan vücuttan atıyoruz.
    4- bazı meyve ve sebzelerin suyu elzem oluyor. Örneğin; kalp konusunda rahatsızlığı olan babama doktoru havuç suyu tavsiye ediyor sürekli. bunu elde etmenin doğal bir yolu yok yanlış bilmiyorsam.
    kısacası yazdıklarınız belki doğru ancak bu başlıkda ki arkadaşlarında yapmaya çalıştığı çokda sağlıksız değil. hele hele günümüz koşullarında gayet makul bir arayış olsa gerek.

    bu arada bende bordo Kuvings B6000 aldım :) umarım memnun kalırım.




  • kutudan çıkan tarif kitabını kaybettim nasıl temin edebilirim bilginiz varmı
  • Drrogba kullanıcısına yanıt
    kuvings türkiye ile iletişime geçerseniz temin edersiniz diye düşünüyorum.
  • Kuvings tarif kitabını bulabilirmisin bilimyorum ama çok da üstünde duracağın bir konu değil. Şöyle ki kuvingsinwww.kuvings.com ana sitesine gidersen orada tarifler "recipes" kısmında kitaptan çok daha zengin bir çok tarif var. İnternet zaten bu konuda inanılmaz bir kaynak. Birçok tarif, deneyim vs. bulabilirsin.
  • merhaba. ben de dün akşam itibariyle aranıza katılmış bulunuyorum. ilk izlenimim çok olumlu. sağlam bir alete benziyor. ilk denemedeki performansından da memnun kaldım. darısı yeni formüllere
  • Merhabalar
    Ben de bir kuvings almak istiyorum fakat bu 3 cesit arasinda bir fark var midir merak ediyorum. Zira 2tanesinin tipinde dikey dusuk hiz derken bir tanesinde slow juicer yazmakta. Siz neler dusunuyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum 3 ü de aynı. Sadece renk farkı var. Hangi renge sıcaksan onu alabilirsin. Hepsi aynı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ehem...
     KUVINGS B6000W WHOLE SLOW JUICER - YENİ NESİL MEYVE SIKACAĞI - İNCELEME, RESİMLİ
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    bunun meali nedir?
  • Sporla aran iyise workoutlarla hasir nesirsen meyve suyu iyidir aksi halde oteki yani smoothie yani parcali meyve suyu halinde (blender) icmeniz her zaman iyidir diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle konuyu açan @The Dubliner arkadaşımıza teşekkür ederim faydalı incelemesi için. Ben de Gümüş renk Kuvings B6000S Whole Slow Juicer alarak aranıza katılmış bulunuyorum. N11'deki distribütorün mağazasından satın aldım; artan kuponumu da kullanarak bana 800 TL'ye maloldu. Sanırım aranızda bu ürünü en uyguna ben almış bulunuyorum :)

    Ürünü dün akşam kurdum. İlk denememiz yeşil elma ve maydanoz ile oldu, sonuç muhteşem. Bugüne kadar meyve suyu içmiyormuşuz. Ürünün gri rengi de çok başarılı, mutfağımızdaki inox ürünlerde iyi uyum sağlıyor. Temizlemesi de max 5 dk. sürüyor. Tarifler kitabı da çok başarılı bu arada. Bakalım zamanla yeni şeyler denemeyi düşünüyoruz.
  • 800 TL mi? :)) gerçekten çok uyguna gelmiş. Hayırlı olsun. Bende ilk aldığımda benzer düşünceleri yaşadım. Halen de büyük keyifle kullanıyorum.
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    Juicing de saf su elde ediyorsun. Posa ayırılıyor. Ancak blending tüm posası vs. ne varsa parçalıyor. Püre haline getiriyor. Ben Kuvings alırken yanında Smoothie ve Dondurma kiti ile birlikte aldım. Posalı, lifli vs. istediğim zaman (zaten her besinden olmuyor) o aparatı takıp daha sağlıklı olarak elde ediyorum istediğimi. Daha sağlıklı diyorum şundan dolayı. Blending denilen işlem adı üstünde blender ile yapılıyor. Blender da malum altta hızla dönen bıçaklar var. Bu bıçakların oluşturduğu metal teması ve açığa çıkan sürtünme ısısının vitamin ve enzim kaybına yol açtığı ile ilgili bir dolu araştırma var. Tamam vitamin vs. tamamen ölmüyor ama slow juicer bu konuda çok daha üstün. O nedenle ben blenderımı rafa kaldırdım diyebilirim. Yalnızca buz kırıyorum şu aralar onunla.
  • The Dubliner T kullanıcısına yanıt
    vitamini gabuğunda. ben onu bunu bilmem. Gecen okuduğum makale uzerine muzu gabuğuyla yeyim dedim.

    Önermem.
  • Bu ürünü internet dışında bir yerde bulamadım. İstanbul'da satan bir mağaza var mı?
  • Herkese merhaba,

    juice diyetine, Jason Vale "super juice me" ile girmeyi planlayan bendeniz de, bugün n11'den bir adet B6000W alarak, Kuvings sahipleri arasına katılmış bulunuyorum

    sorum şudur ki,

    bir tam günün ihtiyacı olan 4 şişede kullanmak üzere, 400-500ml'lik hava almaz kapaklı şişeleri nereden temin edebileceğim ile ilgili yardımcı olabilecek olan var mıdır?

    teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unik06 -- 29 Ocak 2016; 0:33:21 >




  • Bir yerden elime süt şişelerine uygun hava geçirmez kapak geçti. Süt şişesine de tam uydu. Ben eğer şişeleme yapacaksam onu kullanıyorum.
  • Yeni model çıkmış Kuvings C7000 Serisi. Alan, kullanan var mı? Bilgilendirme olsa güzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.