Bildirim
kütüphaneden sonra
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
8 saat çalışmışsın daha ne çalışacaksın
_____________________________ -
Daha fazlası lazım ki önümdeki vazgeçenleri boşlayanları geçeyim ya da beni şansa geçenleri mezun senem zaten her şeyimi vermedikten sonra ne işe yarayacak
karşılıklı malesef arada bir arkadaşimin sorusuna bakıp onun sorularını çözmeye çalışıyorum o da benim soruları :D _____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Paintedman
karşılıklı malesef arada bir arkadaşimin sorusuna bakıp onun sorularını çözmeye çalışıyorum o da benim soruları :D
hocam karşılıklı masada verimli 8 saat çalışıyorsanız kapalı masada 15 saat çalışırsınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ben Sendeki İmkansızlığa Vuruldum. -

ben karşısındaki çocuğum arkadaş8 saat çalışmıyor 15 saat çalışıyor kalan saatlerde eve gitmiyor kütüphanede yatıyor utanmadan gelip konu açmış birde dikkate almayın sizi trollüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyondBend -- 4 Nisan 2016; 22:41:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ne güzel ya 9 saat çalışıp hala çalışmak istemek..
Ben 3-4 saat çalışsam şükrediyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hangi kutuphanedesin hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
mersin@behzatınmikrofonu@BeyondBend insan dinlenmeye çıkınca suya atlıyası gelen bir çevresi var :)
@beyondbend git ritalin at sen gelme buraya da hapçı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paintedman -- 4 Nisan 2016; 22:49:55 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt