Şimdi Ara

kütüphane kantinine yemek götürmenin yasak olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • halk eğitimin kütüphanesine gidiyorum.geçen hafta evden yemek götürdüğümde kantinci getirmemin yasak olduğunu söyledi.

bir süre kantinden yemeye başladım.günlük 15-20tl harcıyordum.kıytırık bir tost bile 15 lira olmuş.her gün bu parayı verecek durumumuz da yok.o yüzden bugün tekrardan evden bir şeyler getirdim

bu kez kantinci sesini yükselterek seni daha önce uyarmıştım dedi.ben bir şey demeden yiyip çıktım

kurallara hakim değilim fakat orası kamusal bir yer.herifin özel mülkiyetinde değil.durumu olmayanlar ne yapacak anlamıyorum.başka oturacak bir yer de yok

bu adamın böyle bir hakkı var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kütüphane Kantinine Yemek Götürme Yasağı

Bazı kütüphanelerde, kantinine dışarıdan yemek götürülmesi yasaktır. Bu yasağın amacı, kantin alanının temiz ve hijyenik kalmasını sağlamaktır.

Dışarıdan getirilen yemekler, dökülme veya kırılma riskine sahiptir ve bu durum zeminin kirlenmesine ve hijyenik olmayan bir ortama neden olabilir. Ayrıca, yemek kokuları kütüphanenin çalışma atmosferini bozabilir ve diğer okuyucuları rahatsız edebilir.

Bu nedenle, kantinine dışarıdan yemek götürülmesi yasak olan kütüphanelerde yemeklerinizi kantin dışında tüketmeniz rica olunur. Kütüphanelerin sağladığı yemek hizmetlerinden faydalanabilir veya yakın çevredeki kafeler ve restoranlardan yemek siparişi verebilirsiniz.

Önemli Uyarı: Dışarıdan yemek getirme yasağı, yalnızca kütüphane kantinlerine yöneliktir. Kütüphanenin diğer alanlarında, örneğin çalışma salonlarında veya okuma odalarında yemek yemenize izin verilebilir. Ancak bu alanlarda da temizlik ve hijyen kurallarına uymanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bana yer konum söyle halledeyim  

oturuyorsun

hişkimse bişi demiyor

Software Engineer
    METU CENG '25
  • ModelX kullanıcısına yanıt

hocam sizin yer nerdeydi

• pilotbeyBG kullanıcısına yanıt

kıranşanın yanı hemen

• Alemin akıllısı sizsiniz. Adam kira versin elektrik ödesin onu bunu ödesin paşam da evden yemeğini getirsin neymiş kamusal bir yermiş sznncnsmc Adam kirasını verdiği sürece buna izin verip vermemek tamamen adamın insiyatifinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinigelistirentasrali -- 23 Şubat 2022; 21:32:37 >
    ortaokulda kantin iyi kazanıyordu sanırım kirası 10 bin liraydı. Açık arttırma falan da oluyor belli bir fiyattan başlatıp kiralamak isteyenler teklif vererek kiralıyorlar. Halk eğitim gençlik vs. içindeki kütüphaneler kiraları nasıl bilmiyorum.

Içinde satılan şeyleri de kazanmak için ederinin 3 katına satıyorlar her şeyi ve çok az şey var genel olarak kantinlerde. Bizim okulun(lise) etrafında hep market vardı kantinde oturup evden getirdiğini yemeyi bırak okula dışarıdan şey getiremiyordun kantin tarafından müdürün onayladığı yasak vardı (evet dışarıdan yiyecek içecek getirmek yasak yazan a4 kağıdını müdür imzalamış :d) elinde poşetle vs girince kantinci çöpe attırırdı.
    çantaya sokup getiriyorduk her şeyi ve sınıfta yiyorduk(öğlenleri sınıf boş olduğunda falan).

Senin olay için ise oranın kafetaryasında yemek etik değil kovması falan da kantincinin ayıbı olmuş ama kızamazsın. Yüksek kiralar yüzünden milleti yolma üzerinden kazanan işletmeler çünkü bunu kabullenmek gerek.

Kendi getirdiğini bahçede yiyene ise karışamaz kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 23 Şubat 2022; 21:46:43 >
    Kaldırımların üstünde ne güzel bağırılır ve şarkı söylenir; kaldırımların üstünde ne güzel yıldızlara bakılır; arkadaşlarla ne coşkun kahkahalar fırlatılır ve yalnızken ve ağır ağır yürürken, için için ne güzel ağlanır.

• medness M kullanıcısına yanıt

Hastane kantinlerinin ₺50.000'yı aştığını duymuştum.

onu düşünerek kiralayacaktı o zaman kantini. ne yapacak kütüphaneden mi atacak? güvenliği mi çağıracak kantinde yemek yediğimiz için benim başıma gelse her gün inadına yemekle girerdim herhalde. kapıya"sriiouss giremez" tabelası asacak değil ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    ben o nimete para harcayacağım ve kantinci çöpe atmam için baskı uygulayacak öyle mi? anında il milli eğitime, valiliğe ve cimer'e şikayetlerinizi iletiyorsunuz bakalım bir daha kafalarına göre imzaladıkları kağıtları okul duvarına asabiliyorlar mı biz kurslardan önce barbunya pilaki, bütün ekmek vs alırdık oturur yerdik sınıfta. tüm gün okuldayız zaten ne yapalım kardeşim zengin değiliz kantinden tost alacak kadar...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

O kantin kamuya ait bir kuruluşa aitse eğer devletin o kuruluşa ayırdığı paradan o kantinin her şeyi ödenebilir. Ama tabi bunu yapmayıp altlarına araba çektikleri için, araba da bebe pudrası kokladıkları için para kalmaz tabi. Normaldir yani.

• sriiouss kullanıcısına yanıt

Birader kirasını verdiği sürece orası onun özel mülkiyeti istediği adamı alma veya almama hakkına sahip istediğin yere dilekçe yazabilirsin. Ünilerde de artık mekan sahipleri bu şekilde politikalara geçti yok öyle bir çay içip 10 saat oturmak.

banane kantinci olmasın ozaman

Ağla fakir ben de bundan sonra sizin evde kalcam o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinigelistirentasrali -- 24 Şubat 2022; 17:8:55 >

koyunsun

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.