Bildirim
Kuş Pisliği
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
sırasıyla pasta cila seramik kaplama ppf
-
Pasta cila görseldeki sıkıntıyı giderir değil mi?
-
Aynı problemi bende yaşıyorum maalesef. Pasta cila deneyeceğim en kısa zamanda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
⬆️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Günlerce kaporta üzerine yapışıp kalan kuş pisliği asidik olduğundann astarı da gelip metale ulaşır.
Yeniden boyatmak gerekebilir...
-
Ben gördüğüm gibi hemen silerim. Max 12 saat durur araç üstünde kuş pisliği
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pasta da tam geçirmiyor, uzun süre kaldıysa.
O yüzden düzenli kontrol edip hemen silmek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 21 Nisan 2025; 19:45:3 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
geçmez o . biraz daha büyük olsa boyanır diyeceğim ama uzaktan fark edilmeyecek derecede ufak olduğu için ben hiç ellemezdim. 12 saat değil 2 saat içinde bile boyayı eriten kuş pisliği gördüğüm oldu. Bir defasında da 3-4 karış büyüklüğünde kuş pisliği gelmişti arka çamurluğa, gidip komple çamurluğu boyatmıştım
kuşlarla uğraşılmaz
-
Bende de vardı arabayı boyattım komple 1 hafta sonra başıma bu geldi kaput çıkmadı 5-6 tane kocaman bu lekelerden vardı. Yapacağın şeyi söylüyorum başka her ürünü denedim çıkarmadı. Kaynar suyu al eline çaydanlık yada ısıtıcıda aşağı arabaya in. Havalar sıcak olduğu için tam kaynar olmasada olur ben kışın soğuğunda kaynar kullandım. Eline 1-2 bez al mikrofiber bu izlerin oraya koy sonra sıcak suyu yavaş yavaş dök bez emdikçe artık aşağı akmaya başlarken dur. 5 dakika bekle ve iyice ovala. Bir tek bu geçiriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
hızlı müdahele harici çözümü yok..
-
Deneyeceğim hocam, teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X