Şimdi Ara

Kusur oranı tahmini almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 6 kasımda çift şeritli tek yönlü yolda ilerlerken ışıksız bir kavşağa denk geldim. Ada icindeki araçlara yol verdikten sonra tali yoldan u dönüşü yapmakta olan (yani benle aynı yöne gitmeye çalışmakta) boyut olarak uzun minibüsün burnunu yola koyduğunu gördüm o şekilde duruyordu Yaklaşık 30km hızla gidiyordum onunla aramızdaki mesafe 5 metre kala yola atladı benim fren mesafem kalmamıştı çünkü geniş aldı yolu transitin g.tü benim aracın burnuna değmek üzereydi ben de direksiyonu kırıp onun sağından kurtarma manevrasina girdim o esnada korna da yaptım fren yerine gaza bastı karşı taraf tam ondan kurtarırken onun sag ön far çevresi benim sol arka kapıyla camurluga denk geldi ciddi hasar aldı aracım trafik polisi karşı tarafın yol ver levhasına uymama sebebiyle kusurun onda olduğunu söyledi tutanak tuttuk. Sağda durağa gideceğini söyledi ben de bunun bir bahane olduğunu söyledim çünkü şehir içi u dönüşünde soldan geliyorsan sol şeritten devam eder sağa sinyal açar müsait durumda durağa geçersin o ise neredeyse karşıya çıkacak gibi benim üstüme kıra kıra sağ şeride atlamaya çalıştı sizce nasıl bir sonuç gelir dosyayı gönderdim. Hat sahibi geldi konuştuk aramızda halledelim dedi ben kabul etmedim çünkü %70e 30 kusur kabul edelim dedi. Sürücü adadan çıktığını iddia etti adada değil tali yolda olduğundan bihaberdi ve kendine o denli güvenip hatanın bende olduğunu söylemesi açıkçası beni çok korkutuyor. Mavi araç benim araç ben tam oraya vardığımda yola atladı ben manevrayı yapana kadar onun ucu sarı çizgiye gitmişti. Kusur oranı tahmini almak istiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tali yoldan anayola çıkan daima 8'de 8 kusurludur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdindas -- 8 Kasım 2025; 13:16:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kusur oranı tahmini almak istiyorum

Evet bu fotoğraftan net anlaşıldı.

Yol ver levhası varsa %100 hatalıdır. Anlamadığım nokta sen neden sağ şerite geçtin. Ayrıca kırmızı araç neden sağ şeride geçti. İlginç bir kaza. İki aracın da alakasız bir şekilde sağ şeride geçmesi sebebiyle kaza olmuş.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Vgn Neon 75 Pro + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 - Machenike GX60 + // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.