Şimdi Ara

KUŞUM YÜRÜYEMİYOR BİR BAKAR MISINIZ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler selamın aleyküm benim bir sorum olacaktı. 2 gün önce yavru muhabbet kuşu aldım adam yeni gelen yavruları gösterdi daha 35-40 günlük 2 tanesi daha küçüktü yerde duruyordu diğerleri ayakta durabiliyordu bende küçük olan elime daha çabuk alışır diye aldım. Fakat 2 gündür yürüyemiyor adam 1 haftaya yürümeye başlar dedi fakat giderken gagasıyla bir yere tutunup gidiyor bi kaç kere uçtu elimdeyken fakat oraya buraya çarptı kıracak bir yerini diye korkuyorum kısacası kuşumda çarpık bacak sendromu mu var yoksa zamanla yürüyebilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • sürekli yerdemi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deakaii

    Beyler selamın aleyküm benim bir sorum olacaktı. 2 gün önce yavru muhabbet kuşu aldım adam yeni gelen yavruları gösterdi daha 35-40 günlük 2 tanesi daha küçüktü yerde duruyordu diğerleri ayakta durabiliyordu bende küçük olan elime daha çabuk alışır diye aldım. Fakat 2 gündür yürüyemiyor adam 1 haftaya yürümeye başlar dedi fakat giderken gagasıyla bir yere tutunup gidiyor bi kaç kere uçtu elimdeyken fakat oraya buraya çarptı kıracak bir yerini diye korkuyorum kısacası kuşumda çarpık bacak sendromu mu var yoksa zamanla yürüyebilir mi ?


    Kardes kus ayni odada 1haftadan once kesilikli SALINMAZ hayvan yer yere carpar . Kusu kendine alistiracaksan arada bir parmagndan yemver. Ayak icinde resim koy yuvada kirmis olabili. Blezik felan takilir




  • Sürekli yerde değil hocam gagasıyla tutunuyor çıkacağında bazen ben parmağımı koyuyorum altına o gagasıyla tutunup çıkıyor. En sonda bi veterinere gittim direk ayağı felçli dedi bende şey düşündüm ayağına masaj mi yapsam diye biraz araştırdım b vitamini felan böyle kortizon yapılıyormuş felcliler için de acaba ölecek mi yakın zamanda daha 4 gün oldu alalı yavru genelde 7-10 yaş sonrasında yaşlılıktan felç oluyormuş bende yavruyken oldu. Sizce ne yapabilirim bilgisi olan ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha 4 gün olmuş kuşçudan yenisini iste veterinere götürdüm felçliyymiş de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kuşu değiştirdim şimdi 4 5 gündür yeni kuş var kafesin içinde ele baya alıştı ismini söyleyince sağa sola bakıyor da dışarıya çıkmak istiyor kafesin kapısını açınca dışarda da elimde durmuyor direk uçuyor ama kafesin içinde direk elime felan çıkıyor milletin kuşu direk omzuna felan çıkıyor ben nasıl halledicem yardımcı olur musunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk omzuna çıkmıyorsa git değiştir bu sefer bakarsın hem yürüyen hemde omuzcu bi tane denk gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deakaii kullanıcısına yanıt
    Daha çok erken biraz sabırlı olman gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.