Şimdi Ara

🔥🔥Kuveyt Türk Davet Kodu [ Net 500 TL Kazanım ]🔥🔥

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuveytturk'ten Toplamda 500 TL Kazanma Fırsatı! 💸
    Davet Kodu: DV419849 📲

Kuveytturk'ün sunduğu cazip "Davet Et Kazan" kampanyası ile hem siz hem de ben kazanalım! 🤝 Mobilden Kuveytturk müşterisi olarak ve davet kodumu kullanarak anında 500 TL iade kazanma şansını yakalayın.
    Nasıl mı? İşte Adım Adım Kazanma Rehberi: 🚀

* Uygulamayı İndirin ve Müşteri Olun: 🤳 Akıllı telefonunuza Kuveytturk Mobil uygulamasını indirin ve "Müşteri Ol" adımını başlatın.
    * Davet Kodunu Girin: ✍️ Başvuru esnasında "Davet Kodu" alanına DV419849 kodunu girerek ilk adımı tamamlayın..

* Sanal Kartınızı Oluşturun: 💳 Müşteri olma işleminiz onaylandıktan sonra Kuveytturk Mobil üzerinden kolayca sanal kartınızı oluşturun.
    * Harcama Yapın ve 500 TL İade Kazanın: 🛒 Müşteri olduktan tam 24 saat sonra, oluşturduğunuz sanal kart ile tek seferde 500 TL'lik bir harcama yapın. Bu harcamanızın ardından Kuveytturk tarafından hesabınıza 500 TL iade edilecektir. 🎉

Önemli Detaylar: 📌
    * 500 TL'lik harcamanızı, Kuveytturk müşterisi olduktan en az 24 saat sonra yapmanız kampanya koşulu gereğidir. ⏰
    * Kampanya, Kuveytturk'ün belirlediği koşullar ve süreler dahilinde geçerlidir.

Detaylar;
    www.kuveytturk.com.tr
    Yakınlarını Kuveyt Türk'e Davet Et Toplamda 5000 TL Kazan! | Kuveyt Türk Katılım Bankası
    https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/kendim-icin/musteri-ol-kampanyalari/yakinlarini-kuveyt-turke-davet-et-toplamda-5000-tl-kazan

🔥🔥Kuveyt Türk Davet Kodu [ Net 500 TL Kazanım ]🔥🔥

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 366.gün -- 29 Temmuz 2026; 14:47:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.