Şimdi Ara

kuşe kağıda baskı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi çalışmalar arkadaşlar. firmada broşür basmak amaçlı bir renkli yazıcıya ihtiyacım var. üst fiyat limitim 600 tl tek amaç kuşe kağıda renkli baskı fax. fotokopiye fln gerek yok. epson un bir kaç modelini inceledim tavsiyesi olan varmıdır?

whatsapp iletişim : 0535 280 93 38

----ERDEM FOTOĞRAF VE BASKI MALZEMELERİ----
    ------(0212) 635 35 36 - (0535) 280 93 38-------
    iskenderpaşa mah. sofular cad. 98/A fatih istanbul

https://www.facebook.com/sadeceguzel

Mürekkep çeşitleri, Fotoğraf kağıtları, Kolay dolan kartuşlar, Kartuş dolum setleri, Bitmeyen kartuşlar, Transfer baskı ürünleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: serox28

iyi çalışmalar arkadaşlar. firmada broşür basmak amaçlı bir renkli yazıcıya ihtiyacım var. üst fiyat limitim 600 tl tek amaç kuşe kağıda renkli baskı fax. fotokopiye fln gerek yok. epson un bir kaç modelini inceledim tavsiyesi olan varmıdır?

neticede ne aldiniz, memnunmusunuz ?
  • arel.gr kullanıcısına yanıt
    epson l130 yazıcı ve kuşe mürekkebi alarak kullandım cihazı. yazıcı ayarlarından epson premium fotoğraf kağıdı ve yüksek kaliteyi seçince çok kaliteli baskılar alabilmekteyim. hatta matbaanın gönderdiği örnekten bile daha iyi bir baskı elde ediliyor. aldığımdan bu zamana toplam 2500 adet fotoğraf denilebilecek baskı yaptım. yaklaşık olarak 200 tl kuşe mürekkebi + 120 tl kağıt masrafım oldu. matbaa istediğim baskıyı 3000 tl civarında yapıyordu. son derece ekonomik o yüzden. istediğim gibi broşür ve kitapcık basabilmek mükemmel bir özgürlük :) kötü yönlerine gelecek olursak. dediğim ayarlarda 1 sayfa fotoğraf baskısını yaklaşık 2:35 dk da çıkartıyor. yani yaklaşık olarak 150 sayfa yazı yazdırmam aralıksız 1 günü alıyor. yazdırmayı başlatıp bıraktığım için çok zor gelmedi bana ancak kağıt tepsisi max 50 sayfa aldığı için günde 3 defa uğramam gerekti yanına. son olarak bu problem tanklı yazıcıların büyük bir kısmında var 2-3 gün kullanmadığınız zaman mürekkep kurumaları ve tıkanmalar başlıyor. hal böyle olunca tekrar baskıya geçebilmek için service mod dan deep clean yapmanız gerekmekte buda ortalama 20-25 dk sürüyor. benim işimi gayet güzel gördü. baskılarından örnek fotoğraflarda atıyorum. ancak keşke biraz daha hızlı bir modelini alsaydım diyorum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

kuşe kağıda baskı kuşe kağıda baskı kuşe kağıda baskı kuşe kağıda baskı kuşe kağıda baskı kuşe kağıda baskı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalem - Kağıt - Silgi - Traş
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.