Şimdi Ara

kuşumun ölüm yıldönümü morallerim sıfır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu da benim kuşumdu 4 sen evvel falan öldü yanlzılık çekiyordu bir ara buna gittim bir tane kuş aldım cinsiyetini bilmiyordum aldığımda kız çıktı görüdkleri gibi kaynaştı ikisi ayrı kafesteydiler aynı kafese koydum bir süre sonra çiftleştiler karısı 4 tane yumurta yapmış yumurtalarının üstünde can vermiş ben bir kaç gün sonra fark ettim kaç gün karısının cesedi ve yavrularının cesediyle yaşadı karısı yumurtaların üstünde can vermişti yumurtalar da annesi olmayınca öldüler tabi daha çıkamadan yumurtadan sonra efendim benim bu canım mavişim sanırsam bunalıma girdi hem karısının acısı hem 4 tane evladının evlat acısı 6 ay sürmedi kendisi de hakkın rahmetine de kavuştu bu da böyle bir anımdır allah rahmet eylesin

sizden ricam bir ruhuna rahmet getirmeyi eksik etmeyin hem kendisine hem karısına hem yavrularına .

kuşumun ölüm yıldönümü morallerim sıfır

• tanrı eşine sabır versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androit kullanici

Kuşlar bile birbirine aşık oluyor demekki

tabi oluyorlar mesela kumrular tek eşlidir asla eşlerini değiştirmezler eşleri öldüklerine ölene kadar yanlız yaşarlar .
  • Çeko reiz?? Acaba

Edit : pardon yav bu çeko reiz değildi

Yanlış hatırlamıyorsam onu hizmetli yanlışlıkla soğukta dışarda bıraktıydı gibi bişiydi ölümü. .

Neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfgözlülegolas -- 17 Haziran 2017; 13:22:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün benim doğum günüm
    7 yıl önce açıldı
    Yaşlanmak ve Ölüm korkusu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.