Şimdi Ara

KUVEYTTÜRK DAVET ET 1000 KAZAN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşını Kuveyt Türk’e davet et, ikiniz de kazanın! 🎉

✅ Kampüs üyesi birini davet edersen:

👉 Her kişi için 1000 TL kazanıyorsun (maksimum 10 kişi)

✅ Normal birini davet edersen:

👉 Her kişi için 500 TL veriliyor

🎁 Ekstra fırsat:

İlk harcamanda 500 TL’ye kadar iade alıyorsun!

(İpucu: Nays’a ya da Mono’ya atıp geri çekerek bu iade hakkını da kullanabilirsin 😉)

📲 Referans Kodum: 

AV212363

NOT: Kampüs üyesi olmak için üye olduktan sonra kampüs başvurusu yapmanız gerekmektedir.

• Kampanya kapsamında; davet kodunu paylaşan Kuveyt Türklüler, mobilden müşterimiz olan her yakını için 500 TL, toplamda 10 yakını için 5500 TL’ye varan kazanç elde edebilir.
    • Davet kodunu kullanarak mobilden hesap açan her yeni Kuveyt Türklü de 500 TL ve üzeri Sağlam Nakit Kart harcamasına 500 TL’lik harcama iadesi kazanır.
    • Kampanyadan faydalanılabilmesi için 500 TL harcamanın, müşteri olma tarihinin üzerinden en az 1 gün geçtikten sonra yapılması gerekmektedir.

• * Davet kodunu kullanarak mobilden hesap açan her yeni Kuveyt Türklü de 500 TL ve üzeri Sağlam Nakit Kart harcamasına 500 TL’lik harcama iadesi kazanır.
    • * Kampanyadan faydalanılabilmesi için 500 TL harcamanın, müşteri olma tarihinin üzerinden en az 1 gün geçtikten sonra yapılması gerekmektedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

WB698077

Referans Kodum ( Güncel, geçerli)

Kuveyt Türk’lü ol, birlikte kazanalım! Kazanmaya başlamak için Kuveyt Türk Mobil'deki Müşteri Ol adımlarında referans kodumu girmen yeterli.

Referans Kodum: WB698077

Mobil programı indiirp , yeni müşteri olma kısmında , referansı yazın ordan işlemlere devam edin görüntülü görüşme ile hesap açın.

Kuveyt Türk Mobil'den Kuveyt Türklü olduysanız size gelen davet kodunu yakınlarınız ile paylaşarak Kuveyt Türk Mobil’den müşterimiz olan her kişi için 500 TL toplamda 5000 TL’ye kadar kazanabilirsiniz. Üstelik davet koduyla Kuveyt Türklü olan yakınlarınıza da 500 TL harcama iadesi! Yakınlarınızı Kuveyt Türk’e davet edin, beraber kazanın.

Kampanya kapsamında; davet kodunu paylaşan Kuveyt Türklüler, mobilden müşterimiz olan her yakını için 500 TL, toplamda 10 yakını için 5000 TL’ye varan kazanç elde edebilir.

Davet kodunu kullanarak mobilden hesap açan her yeni Kuveyt Türklü de 500 TL ve üzeri Sağlam Nakit Kart harcamasına 500 TL’lik harcama iadesi kazanır.

Kampanyadan faydalanılabilmesi için 500 TL harcamanın, müşteri olma tarihinin üzerinden en az 1 gün geçtikten sonra yapılması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında kazanılan hediye tutarı hesabınıza 2 gün içerisinde yüklenecektir.

Kampanyadan mobilden bireysel, çiftçi ve şahıs firması hesabı açan müşterilerimiz faydalanabilir.

Kampanya son geçerlilik tarihi 31.12.2025’dir.

kuveyt Türk sizede banada bonus yatırıyor. Karşılıklı kazanç olur.

WB698077

Referans Kodum ( Güncel, geçerli)

Kuveyt Türk’lü ol, birlikte kazanalım! Kazanmaya başlamak için Kuveyt Türk Mobil'deki Müşteri Ol adımlarında referans kodumu girmen yeterli.

Referans Kodum: WB698077

• güncel kuveyt türk davet kodum:

RV594181

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben de öğrenciyim katılırsanız yardımcı çok yardımcı olursunuz gerçekten. Öğrenci olup olmamanız önemli değil.

Referans Kodum : WG135759

Hala 10 kişilik yer var bir yakınımı dahi kaydedemedim :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarenng -- 12 Ekim 2025; 14:25:27 >

referansımla üye olan PM atabilir 250 TL de ödül yüklenince ben atıyorum 5 kişilik kontenjan kaldı acele et.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.