Şimdi Ara

Kusum kac aylik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar kusumu bugun aldim ve kus bakimi konusunda biraz acemiyim. Tum onerilerinize acigim, kafeste olmasi gerekenler, ona nasil yaklasmam gerektigi vs. Erkek oldugundan emin gibiyim. Daha ilk gunden parmagima gelmeye alistirdim yalniz ben gercekten arkadas gibi olmak istiyorum lutfen yardimci olur musunuz? Kusum bunun icin uygun yasta mi sizce kac aylik?


    Kusum kac aylik?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kuşunuz daha genç, alıştırmak için uygun bir yaşta

    Kafeste olması gerekenler, besinler, yemler, alıştırma yöntemleri vb. çoğu bilgi zaten internet üzerinde daha önce tartışılmış, açıklanmış konular. İnternette araştırarak gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz :)
  • Aynalı Salıncak,toplar vs alabilirsiniz kafes içine.Arada sırada (çok sık degil)yumurta maması yedirin.internette tarifini bulabilirsiniz özelden yazarsanız yardımcıda olurum.ilk önce elinizden yem yedirmeye alıştırın ki elinize ve size iyice alışsın kafesin kapısını açın dışarı kendisi çıksın bi zaman sonra kendisi girmeyide ögrencektir.soracagınız bişey olursa seve seve yanıtlarım iyi günler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaanakgl12 arkadaşımın sadece aynalı salıncak önerisine katılmıyorum. Ayna kesinlikle kafese koymayın. Başka bir kuş varmış zannedip sizinle ilgilenmez. Sürekli kafesini açmayın belirli saatler arasında açın beklesin o saatin gelmesini. Günde en az 15 dk da konuşun ama tek kelime mesela 1 hafta boyunca her gün değişik tonlarda baba diyin 3 aylık yani ilk tüy dökümünden sonra baba diye bağırdığını duyarsınız. Yerli kuş yüzsüz olur ona göre davranın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.